Değişmeye Karar Verdim Artık..

Benim de saçlarım la yıldızım bir türlü barışmadı dayanıksızlar keratin ampuluyle bakım yapıyorum ama yine de ışıl işlemler gözümü korkutuyor ışıl işlem yapmadan şekillendirme mümkün müdür kızlar ? saçım dalgalı bu arada

Babylissin saç ürünleri çook başarılı bence remington yerine onu tercih et.Yıllarca uzun saç kullanmaya alışmış insanlar kısa saça geçmekte çok zorlanıyorlar ama bir kestirsen var ya dünya benim oldu dersin.Hem daha kolay bakımı hem de daha havalı :)

Hayır çalışmıyorum.okuyorum.22.
Internetten sac modellerine bakabilirsin mesela begendiklerin olabilir. benim saclarimda cok uzundu bakimi zor oluyordu ayrica kaş yanimdan dolayi cok sinirli bakiyomusum dövecekmis gibi öyle diyolardi. sorna gittim kiydim saclarima arkasi kisa onu uzun model varya ondan yaptim kaşlarimida kas kalemiyle doldurdum saclarimida bugday tenliyim ben koyu kumrala boyattim düzlestirici markam rowenta ben memnunum 15o tl .herkes cok begendi beni minyon tipli oldum resmen

Saçlarınızı kestirmek kabarmasına neden olabilir . Kalıcı fön düşünebilirsin sanki. Hazır forumda böyle bir konumuzda varken
Saçının halini bilmediğim için birşey diyemedim. İhtiyacı nedir saçının? Sadece şeklinden mi rahatsızsın yoksa yıpranmışlıkta var mıdır? Önüne kat attırsan bile devamlı şekillendirmen lazım

Benimde saclarım dalgalı.Banyoda sampuanladıktan sonra,üzerine sirke döküyorum bol bol.2dk bekliyo kopuklu.Duruluyorum.Sonra tekrar sampuanlıyorum.Boylece sirke kokusu falan kalmıyo.Saclarım he parlak,hem yumusak,hemde düzenli oluyo.

Dalgalı saça kat attır cillooopp gibi olur :) boyundan kestirmezsin sadece kat attırırsın. Saç rengin kumral tonlarıysa aralarına ve ya uçlarına doğal ışıltılar attır. Kilo probleminide okula giderken yürü mesafe çoksa inmen gereken duraktan bi kaç durak önce inersin. Spor olur. Örnek olarakta şu fotograf
i.jpg

Bilmediğim bir yerdeyim o yüzden kuaföre tam anlatamıyorum derdimi saçlarım çok kısaltmasin ve önüne de kat atsın istiyorum ama nedense anlamıyorlar
Bence sana sorulmamali hangi model. Baskalarina sor bana hangi moddel yakisir diye. Tabi kuafore degil, onlar saci sifira vurup yolunmus deve kusu gibi cikarirlar ortaya.
Hatta bak uygulamalar var ´'hair similation´ diye yazarsan blursun playe store/ app storedan.
Resmini indiriyosun sac sekillerini deniyosun yuzunde.
Sen karar vermek yerine ´ hangi resimdeki sac daha guzel yakismis´ diye sor en zevkine guvendgin kisiye.

Dalgalı saça kat attır cillooopp gibi olur :) boyundan kestirmezsin sadece kat attırırsın. Saç rengin kumral tonlarıysa aralarına ve ya uçlarına doğal ışıltılar attır. Kilo probleminide okula giderken yürü mesafe çoksa inmen gereken duraktan bi kaç durak önce inersin. Spor olur. Örnek olarakta şu fotograf
Eki Görüntüle 1921951
abaya bak abaya:))

Ayy ben aynanın karsisinda olucem diye korkuyorum rimmel ve allık olmazsa kendimi hasta hissediyorum o derece ama hamile kalınca kusmaktan yapamaz oldum ama hafif toplanıyim devam edicem kaldığım yerden kendin için yap kimse için değil kendini nasıl güzel hissediyorsanız o şekilde olun ama bakim şart bi allık sur en kötü bi Ruj bak nasıl degisiyosun

Saçların uzunsa, zor şekil alır. O yüzden serum kullanabilirsin. Ama bakımsızlığı gidermek adına paraben ve silikon içermeyen şampuan tavsiye ederim. Canlandırması açısından ilk kullanımda yararını gördüm. Sanırım yorumda marka vermem sakıncalı olabilir emin değilim, ama dilersen özelden yazabilirsin öneririm sana. Onun dışındaki kat kestirmek çok büyük canlılık katar saçına. Çok uzun saç, sağlığını çabuk yitiriyor hiç makas görmüyorsa. Kuföre "boyunu kısaltmadan kat attırmak ve kırıkları alıp canlılık vermek istiyorum " demen yeterli olacak. Düzleştirici konusuna pek değinmek istemedim. Çünkü tüm bakımları maaf edecek düzleştirici. Ha ama şöyle birşey önerebilirim canım, kat kestirsen zaten kurutunca kendinden şekil alacak sıkma tatlı canını:emir_bebek: Onun dışında makyaj bakım değil lüks bence, bakım benim lügatımda temizliktir. Yüzüne canlılık açışından bir fondoten bir allık birde rimel ile canlılık ve hava katabilirsin hemde kullanması deneyim geretirmiyor bunları. Esmer değilsen eyeliner deneyebilirsin ama, hızlı geçiş yapma ufaktan ufaktan ilerle ki, içine sinsin ve alış :anne: çok uzattım ama yardım lazım olursa buralardayız tatlım:anne:

Sürekli dış görünüşümle ilgili eleştiriler alıyorum. "Neden kendine bakmıyorsun,saçların çok bakımsız gorunuyor, keşke daha bakımlı olsan. "tarzında bende artık değişmek istiyorum.Bunu sevgilim bile dile getirdi Ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.Çevremde danışacak kimse de yok.

Öncelikle saç konusunda sıkıntılarim var saçlarım banyodan sonra düzensiz bir şekilde dalgalanıyor. Şu anda saçlarım düz kesim ve çok uzun .Çok bakımsız gözüküyor sizce saçlarıma kat attırmak onları bir nebze düzeltir mi yoksa kabarmasına yol açar mı ??inanın ki saç kestirmeyı hiç sevmem kuaföre nasıl tarif ederim istediğim şeyi onu bile bilmiyorum saçlarım kısaltmasın ama şu bakımsız hali de düzelsin istiyorum saç önlerine de kat attırmak istiyorum ama böyle söyleyince anlamıyorlar . ..Ve saçlarım düzensiz dalgalı sürekli şekillendirmek şart oluyor düzleştirici almaya karar verdim remington tavsiye ettiler ama hangi modeli iyidir bilmiyorum birçok model var farklı fiyatlarda..Ayrıca kilo problemim var şu an spor yapmaya da imkanım yok ne yapabilirim sizce?? hiç bilmediğim bir şehirde tanıdığım kimse olmayınca buraya yazdım mecbur okuduğunuz için teşekkürler.
Kat kestir fön makınasıyla bıle fön cekeblırsın banyodan snra öne egıl saçlarını öne at tarakla cek fön zayflamak ıcın ılla spor salonunada gıtmene gerek yok ewde egzersız yap yedıklerne dıkkat et en guzeli yürüyüş yap bakımsızsan makyaj vıdeoları ac cok ılham gelıyor hemen yapmak ıstıyorsn onuda öle yap

X