Değişmek istiyorum,önerilerinizi bekliyorum

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
Merhaba,
Buğday tenliyim gözlerim açık kahve saçlarım koyu kumral.
Üst ön iki dişim küçükken herkesn başına gelebilecek bisiklet kazasından dolayı eğri.
Dişlerim beyaz olsun istiyorum,tam diyorum tamam bu sefer aksatmadan fırçalayacağım,ama hep unutuyorum.
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum "açık tonlarda". Düşündüğüm renk çok fakat kararsızım.
Boyum 1.80 erkek arkdaşım benden kısa onun yanında kısa görünmek istiyorum kıyafet seçimlerim sizce nasıl olmalı?
Kahverengi gözler için makyaj önerileriniz var mı? Göz renginin açılması gibi,açık dursun istiyorum
Ve saçlarım omuzlarımın üstünde yani çok kısa,sinamekili kür uygulamaya başladım.
Lütfen bana önerilerinizi sunun yardımınıza çok ihtiyacım var :/
Üstelik kilo almak istiyorum,popo desen sıfır tahta gibiyim aynı :2: biraz çıkık olsun istiyorum kot giydiğimde arkam çuval gibi aynı
lütfen yardım edinn değişmek istiyorum

Son düzenleme:
canım saçların için yılan yağı kullanabilirsin o saç uzatmakta çok etkili gerçekten saç rengini elleme bence şimdi boyuyan herkes pişman oluyor zaten saç rengin koyu kumralmış istersen gölge attırabilirisin boyunu erkek arkadasın için kısaltmaya çalışman bence gereksiz erkek arkadasına göre değil kendi zevkine göre düşün bence kilo almak istiyorsan da bu sitede çok kişi kilo almak için uğraşyor ve bir çok topic var göz atabilirsin

Saçlarımı uzatıyorum :) Ya boy benim iiçin çok önemli o yüzden... Onlarada baktımm :)

-Başka fikirleri de bekliyoruum :)

saçlarının gerçekten uzamasını istiyorsan sürekli YIKAMA yıkadığın sürece derideki yağ atılır atıldığı sürece saçlarını uzaması agırlaşır eger 1 hafta falan yağlı saçla geze bılıosan gez ben öyle yapıyorum saçlar belimde
boyun uzunmuuş heralde bundan yakınıosun ebnce boyun tam bır manken boyu sadce kendıne bıraz bakman lazım babet yada düz ayakkabı tercıh edebeilirsin bende bugday tenlıyım hafıf hafıf sarışınlaşmaya başladım sonradan sapsarı oldum ama abartmadan yavaş yavaş çünkü bir anda sarı oldun mu herkes ne olmuş buna böyle diye bakıyor :)) dişleri diş macunuyla fırçaldıktan sonra kabartma tozuyla da yavş yavaş fırçala beyazlatır ön dişlerini yaptırabılırsın yanı oda sorun değil hafıfde makyaj tamamdır!!

Canımm kilo almak istiyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...kg-test-edildi-onaylandi-11.html#post19317371 buraya bir göz atmanı tavsiye ederim.
Saçlarını uzatmak içinde sinemakiye devam et ama boyatma şimdilik saçların yıpranabilir bir yandan uzatıp güzelleştirmeye çalışırken yıpratma saçlarını.Birde çamterebentin yağını deneyebilirsin saç uzatmak için oda etkili.
Diş konusunda da karbonat diş minelerine zarar veriyor diye duydum limon kabuğunun beyaz yerini dişlerine sürünce beyazlatıyormuş.
Erkek arkadaşının yanında kısa gözükmek istiyorsanda civcivin dediği gibi düz ayakkabı tercih etmelisin

Teşekkür ederim önerileriniz için ya çok iyisiniz gerçektenn

Biraz daha öneri bekliyorum gerçekten ben zaten çoğunlukla kısa görünmek istiyorum yolda rahat yürüyemiyorum bir bakan dönüp bir daha bakıyor boya bak diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…