- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
Ay ne güldüm yani benzetmeye gözümde canlandıOh oh ne güzel evde bakımlı olmak, ben varya pijamayla eşofmanla evde gaffur gibi gezerim vardı ya avrupa yakasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güldüm yani benzetmeye gözümde canlandıOh oh ne güzel evde bakımlı olmak, ben varya pijamayla eşofmanla evde gaffur gibi gezerim vardı ya avrupa yakasında
Kesinlikle katılıyorum bende hep insanlara haddinden fazla değer verdim ama değersiz görülen itilen ben ildum, bende bundan sonra yaradanım in rızası için çalışacağım yaratılan için degil çünkü insan oğlu gerçekten ahde vefasız oluyorCanım benim çok haklısınız
zaten böyle benim gibi başkalarını
mutlu etmeye uğraşanlar kendi daima mutsuz olurlar.
Son cümle süper bundan sonra kula mesafeli olacağım.
ZATEN ALLAH A ÇOK YAKINIM...
İnşallah bundan sonra hep güzel haberler alırsın Canım benim yine de ihmal etme, ilerlerse hemen git ki kalıcı bir iz felan olmasın stres yapma,yolunda gitmeyen birşeyler olunca hemen bi zikire başla hangisi olduğu farketmez, deki Allah'ım sabrını ver, bu acıyı sen nasip ettin , sabrınıda nasip et, senden gelen hayra da şerre de elhamdülillahEvet canım haklısın kesin üzüntüden oldu çünkü memlekette duymadigim kötü haber kalmadı maalesef (
Ama herseyin başı sağlık artık hiçbir şeyi çok fazla kafaya takmayacagim..
Gecmezse gideyim doktora aslında uzaktan bakınca hiç belli değil çok yakından veya dokununca belli oluyor geçer inş.
Ablam diyoki 'dışarıdan bakan filiz akın gibi zarif zanneder, içeride pijamayı göbeğine kadar çekiyor 'Ay ne güldüm yani benzetmeye gözümde canlandı
Canım ben de kaç defa sırtımdan bıçaklandım, mesela iki sınav vardı, benim istatistiksel analizim iyi diye arkadaşıma notları verdim yetmedi sınavda kağıtları değiştirdim 97 aldı ertesi günki sınava ben hazırlanamamıştım, ama ona notları vermiştim,dedim ben çalışamadım gitti en arka sıraya başkasının yanına oturdu ben kaldım dersten o geçti mezun oldu. Bu yıl, arkadaşlar 10 yıldır kpssyi kazanamamış öyle gelip gidiyorlardı.bu yılda kazanamazlardı puanları hep düşüktü. Bende arkadaşım onlar benim dedim, Üç aylık kampa aldım, şuan üçüde atanacak puan aldılar ve birbirleriyle kanka oldular ben tanıştırdım halbuki benimle ben ararsam canım hayatım aramazsam soran yok daha neler neler, ama ben bunu Allah'dan bir işaret olarak görüyorum, diyo ki; 'onlara o kadar vakit ayırıp emek sarfettin onlar işleri bitene kadar vardılar, oysa aynı süreyi Bana harcasaydın Ben seni boynu bükük bırakmazdım', ben varya kurban olurum Allah'ıma diyo ki; onlar yalan Benim gerçekKesinlikle katılıyorum bende hep insanlara haddinden fazla değer verdim ama değersiz görülen itilen ben ildum, bende bundan sonra yaradanım in rızası için çalışacağım yaratılan için degil çünkü insan oğlu gerçekten ahde vefasız oluyor
Hazal ben ve roseistan için okunuyor Canım bugün, Allah kabul etsin şifa esması 'ya şafi ' dilediğin kadar çekebilirsin, tabiiki olur, bu esmalar herkes için tamamlanınca ' ya şafi ,ya rezzak ,ya fettah' zikri yapalım ,herkesin şifaya ,rızıka ve yollarının önündeki engellerin kalkmasına ihtiyacı vardırBugün bende bunları düşündüm kimseyi kirmiyorum en azından ben böle düşünüyorum ama çokta samimi de olamıyorum..sonra saçma sapan triplere giriyorlar Kula mesafeli Allaha yakın olmak tek dileğim
Ben bugünkü esmalari bitirdim merak ettim bugün kimlere okundu
Bide şifa esmasi var mı ? Varsa bidaha ki esmamiz bu olabilir mi
Şöyle bi durumu bile Ne güzel yorumladin ya helal olsunCanım ben de kaç defa sırtımdan bıçaklandım, mesela iki sınav vardı, benim istatistiksel analizim iyi diye arkadaşıma notları verdim yetmedi sınavda kağıtları değiştirdim 97 aldı ertesi günki sınava ben hazırlanamamıştım, ama ona notları vermiştim,dedim ben çalışamadım gitti en arka sıraya başkasının yanına oturdu ben kaldım dersten o geçti mezun oldu. Bu yıl, arkadaşlar 10 yıldır kpssyi kazanamamış öyle gelip gidiyorlardı.bu yılda kazanamazlardı puanları hep düşüktü. Bende arkadaşım onlar benim dedim, Üç aylık kampa aldım, şuan üçüde atanacak puan aldılar ve birbirleriyle kanka oldular ben tanıştırdım halbuki benimle ben ararsam canım hayatım aramazsam soran yok daha neler neler, ama ben bunu Allah'dan bir işaret olarak görüyorum, diyo ki; 'onlara o kadar vakit ayırıp emek sarfettin onlar işleri bitene kadar vardılar, oysa aynı süreyi Bana harcasaydın Ben seni boynu bükük bırakmazdım', ben varya kurban olurum Allah'ıma diyo ki; onlar yalan Benim gerçek
İsabetli karar olur canım benimKesinlikle katılıyorum bende hep insanlara haddinden fazla değer verdim ama değersiz görülen itilen ben ildum, bende bundan sonra yaradanım in rızası için çalışacağım yaratılan için degil çünkü insan oğlu gerçekten ahde vefasız oluyor
Canım benim ,o senin güzel bakışından kaynaklanıyor, hep güzel görüyorsun herkes kendine yakışanı yapar tatlım kimse başkasına birşey yapamazŞöyle bi durumu bile Ne güzel yorumladin ya helal olsun
En nefret ettiğim insan tipi senin emeklerinle ortaya gelirler sana eyvallah etmezler
En iyisi senin gibi düşünmek böylelerine hiç tamah etmemek
Canım Allah'ın her kuluyla ilişkisi özeldir hissettirebilir tabii ki duanın kabul olduğuna dair belirli işaretler var mesela irkilme, ürkme gelir, gözlerin dolarBisquits allah bize duamızın kabul olacağını hissettirir mi sence