Dekorasyon için acill yardım lütfen...

canım benim tamam şimdi gördüm üzülme gözüküyor.ama ilk sayfadaki koltuk takımı daha bi şık geldi bana`diğerleri biraz spor gibi....

canım benim tamam şimdi gördüm üzülme gözüküyor.ama ilk sayfadaki koltuk takımı daha bi şık geldi bana`diğerleri biraz spor gibi....

çok saol cnm ilk sayfadkinin modası geçti falan dediler bnde araştırırken bunu buldum yeni ürünmüş..
yorumların için tekrardan teşkkr edrim :34:

Bellonanın sayfasına şöyle bir göz attım da bu Retro takımın kenarları krem renkli olanı var bir de aşağıdaki gibi, kenarları daha koyu olanı var. Sanırım koyu renklinin minderleri de daha koyu:

Bu arada aynı firmada başka güzel koltuk takımları da var...Biraz baktım sitesine de şunlar da değerlendirilebilir belki:

Myra'nın özellikle krem rengi güzel bence...Daha açık renkli mobilyalarla kullanılabilir:

Bu da Mayra lux:

Helena'nın yastıkları derili olanı değil de diğerini ben beğendim:

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

bblau

çok saol cnm önerilerin için hani bazen resimler farklı gerçekleri çok farklı olr ya o siyahlı beyazlı olan takım gerkete hç güzel değil siyah kısımları kadife gibi ve tozu çok rahat belli ediodu magzada bile..
mayra güzel onu arkdaşımda bnde yakından görmedik onuda sölcem :34:
yalnız salona köşe olmaz çnkü gelen giden yatılı misafir için ve kalabalık misafr için düşünmüo..
ama oturma odası köşe olcak :31:

5. sayfada bi koltuk takımı buldum sende bi bakar msn buda yeniymiş sence nasıl ?

Bu yoruma katılıyorum, ben 2,5-3 sene önce evlenirken her yerde bu takımlar vardı...
Şimdi daha hoş ve daha modern takımlar var...

benimle aynı fikirde olduğuna çok sevindim. aslında problem yemek takımlarında değil koltuk takımında...

şimdide yemek odalarını koyucam sizce en uygun olanı hangisi olur ?

5211.jpg

5241.jpg

5251.bmp

5260.jpg

5265.jpg

5277.jpg

5286.jpg

resimler alıntıdır..

ben klasık ole oturma gruplarını sevmem modern gelmıor bana..

yemek takımlarından da en bastakı siyah beyazlı olanı beğendım...

ben klasık ole oturma gruplarını sevmem modern gelmıor bana..

yemek takımlarından da en bastakı siyah beyazlı olanı beğendım...

yorumun için saol...
klasikten hoşlanan çok az insan vardr heralde
yaş 19 lu yaşlarsa eger çok daha itici gelebilir...
arkadaşmda bnmle yaşıt ve bellonadan başka bi yerden mobilya alması imkansız maddi durumlar yüzünden yoksa kimsenin tarzı değil ama mecbur kalınca ne yapabliir ki?
ayrıca begendiğin takım siyah beyaz değil koyu kahve ve beyaz..

benimle aynı fikirde olduğuna çok sevindim. aslında problem yemek takımlarında değil koltuk takımında...

evet sorun koltuk takımlarında ama yapıcak bişey yok çnkü sizin begendklerinz yakından çok kalitesiz kumaş vs...
katolg çekimi olnca insan aldanabilio çok başka gözüküo..
gözümzle gördüğümüz ve ikimzinde begendiği tek takım buydu..

Son düzenleme:

şimdide yemek odalarını koyucam sizce en uygun olanı hangisi olur ?

5265.jpg

resimler alıntıdır..

yemek odasını kesınlıkle beyazlı olanlardan secmesın cunku oturma koltuklarından beyaz yok çok absürd kaçar yani..
ben ilk sayfadakı diye tarıf edicem sanırım..ona uygun en iyisi bence kale markalı siyah ve kahvenın tonlarındaki idela bence..
doğru resmı almısım :)

Son düzenleme:
yemek odasını kesınlıkle beyazlı olanlardan secmesın cunku oturma koltuklarından beyaz yok çok absürd kaçar yani..
ben ilk sayfadakı diye tarıf edicem sanırım..ona uygun en iyisi bence kale markalı siyah ve kahvenın tonlarındaki idela bence..
doğru resmı almısım :)

teşkkr edrm cnm cevap verdiğin için doğru eklemişsn :34:

Back
X