Dekorasyon için acill yardım lütfen...

Öncelikle koltuk takımın rengi resimdeki gibi olacaksa şayet bu mobilyaların hiç biri ona uymuyor. Ama koltuk kumaşında değişiklik ve seçim yapabiliyorsa o zaman sıkıntı olmayacaktır. Daha açık krem rengi yada yada kırık beyaz bir kumaş seçebiliyorsa uyacak bir takım var gönderdiğin resimler içerisinde. Bu koltuk takımında koyu kahve değil ama belki daha açık renklerde bir mobilya daha uygun olur. Beyaz dışında olması gerekiyor. Ne olabilir kremin kırık tonları mobilyalar . Sadece kahve ağırlıklı mobilyada odayı boğacaktır. Yeni meşe tonları olabilir mobilyada benim evimdede ağırlıklı bu mobilya var. storlarımda krem rengi ve yine krem tonunda tül kullanıyorum kanatlı .Camın durumuna göre .
Ama şunu belirteyim . Eğer bu tarz konsollu bir mobilya alacaksa arkadaşınız konsol yerine plazma tv için kullanılan o mobilya aksamını alması daha uygun olur . Görüntü modern olur. İllada konsol istiyorsa kendi aynasını almasın daha modern bir ayna duvara takılarak görüntüyü daha şık yapabilir.

Yemek odası kesinlikle 3. olmalııı :67:
Koltuk takımı bizim evdekinin neredeyse aynısı, renkler zaten aynıı, biz halıları yastıkların renginde kirli beyaz krem gibi aldık, üstünde hafif kahverengi dalgalar var, perdelerde yan fonlar koltuğun kahverengisinden, tül perdeler katlamalı oda halıyla aynı renk üstünde hafif kahverengi dalgaalr var. Vitrin örtülerinide hazır boncuklu kirli beyaz renginde aldık, objelerde bakır kahve renginde gören herkes herkes çok beğenmişti. Fikir benden örnek olsun istedimmm:54:

Aynı modelin yemek odasını neden seçmiyor.
Sonuçta en uyumlusu o...

72141404.jpg

mobilyanın en güzeli 3. olan. ama arkadaşardan hiç biri 4. takımı yazmamış aslında renk olarak en çok o uyuyor.

Öncelikle koltuk takımın rengi resimdeki gibi olacaksa şayet bu mobilyaların hiç biri ona uymuyor. Ama koltuk kumaşında değişiklik ve seçim yapabiliyorsa o zaman sıkıntı olmayacaktır. Daha açık krem rengi yada yada kırık beyaz bir kumaş seçebiliyorsa uyacak bir takım var gönderdiğin resimler içerisinde. Bu koltuk takımında koyu kahve değil ama belki daha açık renklerde bir mobilya daha uygun olur. Beyaz dışında olması gerekiyor. Ne olabilir kremin kırık tonları mobilyalar . Sadece kahve ağırlıklı mobilyada odayı boğacaktır. Yeni meşe tonları olabilir mobilyada benim evimdede ağırlıklı bu mobilya var. storlarımda krem rengi ve yine krem tonunda tül kullanıyorum kanatlı .Camın durumuna göre .
Ama şunu belirteyim . Eğer bu tarz konsollu bir mobilya alacaksa arkadaşınız konsol yerine plazma tv için kullanılan o mobilya aksamını alması daha uygun olur . Görüntü modern olur. İllada konsol istiyorsa kendi aynasını almasın daha modern bir ayna duvara takılarak görüntüyü daha şık yapabilir.

sukız verdiğin öneriler için çok teşkkr ederim..
haklısın beyaz sırıtabilir..
tv ünitesi fikride çok güzel ama yemek takımı vs bunlar çok yer kaplıyr o yüzden konsol şart gbi..
aynayı arkadşımda öle yapmak istyr yani varaklı şık bi ayna yada taşlı falan yada dediğin gbi tablo..
çok teşkkr edrim tekrardan :16:

