isimlerin kişiye doğum ile uyumu 4 kategoridir %100 - %75 - % 50 - %25 - %0
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Zeynep : %0 doğum tarihi ismi ile eşleşmiyor çok tehlikeli bi durum
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Zeynep : %25
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Duru : %50
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Duru : %0 doğum tarihi ismi ile eşleşmiyor çok tehlikeli bi durum
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Defne : %50
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Defne : %100
çok seçenek olacağı için nasıl yapıcaz ???????????
isimlerin kişiye doğum ile uyumu 4 kategoridir %100 - %75 - % 50 - %25 - %0
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Zeynep : %0 doğum tarihi ismi ile eşleşmiyor çok tehlikeli bi durum
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Zeynep : %25
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Duru : %50
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Duru : %0 doğum tarihi ismi ile eşleşmiyor çok tehlikeli bi durum
13.05.2015 doğumlu Dilek kızı Defne : %50
14.05.2015 doğumlu Dilek kızı Defne : %100
çok seçenek olacağı için nasıl yapıcaz ???????????
Haziran 13 yada 14 ama 14 baz alalim biz. Zeynep duru ve zeynep defne uzerinden dusunsek?
14.05 degil 14.06 dogumumuz.
Ama benim Bebiskolr ikiz dogum tarih araligi cok belirsiz.ikisise erkek aklimda da isimler toplulugu varsorun değil tekrar çalışırız o kısma
Piyasadaki kitaplar kuantum saçmalıkları ile dolu 100 tane ayşe için hep aynı şeyi sölerler. halbuki anne ismi doğum tarihi + doğum yeri faktörleri karaktere sirayet ederler.Ama benim Bebiskolr ikiz dogum tarih araligi cok belirsiz.ikisise erkek aklimda da isimler toplulugu varyararlanacagim. Bir kaynak var mi.ya da direk sen
konu ilgimi çekti size bi sorum olacak benim muhtemel dogumum 16/09 kısmetse dün rüyamda kızım oluyordu adın ne senin diyorum elifnur dio rüyada görülen isimleri koymakla ilgili bi bilginiz varmıPiyasadaki kitaplar kuantum saçmalıkları ile dolu 100 tane ayşe için hep aynı şeyi sölerler. halbuki anne ismi doğum tarihi + doğum yeri faktörleri karaktere sirayet ederler.
yani benim yaptığım analiz için piyasada kitap yoktur. bu ilim kadiri tarikatinde belirli bi seviyeyi geçmiş kişilere öğretilir
ilk kez duyuyorum bunu ek olarak mı in hecesi olan? ne gibi mesela ?isimler bu şekilde verilmez ve analiz edilmez çok yanlış bi yöntem
örn isminde İN hecesi olan kişilerin ruh bunlımı çok olur ve inithara meyillidirler
Çağla kızı masal ada 23.04.201520.02.2015 Aysun oğlu Aras : doğum ile eşleşiyor. yani akli meleklerde bi sorun olmaz . özet olarak :
- Kendi kendine mutlu olabilen
- Başkalaarı ile ortaklıkta mutlu olabilen
- Yanlış anlamalara çokca kurban giden
- Tatlı yiyeceklere meyilli ağı ve zengin gıdalar seven birisi
- Para biriktirmede zorlanan ve hep baba ile araları sorunlu
- Cilt sorunu,Ayak bileklerini etkileyen sıvı fonksiyon bozukluğu
- Migren /Sinuzit
- insancıl yanı ağır basar ama kibir onun bağışıklık sistemini mikroblara açar
Bana da anali yaparsan sevinirimisimler bu şekilde verilmez ve analiz edilmez çok yanlış bi yöntem
örn isminde İN hecesi olan kişilerin ruh bunlımı çok olur ve inithara meyillidirler
arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim be bişimiz kız olacak kısmetse isim olarak Ayşegül Duru istiyorum ama uzunda geliyor oyüzden karar veremedik eşimle sizlerde yardımcı olurmusunuz banaaaa .....