Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Canım biliyor musun aynisi benim de başına geldi okulda bi arkadaşının yaninda oturuyordum çalışmadım demişti bende yardim ettim ama sınavdan geçti ve o geçtiği sınavla sınıfı da geçti ben ise bütünlemeye kaldım... ama burası burdaki arkadaşlarım öyle değil inanıyorum ki burdaki herkes birbirini Allah rızası için seviyor, çıkar için değil zaten O nun rızası için olan sevgiler baki kalıyor gerisi gelip geçiyor... hepinizi Allah için seviyorum iyi ki varsiniz canlarım

Canım Allah'ın her kuluyla ilişkisi özeldir hissettirebilir tabii ki duanın kabul olduğuna dair belirli işaretler var mesela irkilme, ürkme gelir, gözlerin dolar
Yani ara ara içimde böyle bir durduk yere huzur,mutluluk oluyo. Birden bi umut doğuyo içime

Ahahah ben de büte kalmıştım, o mezun olmuştu boşveer onlar bize kötülük yapıyor akıllarınca fakat bizi daha çok Allah'a bağlıyorlar bize farketmeden daha büyük iyilik yapıyorlar, sınav ne mal mülk ne ,bunların hepsi birer ilüzyon gerçek dünya inşallah hepimiz için cennet olacak

İnşallah canım benim İnşallah Rabbim gerçek güzel yurdunda da hep beraber olalım inşallah

Canım bebeğim çok iştahsız bisey yemek istemiyor doktora götürdüm ama kilosu ayına gore iyi diyor halbuki bi kaç ay önce küçük gelen badileri büyük geliyor ama doktor anlamiyor... çok üzülüyorum bunun için de esma var mi bildiğin

Tatlım belki sen biraz panik yapıyosundur bebeğin ya kaç aylık?
Enbiya suresi 8. Ayetini 121 defa bi suya oku o sudan bebeğine 21 gün mamasına karabilirsin ya bi şekilde ver. Verirken de 3 defa ya Kuddüs de Allah şifa versin

p@pofu
Kızlar üzülmeyiniz siz yine tanıdıklarınıza yapmışsınız .
ve Ben bunların kat ve katını tanımadığım görmediğim kişilere yaptım.
Yine de yaranamadım.
Üstelik çok daha fazla kötülükle de dönmüştü.
Tanıdıklardan olanlara gelince de
Sayelerinde her şeyimi kaybettim.
Manevi çöküntü sağlık sorunları saymazsak
25 sene çalışın alsınlar.
Son kaybım maddi olarak bana bir ev, bir arabaya mal oldu.
Üstüne de 2 avukat dolandırdı.Onlarla da mahkemeliğim.
inanılmaz ama gerçek.
Aradaki ev yangını araba kazası vs de saymayalım yani.
Defalarca olumden de dönmüşlüğüm var.

Ondan evvelki 20 seneyi yazmayayım.
Dahası da var ama çok uzun olur
Hepsi 4 senede oldu da bitti
ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM.ALLAH A İNANIYORUM BU DA BİR SINAVDI
EVET HER ŞEY İLLÜZYON BUNU UNUTMAYALIM.
SADECE DEVAMLI ÇOK ŞÜKÜR DİYELİM.İNANIN KAPILAR AÇILMAYA BAŞLIYOR...

Selam kızlar,

daha çok tavsiye de bulunun daha aktif olsun bir çoğunu not aldım sayfalarda kaybolup gidiyor bilgiler diye....

Bende bir kitap önericem
İş, Aşk Ve Kadınlara Dair - Seda Kaya Güler

bu bir grup bayanın gerçek kariyerhikayesi ve çevresindekilere rağmen nasıl başarılı oldukları.... bu kitabı daha gençken keşfetmek vardı.... okuyun okutun çok güzel hayat tecrübeleri var bu kitapta..... bana böyle kitaplar önerirseniz içinde hayat tecrübesi olan kitaplar çok memnun olurum :)

Selam bravo
Tek basımıza basaramadk inşallah birlikte basaralım

ben bu kitabı 1 tl ye aldım yaa :))) bkm de çıkarmışlar kapı önüne 1 tl yaa :)

Kızlar 2 senedir olumlama yapmaya çalışıyorum .
Gerçi herkes biliyordur ama ben yine de buraya yazacağım.
Bu konuda burada kk da bir sayfa var.
Çok güzel şeyler paylaşılıyor isteyen takip edebilir.
Sayfa sahibi @pofu arkadaşımıza da teşekkürler.Çok emek harcıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…