Dekoratif vazolar

Canım hepsi birbirinden güzel bunların. Bir de hangi siteden olduğunu söylersen çok mutlu olacağız. Emeğine sağlık....

bunlardan bende evime almak istiyorum ancak tayinler yüzünden şehir şehir taşıncağımızdan alamıyorum ((

Kızlar slm

bena fıkır verırmısınız salonuma aksesuar ıstıyorum ama rengıne karar veremedım salonumun rengı beyaz lake ve abanoz Ünıteye sızce ne renk ve tÜr bırŞeyler almam lazım salonum oldukÇa spor halılar beyaz Şagı tarzı koltuklar beyaz kırlentlerı acı kahve koyu kahve yanı yardım edın kızlar

Mobilyaların beyaz olduğu için pek çok renkle kullanabilirsin .Beyaz, gümüş,kahverengi,cam

ve abanoza uygun kırmızı tonları.Hani bordoya bakan kırmızı olabilir bence.Tabi hepsini birlikte değil.Mesela kırmızı- beyaz-gümüş,yalnızca krmızı beyaz gibi

radika canım çok teşekkürler nekadar güzel resimler sağol
üniteyi alırken orada çalışan mimar kıza da sormuştum oda bana kırmızı demişti yalnız koltukların kırlentleri acı kahve beni o düşündürdü aslında öteki evimde kullandığım aksesuarlarım şu seramiklerde gümüş rengi çok güzel ve modern ama ünitenin içinde kayboldular
büyük bir ihtimalle beyaz ve siyah yada kırmızıyı tercih edecem ilgine çok teşekkürler
aslında yeni eve taşındım sizden alacağım çok fikir var
görüşürüz kızlar

Rica ederim Vayla cım.Aslında nette gezerken sana uyabilecek çok aksesuar görmüştüm.Ama aradımı insan bulamazya bende ancak bunları bulabildim.Bi fikir verdiyse ne mutlu...Yeni evinde huzurla mutlulukla gülü güle oturursun inşallah canıma.s.

a.s.Radika cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah huzur mutluluk sağlık ve barış dolu bir yıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…