Yemek odası kesinlikle 3. olmalııı :67:
Koltuk takımı bizim evdekinin neredeyse aynısı, renkler zaten aynıı, biz halıları yastıkların renginde kirli beyaz krem gibi aldık, üstünde hafif kahverengi dalgalar var, perdelerde yan fonlar koltuğun kahverengisinden, tül perdeler katlamalı oda halıyla aynı renk üstünde hafif kahverengi dalgaalr var. Vitrin örtülerinide hazır boncuklu kirli beyaz renginde aldık, objelerde bakır kahve renginde gören herkes herkes çok beğenmişti. Fikir benden örnek olsun istedimmm:54:

balböceği yorumn için teşkkr edrim..
di mi 3 biraz daha ağır basıyor zaten koyu bambu ve krem tonlarndaymış..
dedğin gbi halılrda açık renk olursa ferah bi ortam elde edilebilr..
gerçekten güzel örnek oldu cnm :16:

Aynı modelin yemek odasını neden seçmiyor.
Sonuçta en uyumlusu o...

72141404.jpg

Bunlarda belki olabilir

70014262.jpg

36113595.jpg

oooy.jpg

snnzlsdtcbc çok teşkkrler cevap yazdığın için ve resim bile koymuşsun çok incesin :34:
evet bu takımın yemek odasıda var ama koltuk takımı ağır yemek odasıda öle klasik olrsa daha doğrsu konsol ve sandalyeleri çok eski tipli o yüzden istemior arkdaşım..

mobilyanın en güzeli 3. olan. ama arkadaşardan hiç biri 4. takımı yazmamış aslında renk olarak en çok o uyuyor.

Bende aynı fikirdeyim.
Hatta üstte koltukla birlikte fotosunu ekledim.

xzeynepx ve snnzlsdtcbc

çok teşkkr edrim zeynep yorumun için..
kızlar 4. de uyuyr mu cidden o yeni bi model ve çokta modern duruyr ama beyaz renkli oluşu düşündürüyr sizce gerçekten uygun mu :26:

Öncelikle koltuk takımını daha almadıysa başka takım baksın derim çünkü şuan beğendiği takım 1.5 yada 2 yıl önce çok gözde olan bir takımdı hatta benimkide buna benziyor ama şuan daha güzel koltuk takımları var.
fakat Arkadaşının aklı bu koltuk takımında kaldıysa ozaman buna uygun yemek odası beğenmek gerekli. koltuk takımının ayaklarında ve genel olarak görünümünde kahve tonları ve krem var.

2050.jpg

ilk resim çok güzel ama o koltuk takımına renk ve model olarak yakışmaz oyüzden resmi sildim.

bu mobilya kahve ve siyah olarak çok uygun duruyor ama bununda modası fazla sürmez.
5265.jpg

bu mobilya beyaz renk olarak şuanın modası aralarındaki kahve tonlarıda koltuk takımına çok uygun ama koltukdaki krem renk beyaza biraz zıt gibi durur.
5260.jpg

buda çok hoş bir takım ama koltuğun rengi beyaz, kırık beyaz, gri gibi olsa çok uyumlu olabilir.
5277.jpg

Son düzenleme:

cevpladığın için çok teşkkr edrim..
haklısın ama hani koyu mobilya iyice kapatmasın die düşnüo arkadşım canım..
sende bu renklerde bi koltuk tkımı kullanıomuşsun yemek odan da koyu kahveymiş zor oluo mu temizliği ve boğuyr mu?
bu takımın kenarları çok koyu değil bide bejli kısımları var..

Aslında bu takımın bejli kısımları olmasına rağmen benim koltuklarımdan daha koyu göründüler bana...Koyu takım boğmuyor ama, dediğim gibi ben krem rengi ipek shaggy halı kullanıyorum ve desen yok üzerinde.
Perdem de (Fransız balkon var sadece, pencere yok) sadece balkon camını kapatıyor ve krem desensiz bir stor ve yine krem desensiz bir katlama tül.
Duvarlarım da açık renk. Boğuk durmuyor….
Mobilyayı beyaz alırsa halısını ve perdesini desenli tutar sanırım, yoksa hayalet gibi durabilir…

Benim oturma odamda bir köşe takımı var, sadece krem rengi… Tv ünitem de beyaz.
Bu kez de halım koyu ve açık kahverengi ve krem detayları olan bir halı. Perdem de tül ve güneşliğin üstünde kahverengi kalın perdeler var.
Sadece beyaz da çok silik olur diye düşünüyorum….

