Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuDEKORASYONUMUN yeni parçası...BUNA BAYILCAKSINIZ
buldummmm:) yaşasın aramalarım sayesinde buldum sonunda:) pufun boyutu bana biraz küçük gibi geldi ama sen ne dersin alan biri olarak.. birde netten pek alışveriş yapmadım da kaliteli buldun değil mi ürünlerini...:)
NAz merhaba, evin çok güzele benziyor daha dogrusu beğendiğim şeylere yakın gibi görünüyorsun. Rica etsem biraz foto paylaşabilir misin belki kafamdaki sorulara cevap bulabilirim
mrh canım...özel mesaj atmak için msj sayım az...o yüzden burdan yardımcı olmaya çalışcam...google kapitone sandık yazınca ilk çıkan adersei tıkla...marka ismi veriliyo sanırım..yani umarım öyledir...vavonni canım
NAz merhaba, evin çok güzele benziyor daha dogrusu beğendiğim şeylere yakın gibi görünüyorsun. Rica etsem biraz foto paylaşabilir misin belki kafamdaki sorulara cevap bulabilirim
mrh canım.ev için teş.ediyorum ama ev benim değil.inşallah kendi evimide en kısa zamanda paylaşcam...yeni gelinim ve eksiklerimi tamamladım mı kapılarımı açcam:)
buldummmm:) yaşasın aramalarım sayesinde buldum sonunda:) pufun boyutu bana biraz küçük gibi geldi ama sen ne dersin alan biri olarak.. birde netten pek alışveriş yapmadım da kaliteli buldun değil mi ürünlerini...:)
boyut benim için ideal canım.ne çok büyük ne çok küçük:)))))).kullanılan malzeme de gayet iyi.yani bi sorunla karşılaşmadım.internetten bende korkarak alışveriş yaparım ama ALLAH'a çok şükür bi aksilik yaşamadım...