Dekorasyon için acill yardım lütfen...

junyorita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
537
0
46
33
İstanbul

kızlar çok yakın bir arkadaşım evlenicek salon için bellonadan retro koltuk takımını çok begenmiş yalnız ona uygun bellonadan yemek odası kombinini nasıl yapacagı hakkında en ufak bi düşüncesi yok..
çevrenizde yada sizlerden biri retro koltuk takımını kullanmış olablilr lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler..
bellonadan olması şart yanlız :9:

2050.jpg

2810.jpg

fotolarda ışıktan kaynaklanan renk tonu farklılıkları olabilir 1. resim tonu gerçeğe en yakınıdır..

şimdide yemek odalarını koyucam sizce en uygun olanı hangisi olur ?

5211.jpg

5241.jpg

5251.bmp

5260.jpg

5265.jpg

5277.jpg

5286.jpg

resimler alıntıdır..

Son düzenleme:

1.ve 2. resim : petra yemek odası
3. resim : zen yemek odası
4. resim : anforya yemek odası
5. resim : monza yemek odası
6. ve 7. resim :suena yemek odası

şimdi daha açıklayıcı olmuştur sanırım..

Son düzenleme:
Ben de 3. yü beğendim. Beyaz mobilya hoş ama bakımı zor.
Ben de bu renk bir koltuk takımı kullanıyorum.Kenarları koyu kahve deri ve simli. Mobilyalarım da çok koyu kahve.
O yüzden halıyı da desensiz krem kullandım, ve perdelerim de krem desensiz stor ve krem desensiz katlamalı tül...
Öyle de olabilir.
Ama senin gösterdiğin seçeneklerde koyu kahve mobilya yok.
Kahve mobilya açık renk, koltuk kenarları ise koyu. Uyumsuz olur sanki.

Ben de 3. yü beğendim. Beyaz mobilya hoş ama bakımı zor.
Ben de bu renk bir koltuk takımı kullanıyorum.Kenarları koyu kahve deri ve simli. Mobilyalarım da çok koyu kahve.
O yüzden halıyı da desensiz krem kullandım, ve perdelerim de krem desensiz stor ve krem desensiz katlamalı tül...
Öyle de olabilir.
Ama senin gösterdiğin seçeneklerde koyu kahve mobilya yok.
Kahve mobilya açık renk, koltuk kenarları ise koyu. Uyumsuz olur sanki.

cevpladığın için çok teşkkr edrim..
haklısın ama hani koyu mobilya iyice kapatmasın die düşnüo arkadşım canım..
sende bu renklerde bi koltuk tkımı kullanıomuşsun yemek odan da koyu kahveymiş zor oluo mu temizliği ve boğuyr mu?
bu takımın kenarları çok koyu değil bide bejli kısımları var..

Beyaz mobilyalı takımlar bence aldığı koltuk takımıyla çok kötü görünür sandalyeleri siyah renkli olan takım koltuklarla daha uyumlu olur bence :)

Beyaz mobilyalı takımlar bence aldığı koltuk takımıyla çok kötü görünür sandalyeleri siyah renkli olan takım koltuklarla daha uyumlu olur bence :)

yorumun için teşekkrler..
siyah değil koyu kahve cnm bide 3. takımda sandalyeler krem koltğunda kemarları krem olnca acabı mı dedik ama işte o yüzden sizlerin yorumlarına ihtycmz var çok teşkkler tekrardan ;)

çok teşkkr edrim yorumun için..
5. daha uygun diosn cnm peki karanlık olr mu hani boğucu falan :26:

yni bnm terch edeceğim bi model diil açk renkleri daha çk beğeniorm ama byaz sandalyelernde koltk takmyla sırıtacağını düşündm 5. daha uyumlu gbi geldi bna

yni bnm terch edeceğim bi model diil açk renkleri daha çk beğeniorm ama byaz sandalyelernde koltk takmyla sırıtacağını düşündm 5. daha uyumlu gbi geldi bna

anldım aslında arkadaşımında hç tarzı değil ama mecbur oradan moblyalrını almaya yapıcak bişey yok yani cnm tekrardan teşkkrler...

Back
X