Değişim Rüzgarı

Bence makyajın güzel durması için zeminin, ham maddenin güzel olması gerek. Hani derler ya çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır diye bence çirkin kadın da vardır. Ne kadar makyaj yapsa da, bakımlı olsa da bir şeye benzemeyen kadın çok. Ki güzellik herşey midir? Tabi ki hayır :)

Evet canım o benim Çok teşekür ederim canım ama kullanamıyorum ki

kısa saçın sürekli şekillendirilmesi gerekiyor. maalesef uzun saçtan çok çok daha zor bakımı. uzun saçı toplarsın şekilden şekile girer ama kısada o imkan yok.. bende saç kalmadı resmen ya.. iyice seyrekleşti.. açılma olmaz inşallah

Ben daha kısalarını kullandım canım.ama perma yaptırıp da kestirdim bu saçı.o yüzden zor geliyo kullanması Evde bakımını falan yapıyo musun canım. :26:

Kesınlıkle katılıyorum kaç göz guzel degılse ıstendıgı kadar makyaj yapılsın gene olmaz gene olmaz :)

nasılda değiştiriyo makyaj insanı

marilyn manson hep makyaj yapsın diyenler birleşin!!!

erkekler çok mu güzeller acaba hiç makyajsız yakışıklı olabiliyorlar ama kadınların çoğu makyajsız çirkin olduklarına inanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…