Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam çok karışık işte dekorasyon ürünleri istiyorumBöyle ev mi dekore edilir?![]()
İnşallah yarın çekerimMobilyaları paylaşman mümkün mü? Ben bu işte çok iyiyimdir. Fikir vermek isterim.
Senin zevkine göre olmalı bu iş. Şunu bunu alayım diye zorlama kendini. Senin aklına gelmediyse, zaten ihtiyacın yoktur orada onlara. Bu arada Galata Kulesi nasıl bir şey, anlamadım.Kafam çok karışık işte dekorasyon ürünleri istiyorum
Kavgalar edılmıs galıbakocam.. linki yok ama. bomboş bir dekor sadece görüntü![]()
sabah erken kalktı. insan bir kahvaltı hazırlar karın hamile.. ben uyanana kadar camışKavgalar edılmıs galıba![]()
Sadece kendine hazırlasaydın keşke.sabah erken kalktı. insan bir kahvaltı hazırlar karın hamile.. ben uyanana kadar camış
gibi koltukta yatıp doritos yemis??? kalktım o sinirle kahvaltı hazırladım hala kendime gelemedim![]()
Evdeki tek dekorum yemek masasının köşesinde oturup asla totosunu kaldırmayan kocam.Her hangi şeyde olabilir
Linki varsa atabilirsiniz dekor konusunda kafam çok karışık?
Bende mini boy Galata kulesi var onun dışında yok kitap kutu dekoratif olarak alasım var
olur mu? enayiyim benSadece kendine hazırlasaydın keşke.![]()
Senin zevkine göre olmalı bu iş. Şunu bunu alayım diye zorlama kendini. Senin aklına gelmediyse, zaten ihtiyacın yoktur orada onlara. Bu arada Galata Kulesi nasıl bir şey, anlamadım.
NedenGözlerim senden özür dilerim. O Galata Kulesi’ni yok et.![]()
Selim Bey’in dokunuşları kadar alakasız ve zevksiz bir seçim çünkü.