Değişmeye Karar Verdim Artık..

sana bi öneri

saçin düzse öncelikle kırıklari aldirin...
sampuan ve saç kremi kullanin
sora saç serumu. kullanabilrsin.. (istege baglı ama ben kullanmiyorum )
saçinin düzleştirmeye gerek yok. sık sık düzleştirmeyin.. arada dalgali da yapın. köpük kullanin.
benim saçim kivircik olduğu için banyoda kullaniyorum sampuani saç kremi.. çikinca kurumasin diye islakken tariyorum bölelikle dolaşmiyor hiç..
philips saç kurutma makinesi kullaniyorum çok memnunum. hiç de düzleştirici kullanmadim evimde maşa hariç düzleştiricim bile yok. tesettürlüyüm. eve gelir gelmez hemen başimi açarim havalandirirm hemen saçimi.. çünkü sabahtan akşama kadar kapalı tutuyor.
ama siz açikken bunlari yapın..
köpük alin yada saç düzleştiricye iyi gelen keratini saç kremi felan kullanin.. netten görmüşüm isiya karşı koruduğu biliyorum.
makyaj yapın.. youtübede makyaj videolar var onlara izle çok güzel yapıyolar:)
giyimine özen göster.. güzel bişey olsun.. :)
benden bu kadar:)

Güzel bi kesin ve keratin bakım yaptır. Keratin bakımın evde kullanılan ürünlerini al. Saçını yıka ve kurut sadece. Gayet düzgün görünecek..

Eger kuaföre istedigin modeli anlatmakta zorlaniyorsan internette iyi bir arastirma yap ve istedigin modelin resmini bul. Resim göstererek Tarif et istedigin modeli. Üzerinde biraz degisiklik yaptirabilirsin tabi ki.
Dalgali sac cidden köpük ve su tirnakli sac kurutma makinasi ucu ile güzel sekil aliyor.
Onun disinda düzlestirici olarak sana Remington önerebilirim. Ama sunu da söylemeliyim ki diger markalari da hic denemedim. Ben Model Olarak Remington Pearl S9500 kullaniyorum. Siyah Beyaz ve ici seramik kaplamali bir masa. Düzlestiriyor ama saclari yipratmiyor ve kurutmuyor. Saclarim daha önce kullandigim modelde pres olmus gibi yapisik kaliyordu asiri düz duruyordu. bu modelde cok daha dogal bir düzlük kazaniyor. Ve önemli olan saclarina sürekli bakim yapman. Benim saclarim cok uzun oldugu icin hem dus alirken cok iyi nemlendiren bir bakim kürü kullaniyorum hem de dus sonrasinda kolay taramaya yardimci spreyler ve sac uclari icin bakim yagi kullaniyorum. Özellikle isi ile sac sekillendirdikten sonra bu sekilde nemlendirmek cok önemli yoksa cok Cabuk yipranir.

Kilo vermeye de gelince. O is Irade istiyor. Ben de sürekli diyete baslayip birakiyorum. Umarim istedigin sonuca ulasirsin. En azindan yarim Saat de olsa yürüyüs yapmayi denyebilirsin. Basarilar :)

Mükemmel :) tahin i deneyeceğim
Birdee sarı saç için elseve in hangi rengini almak gerek

Önerebileceğiniz far ve far bazı var mı?? eyeliner kullanmadan maskara ile far kullanmak abes mi olur??

Ben Bobbi Brown, Dior kullaniyorum ama bunlar bi ögrenci icin pahali olabilir. Flormarin farlarida iyi
yüzüne fondoten yada bbc krem sürdükden sonra göz kapaklarina pudra sür, sonra ten rengi bi farla göz kapagini boya, genelde göz kapaklarimiz biraz yagli ve koyu renli olur ya onu dengelemek icin. Sonra en iyisi (kulak pamuguda olur) yamuk uclu bir fircayla (siyah, kahve, gri ) kirpik diplerine kalem ceker gibi far cek.

Onlerine kat harika duruyor her kuaforde yapamiyor malesef iyi bi yere gitmen lasim.
Saclarin icin 2-3 ayda bir uclardan aldirirsan yipranmisliklara iyi gelebilir diye dusunuyorum arkadslar kestir demis ama pisman olursun benm gibi uzun sac seviyorsan.
Haftasonlari veya 15 gunde bir sac bakim yaglari -hindistan cevizi harika- surup 2 ser kez 10 dk fon makinasi tut bu 3-4 saat sacinda kalsin. Banyoda nasi yumusacik olcak bak gor:)
Duzlestirecegin icin yag bakimini yapmani tavsiye ederim elseve fln kimyasal hep. Ben urban in argan yaglisini kullandim bir ara superdi ama biraknca sacimi doktu.
Rimel surmeyi ihmal etme bence rimel bile farkediyor insana :)
Tirnaklara manikuru ve hic olmassa parlatici bi ojeyi ihmal etme :)

http://i.hizliresim.com/LZgM3b.png

Bunun gibi istiyorum.

