Değiştim dedi, değişmemiş.. ben haksızmıyım?

Aşırı kıskanç kendine güveni az erkek modeli
Kaç bu ne ya

İnsan aynı ana babadan öz kardeşiyle nasıl evlenir iğrenççç
Demekki bir ben yanlis anlamamisim..
Yani burda yanlis anlayanlara cok kızıyordum ama gercekten konu sahibi yazamayinca insan yanlis anlayabiliyormus. Ozellikle de sordum evet dediniz yani. Burada hersey oluyor en uc noktayı düşünmem neden sasirtti sizi. Acik acik yazin oyleyse insanlarin gunahina neden aldiriyorsunuz yaniiiiiii!!!!!

Ben şimdiye kadar başkası için kalıcı şekilde değişeni görmedik. Iyi olmayı insan ilk önce kendisi için sececek

Demekki bir ben yanlis anlamamisim..
Yani burda yanlis anlayanlara cok kızıyordum ama gercekten konu sahibi yazamayinca insan yanlis anlayabiliyormus. Ozellikle de sordum evet dediniz yani. Burada hersey oluyor en uc noktayı düşünmem neden sasirtti sizi. Acik acik yazin oyleyse insanlarin gunahina neden aldiriyorsunuz yaniiiiiii!!!!!
Turkiyede boyle bi evlilik mumkun degil zaten. Hani nikah memuru konusmasinda diyorya evlenmenizde herhangi bi engel bulunmamaktadir diye. Buna nikah düşen kişiler icin de kullaniyor. Kardeslere nikah düşmez ki. Konu sahibi ya kafa buluyo yada şaşırdı

Yahu ne biçim yazıyorsunuz. Hiçbir noktalama olmadığı gibi devrik cümlelerle dolu yazınız. Kendi düşündüğünüz gibi yazarsaniz tabii anlaşılmaz. Birde bunu nasıl anlıyorsunuz yazmışsınız. Allah aşkına resmen konuda arkadaşım kardeşiyle evli yazıyor :KK57:

Turkiyede boyle bi evlilik mumkun degil zaten. Hani nikah memuru konusmasinda diyorya evlenmenizde herhangi bi engel bulunmamaktadir diye. Buna nikah düşen kişiler icin de kullaniyor. Kardeslere nikah düşmez ki. Konu sahibi ya kafa buluyo yada şaşırdı
Ya arkadaşlar ne bileyim böyle absürt düşünceğinizi, arkadaşım onun kardeşiyle evli ona rağmen onun bile evine gitmemi sorun edip bunu uygun görmeyen bir angut. Bunu anlatmaya çalıştım yahuuuu

Ben sasirdigindan yana dusunmek istiyorum. Aksi halde sevgilisi yengesine neden göndermesin

X