Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu DEKORASYONUMUN yeni parçası...BUNA BAYILCAKSINIZ

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

__NAZ__

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
28
0
16
Trabzon
herkese merhabalar,,,
yeni evlenecekler,eşyasını değiştirecekler,dekorasyonuna şıklık katacaklara bir önerim var...

Son düzenleme:
yemek masamın 4 köşesini sandalyelerle doldurup kalabalık yapmaktansa bir kısma almış olduğum aslan bacak bankı yerleştirdim.böylece hem mekanı daha modern,daha kullanışlı hale getirdim..kalabalık misafirim geldiğinde 2 kişilik koltuk gibi kullanabildiğim bu bankı inanın çokkkkkkkkkkkkk seviyorum...çeşit çeşit renk kartelasından benim tercihimse ;

$phoca_thumb_l_l-kens puf  -  l 100 ka  -  mor 12 kadife.webp ................

Son düzenleme:
bunlarda diğer rek kartelasından bi kaç örnek....sizin tercihiniz hangisi olurdu?

Eklentiler

• $phoca_thumb_l_l-kens  puf  l 100 ka  -  siyah 10 kadife 2.webp
    $phoca_thumb_l_l-kens puf l 100 ka - siyah 10 kadife 2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 106
  • $phoca_thumb_l_l-kens puf  l 100 ka  -  beyaz mat deri.webp
    $phoca_thumb_l_l-kens puf l 100 ka - beyaz mat deri.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 120
  • $phoca_thumb_l_l-kens puf  l 100 ka - k-rm-z- 15 kadife.webp
    $phoca_thumb_l_l-kens puf l 100 ka - k-rm-z- 15 kadife.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 97
  • $phoca_thumb_l_l-kens puf  l 100 ka  - platin 13 kadife.webp
    $phoca_thumb_l_l-kens puf l 100 ka - platin 13 kadife.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 98
ürünü nerde bulduğumu merak edenlere google-kapitone sandık yazıp siteyi ziyaret etmelerini öneririm...fiyatı duyunca bir anda bunlardan birine sahip olmak isterseniz size diyeceğim güle güle kullanın kk bayanları:)

bende bank aldim ayni sebebten
6 tane sandalye cok kalabalik yapar diye bank aldim.
kullanmadigim zaman masanin altina itiveriyorum, hic yer kaplamiyor.
cok pratik ve hos görünüyor gercekten

canım bende senin gibi yapıyorum.kullanmadığım zaman hopppppp masanın altına...pratik oluyor...peki sen hangi rengi kullanıyorsun?

Son düzenleme:
net bi resim yok ama benim ki böyle
93.jpg

beyaz lake, üzerine deniz renklerinde 3 tane yastik aldim...

Canım mutfağın harikaymış ...bank pek gözükmesede gözümde canlandırabiliyorm ,çok güzel,güzel günlerde kullan

kullanışlı diğer eşyamı da sizinle paylaşmak istiyorum...
pikeler,battaniyeler,önemli şeyler,,hava ısınırmı? soğurmu ?eşyaları nereye kaldırsam derdine alternatif çözümüm kapitone ayakucum.
iç kısmı 2 bölme halinde,bir tarafa battaniyemi diğer tarafada yazlık pikelerimi koydum...
gerektiğinde yatağın üzerine oturup çorap giymeye kalkan eşleriniz içinde bire bir :))

Eklentiler

• $Kapitone_takim_YTK8.webp
    $Kapitone_takim_YTK8.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 243
  • $57-3586-big.webp
    $57-3586-big.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 229
  • $64-3588-big.webp
    $64-3588-big.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 105
canım bende bu banklara ve ayakucu puflara takmış durumdayım kısmet olursa bende kendime böyle almak istiyorum hem şık hem spor hemde rahat :16::16:

canım takılmıcak gibi değiller ki ..spor isteyen için çelik ayak,klasik sevenler için aslan ayak olması güzel..kapitone'ye hepsi yakışıyor...
sıradanlıktan uzak modern havası odaya ayrı bi hava katıyor...ya ben seviyorum bu kapitone kaplamayı :))))))))))))))))))))))))))))))))
bu arada hol için sipariş ettiğim puf'um;

Eklentiler

• $phoca_thumb_l_cilindir  c 50 ka  -  mor 12 kadife.webp
    $phoca_thumb_l_cilindir c 50 ka - mor 12 kadife.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
siteye girdim dediğin aynı ürünler fakat fiyatlarını göremedim birde aldığın ürünün ayakları plastik mi ahşap mı?
........

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2 tane fusya rengi bu puflardan aldim basuclarina koymak icin. Cok hos duruyor. Komodin almadim. sandik gibi icleri cok kullanisli hem cok guzel duruyor.

siteye girdim dediğin aynı ürünler fakat fiyatlarını göremedim birde aldığın ürünün ayakları plastik mi ahşap mı?
konseptiva.blogspot.com

yok canım aslan ayak olanlar ahşaptan , diğeride çelik benzeri bir malzemeden yapılmış..
ayakucumu 295tlaldım, aslan bacak yemek masası içi aldığım bank 288 , yuvarlak puf 130tl

Back
X