daha önce açtığım yeni evimin 3d çizimleri adlı konuda çizimleri gören bazı arkadşlar bu çizimleri hangi programda nasıl yaptığımı sormuşlardı. ben Unigraphics kullanıorum ama diğer arkadaşlara da söylediğim gibi biraz ağır bir program bu. Biz de gene bu bikaç arkadaşla daha basit hangi programlar kullanılabilir diye konuştuk. ben de burada böyle bir konu açarsam belki Evine taşınmadan önce çizimlerini yapmak isteyen, mutfağını kendi tasarlamak isteyen, eşyalarımın yerlerini değiştiricem ama acaba sığar mı diye düşünenler, vs vs kısaca evimi ben de çizmek istiyorum diyen arkadaşlar... burada 3d ya da 2d basit çizim programlarını paylaşalım. ne dersiniz?? benim bildiğim ücretsiz online program ikeadan...
ben bunu paylaştıktan sonra da sena01 rumuzlu arkadaş bri program daha paylaştı onu da buradan yazmak istiyorum ben o da:
sizlerden de buna benzer işe yarayacak program. öneri vs bekliyoruz...
not: eğer kurallara aykırı bir durum varsa konumda lütfen uyarun ya da konuyu kapatın. ben araştırdım ama sorun olmayacağını düşündüm...
ben bunu paylaştıktan sonra da sena01 rumuzlu arkadaş bri program daha paylaştı onu da buradan yazmak istiyorum ben o da:
sizlerden de buna benzer işe yarayacak program. öneri vs bekliyoruz...
not: eğer kurallara aykırı bir durum varsa konumda lütfen uyarun ya da konuyu kapatın. ben araştırdım ama sorun olmayacağını düşündüm...
Son düzenleyen: Moderatör: