• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekorasyon yardım

tweety1314

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
93
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar yaz geldi dondurma mevsimi açıldı küçük kaplarda yediğimiz dondurma kaplarını değerlendirmek istiyorum kışın olacak evim için ama nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum yardım eersiniz sevinirim.
$hobbyCUP.webp

cnm ben de dondurma kaplarını değerlendirenlerdenim. ama büyük olanları. yapışkanlı folyoyla kaplarım önce. düğme, kırtasiye malzemeleri, kızımın tokaları, minik oyuncakları,tespihler,banyoda bazı malzemelri koyuyorum. sen de böyleyapabilirsin. mutfakta da kuru gıdaları mesela poşet açılmış oluyor ve açık poşette yarısı kalmasın istediğimde bu kaplara koyar kapağını kapatırım.örneğin bulaşık makinesi tabletlerini koyabilirsin.aklıma gelenler şimdilik bunlar.

tşk ederim evet büyüklerin kullanım alanı küçüklere göre daha fazla ama ben küçükleri de değerlendirmek istiyorum :17: ama nasıl olucak onu bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
Kalorifer peteklerinin ızgarasını kaldırıp içine koyun, kışın da içine su dökerek evinizin havasının kurumasını önleyeblirsiniz.Ben hep bu şekilde kullanıyorum, hem peteğin dışında görünmüyorlar hem de sabahları boğazım kurumamış oluyor.

Back
X