Benimde ilgimi çekti mutfak dolabımı kendim çizersem sanki daha kullanışlı yaptırırım gibime geldi
ben de şimdi alnoyu kurdum baktım hoşuma gitti. mutfaklar içn çok ideal. çok basit zaten herşey hazır sadece yerleştiriyorsun. boş bi vaktimde bikaç örnek çizim yapıp koyarım...
ben de şimdi alnoyu kurdum baktım hoşuma gitti. mutfaklar içn çok ideal. çok basit zaten herşey hazır sadece yerleştiriyorsun. boş bi vaktimde bikaç örnek çizim yapıp koyarım...
Konunuz icerik nedeniyle, uygun bölüme tasinmistir..
sweet home u indirdim ama fotolardaki kaliteli görselliği yakalayamadım........ yada ben beceremedim kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum :18:
Bu ikisine bir baktım, anladığım kadarı ile ev dekorasyonuna yönelik programlar değil.(Tren, araba, balık vs. gibi şeyler yapılıyor bunlarla gördüğüm kadarı ile)
1. programı indirdim, Sweet Home. Bu tüm ev dekorasyonu için uygun gibi gözüküyor. Dekorasyon için kullanılabilecek ilave modeller (masa, koltuk vs. gibi) de bulunabilecek internet anladığım kadarıyla ama ben daha oralara gelemedim.
2. programı (Mini Autocad) daha indirmedim, ama anladığım kadarıyla, o da ev dekorasyonu için uygun, ama sırf 2 boyutlu.
Paylaşım için tekrar teşekkürler.
ben de anca netten araştırıp koydum cnm bunları ama hepsi miimari programlar olarak görünüo. bnm koyduğum resimlere aldanmayın onları öyle fikir olsun diye koydum. ya hiç yorum yapamıorum programlarla ilgili ama ilk fırsatta bakıp değerlendiricem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?