Canım biliyor musun aynisi benim de başına geldi okulda bi arkadaşının yaninda oturuyordum çalışmadım demişti bende yardim ettim ama sınavdan geçti ve o geçtiği sınavla sınıfı da geçti ben ise bütünlemeye kaldım... ama burası burdaki arkadaşlarım öyle değil inanıyorum ki burdaki herkes birbirini Allah rızası için seviyor, çıkar için değil zaten O nun rızası için olan sevgiler baki kalıyor gerisi gelip geçiyor... hepinizi Allah için seviyorum iyi ki varsiniz canlarımCanım ben de kaç defa sırtımdan bıçaklandım, mesela iki sınav vardı, benim istatistiksel analizim iyi diye arkadaşıma notları verdim yetmedi sınavda kağıtları değiştirdim 97 aldı ertesi günki sınava ben hazırlanamamıştım, ama ona notları vermiştim,dedim ben çalışamadım gitti en arka sıraya başkasının yanına oturduben kaldım dersten o geçti mezun oldu. Bu yıl, arkadaşlar 10 yıldır kpssyi kazanamamış öyle gelip gidiyorlardı.bu yılda kazanamazlardı puanları hep düşüktü. Bende arkadaşım onlar benim dedim, Üç aylık kampa aldım, şuan üçüde atanacak puan aldılar ve birbirleriyle kanka oldular ben tanıştırdım halbuki benimle ben ararsam canım hayatım aramazsam soran yok daha neler neler, ama ben bunu Allah'dan bir işaret olarak görüyorum, diyo ki; 'onlara o kadar vakit ayırıp emek sarfettin onlar işleri bitene kadar vardılar, oysa aynı süreyi Bana harcasaydın Ben seni boynu bükük bırakmazdım', ben varya kurban olurum Allah'ıma diyo ki; onlar yalan Benim gerçek
Yani ara ara içimde böyle bir durduk yere huzur,mutluluk oluyo. Birden bi umut doğuyo içimeCanım Allah'ın her kuluyla ilişkisi özeldirhissettirebilir tabii ki duanın kabul olduğuna dair belirli işaretler var mesela irkilme, ürkme gelir, gözlerin dolar
Canım Allah davetine icabet etmiş belli ki, amaa belki duanı verir belki dee sana daha büyük bir süpriz hazırlamıştırYani ara ara içimde böyle bir durduk yere huzur,mutluluk oluyo. Birden bi umut doğuyo içime
Hayırlısı tabi ablaCanım Allah davetine icabet etmiş belli ki, amaa belki duanı verir belki dee sana daha büyük bir süpriz hazırlamıştır
Ahahah ben de büte kalmıştım, o mezun olmuştuCanım biliyor musun aynisi benim de başına geldi okulda bi arkadaşının yaninda oturuyordum çalışmadım demişti bende yardim ettim ama sınavdan geçti ve o geçtiği sınavla sınıfı da geçti ben ise bütünlemeye kaldım... ama burası burdaki arkadaşlarım öyle değil inanıyorum ki burdaki herkes birbirini Allah rızası için seviyor, çıkar için değil zaten O nun rızası için olan sevgiler baki kalıyor gerisi gelip geçiyor... hepinizi Allah için seviyorum iyi ki varsiniz canlarım
Amin canım Allah kabul etsinAllah kabul ederse saat 6 gibi bitirdim bende esmalari ama nete giremediğim için yazamadim Rabbim razi ve hoşnut olsun inşallah okuyan tüm arkadaslarimdan
İnşallah canım benim İnşallah Rabbim gerçek güzel yurdunda da hep beraber olalım inşallahAhahah ben de büte kalmıştım, o mezun olmuştuboşveer onlar bize kötülük yapıyor akıllarınca fakat bizi daha çok Allah'a bağlıyorlar bize farketmeden daha büyük iyilik yapıyorlar, sınav ne mal mülk ne ,bunların hepsi birer ilüzyon gerçek dünya inşallah hepimiz için cennet olacak
Tatlım belki sen biraz panik yapıyosundur bebeğin yaCanım bebeğim çok iştahsız bisey yemek istemiyor doktora götürdüm ama kilosu ayına gore iyi diyor halbuki bi kaç ay önce küçük gelen badileri büyük geliyor ama doktor anlamiyor... çok üzülüyorum bunun için de esma var mi bildiğin
Kızlar üzülmeyiniz siz yine tanıdıklarınıza yapmışsınız .Ahahah ben de büte kalmıştım, o mezun olmuştuboşveer onlar bize kötülük yapıyor akıllarınca fakat bizi daha çok Allah'a bağlıyorlar bize farketmeden daha büyük iyilik yapıyorlar, sınav ne mal mülk ne ,bunların hepsi birer ilüzyon gerçek dünya inşallah hepimiz için cennet olacak
Selam bravo@elizz0006 , @-Mahperi- ,@segazel , B bitutampapatya ,Cuel , @Hazal, @cerende, @smykmy , R roseistan , @ffestinalente , @zep92 , HALLEYS , @yasmin1985 , @minicooper2013 , @nese-li_hilos , @Ahter-i Dunbaledar , @meraklikuzu
Canlar unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın, sizler ekleyinburası kadınlar matinesi aynı zamanda bütün dertlerin tedavi merkezi
Kimi zaman dua isteyen olacak topluca dua edeceğiz, duayı paylaştıracağım önceki gibi, kimi zaman engellerimizi konuşacağız gölgelerimiz bize neden çelme takıyor vs, kitap okumak, şiir, sanat...
Kısacası buraya giren sizle çıkan siz bir olmayacak
Selam kızlar,
daha çok tavsiye de bulunun daha aktif olsun bir çoğunu not aldım sayfalarda kaybolup gidiyor bilgiler diye....
Bende bir kitap önericem
İş, Aşk Ve Kadınlara Dair - Seda Kaya Güler
bu bir grup bayanın gerçek kariyerhikayesi ve çevresindekilere rağmen nasıl başarılı oldukları.... bu kitabı daha gençken keşfetmek vardı.... okuyun okutun çok güzel hayat tecrübeleri var bu kitapta..... bana böyle kitaplar önerirseniz içinde hayat tecrübesi olan kitaplar çok memnun olurum :)