- 19 Aralık 2014
- 108
- 110
- 34
-
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Ön derken yanaklara düşen kahkulden mi bahsediyorsun?Aslında ben saçımı hep uzun kullandığım için sadece önüne kat verilsin istiyorum bunu anlamıyorlar
Internetten sac modellerine bakabilirsin mesela begendiklerin olabilir. benim saclarimda cok uzundu bakimi zor oluyordu ayrica kaş yanimdan dolayi cok sinirli bakiyomusum dövecekmis gibi öyle diyolardi. sorna gittim kiydim saclarima arkasi kisa onu uzun model varya ondan yaptim kaşlarimida kas kalemiyle doldurdum saclarimida bugday tenliyim ben koyu kumrala boyattim düzlestirici markam rowenta ben memnunum 15o tl .herkes cok begendi beni minyon tipli oldum resmenHayır çalışmıyorum.okuyorum.22.
Saçının halini bilmediğim için birşey diyemedim. İhtiyacı nedir saçının? Sadece şeklinden mi rahatsızsın yoksa yıpranmışlıkta var mıdır? Önüne kat attırsan bile devamlı şekillendirmen lazımSaçlarınızı kestirmek kabarmasına neden olabilir . Kalıcı fön düşünebilirsin sanki. Hazır forumda böyle bir konumuzda varken
Evet aynen perçem mi oluyor oÖn derken yanaklara düşen kahkulden mi bahsediyorsun?
Şeklinden şikayetçiyim...önüne kat atın dedim anlamadılarSaçının halini bilmediğim için birşey diyemedim. İhtiyacı nedir saçının? Sadece şeklinden mi rahatsızsın yoksa yıpranmışlıkta var mıdır? Önüne kat attırsan bile devamlı şekillendirmen lazım
Teşekkürler bakıcamGoogle yan percem yazınca saç modelleri çıkıyor sanırım anlatamadığın saç modelinin gorselleri var orada
Çok beceriksizim hiç beceremiyorumOrtalık saç, makyaj, bakım videolarından geçilmiyor. Bence youtube işini görür aslında.
Hangi markaKabarmayı önlüyor plakalarında parlaklaştırıcı yağlar mevcut internetten özelliklerine ayrıntılı bakabilirsin
Bence sana sorulmamali hangi model. Baskalarina sor bana hangi moddel yakisir diye. Tabi kuafore degil, onlar saci sifira vurup yolunmus deve kusu gibi cikarirlar ortaya.Bilmediğim bir yerdeyim o yüzden kuaföre tam anlatamıyorum derdimi saçlarım çok kısaltmasin ve önüne de kat atsın istiyorum ama nedense anlamıyorlar
abaya bak abaya:))Dalgalı saça kat attır cillooopp gibi olur :) boyundan kestirmezsin sadece kat attırırsın. Saç rengin kumral tonlarıysa aralarına ve ya uçlarına doğal ışıltılar attır. Kilo probleminide okula giderken yürü mesafe çoksa inmen gereken duraktan bi kaç durak önce inersin. Spor olur. Örnek olarakta şu fotograf
Eki Görüntüle 1921951
Kat kestir fön makınasıyla bıle fön cekeblırsın banyodan snra öne egıl saçlarını öne at tarakla cek fön zayflamak ıcın ılla spor salonunada gıtmene gerek yok ewde egzersız yap yedıklerne dıkkat et en guzeli yürüyüş yap bakımsızsan makyaj vıdeoları ac cok ılham gelıyor hemen yapmak ıstıyorsn onuda öle yapSürekli dış görünüşümle ilgili eleştiriler alıyorum. "Neden kendine bakmıyorsun,saçların çok bakımsız gorunuyor, keşke daha bakımlı olsan. "tarzında bende artık değişmek istiyorum.Bunu sevgilim bile dile getirdi Ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.Çevremde danışacak kimse de yok.
Öncelikle saç konusunda sıkıntılarim var saçlarım banyodan sonra düzensiz bir şekilde dalgalanıyor. Şu anda saçlarım düz kesim ve çok uzun .Çok bakımsız gözüküyor sizce saçlarıma kat attırmak onları bir nebze düzeltir mi yoksa kabarmasına yol açar mı ??inanın ki saç kestirmeyı hiç sevmem kuaföre nasıl tarif ederim istediğim şeyi onu bile bilmiyorum saçlarım kısaltmasın ama şu bakımsız hali de düzelsin istiyorum saç önlerine de kat attırmak istiyorum ama böyle söyleyince anlamıyorlar . ..Ve saçlarım düzensiz dalgalı sürekli şekillendirmek şart oluyor düzleştirici almaya karar verdim remington tavsiye ettiler ama hangi modeli iyidir bilmiyorum birçok model var farklı fiyatlarda..Ayrıca kilo problemim var şu an spor yapmaya da imkanım yok ne yapabilirim sizce?? hiç bilmediğim bir şehirde tanıdığım kimse olmayınca buraya yazdım mecbur okuduğunuz için teşekkürler.