Öncelikle koltuk takımını daha almadıysa başka takım baksın derim çünkü şuan beğendiği takım 1.5 yada 2 yıl önce çok gözde olan bir takımdı hatta benimkide buna benziyor ama şuan daha güzel koltuk takımları var.
fakat Arkadaşının aklı bu koltuk takımında kaldıysa ozaman buna uygun yemek odası beğenmek gerekli. koltuk takımının ayaklarında ve genel olarak görünümünde kahve tonları ve krem var.
ilk resim çok güzel ama o koltuk takımına renk ve model olarak yakışmaz oyüzden resmi sildim.
bu mobilya kahve ve siyah olarak çok uygun duruyor ama bununda modası fazla sürmez.
bu mobilya beyaz renk olarak şuanın modası aralarındaki kahve tonlarıda koltuk takımını çok uygun ama koltukdaki krem renk beyaza biraz zıt gibi durur.
buda çok hoş bir takım ama koltuğun rengi beyaz, kirli beyaz, gri gibi olsa çok uyumlu olabilir.

yorumların için çok teşkkr ederim nitolcüm..
yani bu yemek takımlarının arasından bişey çıkmaz diosn :9:

evet şuan piyasada çok güzel mobilyalar var ama dedğim gbi bellonadan almaları gerekio başka bi alternatfleri yok malesef..
bellonanında seçenekleri çok çeşitli değil :50:

Bu yoruma katılıyorum, ben 2,5-3 sene önce evlenirken her yerde bu takımlar vardı...
Şimdi daha hoş ve daha modern takımlar var...

Aslında bu takımın bejli kısımları olmasına rağmen benim koltuklarımdan daha koyu göründüler bana...Koyu takım boğmuyor ama, dediğim gibi ben krem rengi ipek shaggy halı kullanıyorum ve desen yok üzerinde.
Perdem de (Fransız balkon var sadece, pencere yok) sadece balkon camını kapatıyor ve krem desensiz bir stor ve yine krem desensiz bir katlama tül.
Duvarlarım da açık renk. Boğuk durmuyor….
Mobilyayı beyaz alırsa halısını ve perdesini desenli tutar sanırım, yoksa hayalet gibi durabilir…

Benim oturma odamda bir köşe takımı var, sadece krem rengi… Tv ünitem de beyaz.
Bu kez de halım koyu ve açık kahverengi ve krem detayları olan bir halı. Perdem de tül ve güneşliğin üstünde kahverengi kalın perdeler var.
Sadece beyaz da çok silik olur diye düşünüyorum….

anldım çok haklısın tek tipe olunca çok silik olablr..
çok zor işler gerçekten bide başka bi alternatif olmaynca içinden çıkılmıyr
yardımcı olduğun için çok saol :16:
koyu renkleride kafasına sokmaya çalışıcam başarılı olblr mym bilemiyrm :9:

retro yemek odasını neden almıyorki bence çok güzel ben almayı düşünmüştüm bir ara hem takım olur

anldım çok haklısın tek tipe olunca çok silik olablr..
çok zor işler gerçekten bide başka bi alternatif olmaynca içinden çıkılmıyr
yardımcı olduğun için çok saol :16:
koyu renkleride kafasına sokmaya çalışıcam başarılı olblr mym bilemiyrm :9:

:52:
Aslında ne alırsan al, biraz alıştıktan sonra sıkılıyorsun ve keşke şunu alsaydım, ben alırken bunları niye görmedim, biraz daha bakınsaymışım ya diyorsun :37:

Back
X