Birisine hediye alırken fincan fikri çoğu zaman cazip gelir. Çünkü bir şekilde sıvı tüketmemiz gerektiğinden, fincan herkes tarafından kabul görür. Diğer taraftan hediye alan kişi içinde caziptir, çünkü fincan seçmesi kolay ve ekonomik bir hediyedir. Fincan diyorum ama bazı yerde, kap bazı yerden mug diyorlar. Neyse ne diyorlarsa desinler. Konumuz fincanın kaç tane ismi var değil. Konumuz ilginç fincanlar. İlginç demek belki söylemek istediğimi tam ifade etmiyor daha çok fonksiyonel demek daha doğru. Isındığında veya soğuduğunda rengi değişen fincanlar, medeni durumları ifade eden fincanlar, içeceğinizi ayarlamkta kolaylık sağlayan fincanlar, seksi fincalar, rengarenk fincanlar ve daha sayamayacağım bir çok ilginç özelliğe sahip fonksiyonel fincanlar.
sanırım büyük mağzalara bakmak lazım.ne bileyim ikea'da yada koçtaşta, mudo concepte olabilir. aynıları belki yoktur ama benzeri değişik şeyler olabilir. bir de netten araştırmak lazım, bi bakalım :))
T eşekür ederim evet oralarda eskiden olurdu ama şimdi yok hatta hiç raslamadım,geçen mudo concepte baktım hep külah şeklinde var basitler yani ama dediğin gibi daha şık mağzalarda olabilir mesela ithaal aksesur satan yerlerdee..