Açılın ben doktorum
Şaka şaka değilim ama etrafımda bir düzine insanın imaj meykırlığını yapmışlığım ve %100 olumlu dönüşlerimle bilinirim birazcık.
Elimde baya yatkındır ailem ve çokk yakın gördüğüm insanları ellerimle değiştirme gibi bi huyum var sağolsunlar güvenirlerde bana.
Neyse reklamı geçiyorum
Ve başlıyorum uzun olacak biraz.
Şimdi saçların yoğun dalgalıysa ve kabarıyorsa kesinlikle keratin öneriyorum. Brezilya fönü değil yalnız bahsettiğim n ile başlayan google a keratin bakımı yazınca türkiye sayfasına ulaşabilceğin bir marka. Formaldehit içermeyen kalıcı düzlük vaadetmeyen bakımı tavsiye edebilirim. Über uçuk fiyatlarıda yok. Kendin maske yapar gibi uygulayabilirsin.
Eğer bütce ayıramam dersen elseve in mucizevi yağ serisinin maskesini önerebilirim. Yok eğer onuda almam dersen marketten bir kavanoz tahin alıp üste cıkan yağını bir başka kavanoza ayırıp kalanı tahin olarak pekmezle yiyebilirsin
Ayırdığın yağı akşam sac boyuna uçlarına sürüp yatarsın sabah normal yıkarsın inan baya fark ediyor
Saç bakımından sonra gelelim kesime.
Eğer bakımlardan istediğin sonucu alamazsan kesime yönelebilirsin. Yutubda how ı trim my hair gibilerinden yazarsan ( umarım doğru yazmışımdır
) bir cok video bulursun.
Ben yıllardır kuaför koltuğuna oturmadım kendim kesiyorum. Malum kuaförlerin uzunluk ölçüleri anlayışında kesinlikle problem var.
Baktın cok karışık geldi
saçını önce ortadan ikiye ayır omuzlarının önüne al sonra her iki tarafıda kulak hizandan ayırıp yukarı tuttur bi tokayla elinde sadece alt kısımlar kalsın
Sonra alt tutamın ucunu tutup kaldır ileri uzatabildiğin kadar uzat parmağının arasına sıkıştırıp sonra düz kes 1-2 parmak kadar
İki taraf içinde aynı işlemi yapıca üstte tutturduklarını aç yine iki tarafıda sırayla altlarla aynı boyda aynı şekilde yapıp kes.
Umarım biraz anlatabilmişimdir.
Gelelim bakım kesim bittiğine göre tarza
Normal giyimin fazla sporsa belki biraz daha klasik kumaşlarla dengeleyebilirsin.
Yani bu penyeler yerine belki dha polyester karışımlı bluzlar gömlekler üzerine güzel hırkalarla olabilir. Kilo sıkıntımda var demişsin eğer kalçada varsa promblem uzun hırkalarda kamufle edebilirsin zayıflayana kadar dar paça kotlar yerine bootcut yada ispanyol paca altına görünmeyecek şekilde dolgu yada kalın topuklar olabilir. Bu sıralar kadife çok moda. Yaldır yaldır parlamayan kadife etekler yada gömlek elbiseler , salopet içine triko kazaklar olabilir.
Aksesuar kesinlikle önemli ama abartmadan düğüne gider gibi değil tabiki.güzel saatler ve boynuna atacağın şal yada atkıyla kışlık şapkalarla çok hoş olabilir.
Kilo vermek için bitki çayları biberiye adaçayı limonla bayılırım. İlla tatlı dersen bi çay kaşığı bal masum bi tatlı olabilir. Aburcubur asitli içecek meyve suyu falan alma evine. Alınca içiliyo yeniyo. Yemeğimi içeceksiz içemem dersen ayran yap mis gbi.
Makyaj konusunu atlamayayım. Cc kremlerle yüzündeki varsa renk dengesizliği kapatabilirsin. Pure beauty şiddetle öneririm. Beyaz ,açık buğday, buğday tenliysen ivory rengini tavsiye edebilirm esmer ya da esmere yakınsa ten rengin natural rengide olur. Watsonlarda bulabilirsin 30 tl civarı ama inanki 1 yıldır kullanıyorum hala bitmedi çokk bereketli. Uygulama konusunda ben parmaklarımla masaj yapar gbi heryerine sürüyorum yüzümün. Az miktarda uygulamak yetiyo zaten cilt ısısıylamı nedir bi başta bembeyaz olan suratım kendi rengine dönüyor 1-2 dk da. Biraz parlak bitişli olduğu için üstüne pudra geçiyorum ben yağlanma olabilecek bölgelere.
Far konusuna gelirsek sedefli ama simli olmayan beyaz şeftali arası farları göz kapağına kirpikle kıvrım yeri arasına serçe parmağınla çok rahat sürebilirsin böylece gözlerin dha aydınlık olur. Hatta ben göz pınarlarıma doğru taşırıp sürmeyi çok severim
Allık sürdükten snra elmacık kemiklerine burnunun sırtına o farla hafif pıtpıt yapıp dağıtırsan çok güzel aydınlanır yüzün.
Göz içinide unutmamak lazım ya ten rengi bi göz kalemiyle ya da metalik gri göz kalemiyle geçersen gözlerin dha büyük görünür.
Eyeliner çekemiyorsan eğer göz kalemini kirpik dibine en yakın ve en dış tarafına sür pamuklu çubukla dağıt smokey eyeliner olur hemde günlük için birebir
Ve kendine güven çünkü kendine güvenen bir kadının etrafına verdiği ışığı hiç bir saç makyaj veremez.