- 30 Kasım 2016
- 57
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
değişmeyi sende istiyor musun yoksa sadece çevrendekiler için mi? Merak ettim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun saç dan vazgeçebileceğimı sanmıyorum
Eyeliner kesinlikle surmelisin. Butun makyaja bedel diyebilirim. Maybelline in gel eyeliner i var. Evde kendi kendine alıştırma yap. Alışırsın.Peki aynen bunu söyleyeceğim kuaföre..az önce remington sipariş ettim internetten.sadece on saçlarıma kat kestirmek fikri nasıl sizce olabilir mi??
Eyeliner sürmeyi beceremiyorum keşke yapabilsem çokk isterdim
Bilmediğim bir yerdeyim o yüzden kuaföre tam anlatamıyorum derdimi saçlarım çok kısaltmasin ve önüne de kat atsın istiyorum ama nedense anlamıyorlar
sacların icin bı kuaföre gitmen sartSürekli dış görünüşümle ilgili eleştiriler alıyorum. "Neden kendine bakmıyorsun,saçların çok bakımsız gorunuyor, keşke daha bakımlı olsan. "tarzında bende artık değişmek istiyorum.Bunu sevgilim bile dile getirdi Ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.Çevremde danışacak kimse de yok.
Öncelikle saç konusunda sıkıntılarim var saçlarım banyodan sonra düzensiz bir şekilde dalgalanıyor. Şu anda saçlarım düz kesim ve çok uzun .Çok bakımsız gözüküyor sizce saçlarıma kat attırmak onları bir nebze düzeltir mi yoksa kabarmasına yol açar mı ??inanın ki saç kestirmeyı hiç sevmem kuaföre nasıl tarif ederim istediğim şeyi onu bile bilmiyorum saçlarım kısaltmasın ama şu bakımsız hali de düzelsin istiyorum saç önlerine de kat attırmak istiyorum ama böyle söyleyince anlamıyorlar . ..Ve saçlarım düzensiz dalgalı sürekli şekillendirmek şart oluyor düzleştirici almaya karar verdim remington tavsiye ettiler ama hangi modeli iyidir bilmiyorum birçok model var farklı fiyatlarda..Ayrıca kilo problemim var şu an spor yapmaya da imkanım yok ne yapabilirim sizce?? hiç bilmediğim bir şehirde tanıdığım kimse olmayınca buraya yazdım mecbur okuduğunuz için teşekkürler.
Tabii ki yapılır. Epey değişim elde edersin. Her zaman yazabilirsin bize, bende yardımcı olurum neyse gereken.Peki aynen bunu söyleyeceğim kuaföre..az önce remington sipariş ettim internetten.sadece on saçlarıma kat kestirmek fikri nasıl sizce olabilir mi??
Eyeliner sürmeyi beceremiyorum keşke yapabilsem çokk isterdim
Ben de 3 kere yaptırdım,gerçekten rahat ettiriyor kabul ediyorum ama o kimyasalların zararlı hatta kansere yol açtığı iddiaları var,şüpheli bir durum olduğu için sağlığımı düşünerek bir daha yaptırmadım..Brezilya fönü duydun mı :)
netten araştır saçlarına bakım yaptığı gibi o tuhaf dalgasını da alır, bana göre tek çözümdür 4 yıldır yaparım kuaförle de uğraşmam
sen karar verirsen eğer, önce git yaptır
bunun dışında beslenmene dikkat et ille de spor olmasına gerek yok.
zaten diyetisyen ilk ay spor vermiyor hem yemekten kesip hem de spor yapmak bedeni sarsar dyor
yok yapıcam dersen salona gitmek şart değillll
evde de yaparsın yolları çokkk
yeter ki araştır
Hangisini önerirsiniz?? ve kat kestirmeli miyim sizce??
İstediğin saç modeline sahip bir ünlünün ya da netten bulacağın herhangi birinin fotosunu göster kuaföre ve bu şekil istiyorum de. Isıyla şekillenen saçlar için düzleştirici serum ve spreyler var. Banyo sonrası kullanabilirsin, kabarmayı ve yıpranmayı önler."Syoss Isıya Karşı Koruyucu Sprey mesela. Kırmızı olanı daha düz yapıyor. Saç kırıklarını önlemek ve bakım yapmak için direk soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin. Lifeco iyi bir markadır.Bilmediğim bir yerdeyim o yüzden kuaföre tam anlatamıyorum derdimi saçlarım çok kısaltmasin ve önüne de kat atsın istiyorum ama nedense anlamıyorlar
Kullandiginiz plastiklerin (pvc dahil) hepsinde aldehit var, raf ömrü tabiri kullanilan butun hazir urunlerde, havada ve dahi gozle gordugunuz bircok seyde var o risk :) kullandiginiz ilaclar dahil vucudunuzda rezidü dedigimiz kalintilara sebep oluyor. Artik sertifikasi olan sözde organik urunlere dahi guvenmeyin:)Ben de 3 kere yaptırdım,gerçekten rahat ettiriyor kabul ediyorum ama o kimyasalların zararlı hatta kansere yol açtığı iddiaları var,şüpheli bir durum olduğu için sağlığımı düşünerek bir daha yaptırmadım..
Kesinlikle size katılıyorum o yüzden hayatımdan olabildiğince çıkarmaya çalışıyorum o ürünleriKullandiginiz plastiklerin (pvc dahil) hepsinde aldehit var, raf ömrü tabiri kullanilan butun hazir urunlerde, havada ve dahi gozle gordugunuz bircok seyde var o risk :) kullandiginiz ilaclar dahil vucudunuzda rezidü dedigimiz kalintilara sebep oluyor. Artik sertifikasi olan sözde organik urunlere dahi guvenmeyin:)
Daha sayarım...
Yinede saglikli bir yasam diliyorum herkese :)