Saçımı kestirdim ve bugün de gidip salona yazıldım

Çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim eminim çok işime yarayacak.saçlarımla ilgili birkaç şey sormak istiyorum.yeni doğum yaptığım için hamilelikten dolayı uzun zamandır saçlarımı boyamadım.daha önce röfleydi ama diplerim o kadar uzadı ki saçım simsiyah nerdeyse.ayrıca kıvırcık ve yıpranmış bir görüntüsü var.ombre yaptırmak istiyorum ama onda dip boya olayı nasıl oluyor bilmiyorum.saçlarım çok kabarıyor omuz hizamdan az uzun bu yüzden hep örmek zorunda kalıyorum.keratin bakımı nasıl yapılır dediğiniz siteye baktım ama bir sürü ürün var bana uygun olan hangisi,doğum sonrası çalışmaya başlayacağım saçlarımı fazla uğramamak için brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum keratin bakımı da böyle bir şey mi.çok sordum ama bir de gözaltı morluklarım var şöyle uygun fiyatlı etkılı bir kapatıcı ve son olarak iyi bir pudra ve fondöten önerebilir misiniz.şimdiden çok teşekkür ederim

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Sırayla cevaplayayım. Eğer doğal saçlarımla röfle ya da ombre kullanmak istiyorum derseniz dipleri boyamadan sadece açma işlemi uygulayıp cilayla sarının tonunu yapabiliyor kuaförler ancak güvendiğiniz ve sizi anlayan kuaför şart. Yoksa çokk kötü sonuçlar olabiliyor maalesef. Doğal saça yaptırmanın avantajı dip boyası istemeden uzun süre kullanabilirsiniz.
Free plus tı sanırım formaldehit içermeyeni. Hatta bebekli bi anne var diye hatırlıyorum fotoğrafta ürün sayfasında değişmediyse. Yine de emziriyorsanız 3 aydan küçükse biraz daha sabretmenizi tavsiye edebilirim ne de olsa bakımlı anne olmak için daha bir ömür var önünüzde
Keratin bakımıyla brezilya fönünün farkı brezilya fönünün kalıcı düzlük sağlaması. Keratin bakımının böyle bir vaadi yok ancak uygulamanın son aşamasında düzleştirme işlemi yapılırsa yine hafif bir yatıştırma sağlıyor. Ama brezilya fönü gibi bir düzlük beklemeyin tabi ki.
Göz altı morlukları benim de başıma bela bol su ve düzenli uykuyla biraz açılsa bile tam olarak geçmiyor. İlerde maddi durumum el verirse göz altı dolgusu düşünüyorum hatta.
Şimdilik makyajla kapatmak için wet'n wild kullanıyorum günlük makyajda ama essence in kapatıcısıda oldukca başarılıydı. Özel günler için loreal kullanıyorum.
Pudra olarak farmasinin uygun fiyatlı siyah kutulu bir pudrasını kullanıyorum ve çokk memnunum. Günlük makyajda cc cream üstüne uyguluyorum.
Fondoteni sadece özel günlerde gece makyajında kullanıyorum lorealin 24 hour serisi sanırım kırmızı kapaklı.alt tonları çok değişken yalnız sarı ya da pembe alt tonluları iyi ayırıp seçmeniz gerek. Oldukça yoğun yapısı var ama maske gibi durmuyor. Birde mutlaka ıslak makyaj süngeriyle uygulayın dağıtması kolay olsun.
Günlük olarak fondoten kullanacaksanız maybelline oldukça başarılıdır

Saçım ombre li zaten ama teşekkür ederim remington aldım ve kat kat kestirdim memmunum şu anda:)

Makyaj konusunda da eyeliner suremiyorum tek talihsizliğim o sanırım onu becerebilseydim çok güzel olacaktı sanırım.

Eyeliner konusunda en süremeyecek insana bile master seviyesinde öğrettim ama işte o konuda uzaktan yardım edemiyorum maalesef. Bi ara bu kalıplar falan satılıyordu bijuteri-kozmetik satan yerlerde belki o kalıplar işine yarayabilir denk gelirsen eğer.

Merhaba herkese güzel paylaşımlar olmuş Cilt bakımı yapan var mı hangi marka kullanıyorsunuz? Bilgi verebilen olur mu ayrıca göz kalemi bende çekemiyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…