• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi değişik mamalar kullanmak.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar ben birsürü mama denedim ve hepsini aynı anda veya karıştırarak..bir öğün birini...bir öğün birini dönüşümlü kullandım..böyle yapan varmı veya bunun bir zararı olurmu acaba....bilginiz varsa yardımcı olun lütfen....bu arada kullandığınız mamalarıda yazın memnun olduğunuz mamaları...bebeğim daha yeni doğdu anne sütü yok....

cnm benim de sütüm olmadı.3 günlükken başladık mamaya.çok çok az sütüm.3 saatte ir 30cc anca çıkıyor ama onu bile emdiriyorum şifa olsun ondan bari mahrum kalmasın diye.
biz pre aptamille başladık.aptamil conformil kullndık.aptamil1 ve şmdi de aptamil ar.arada ben de bebelec kullandım.onu da yedi.ekstra bi değişiklik de olmadı.hatta senin gibi bi öğün aptamil bi öğün beblec verdiğim de oldu bişey olmadı.zaten içeriklerine bakarsan birebir aynı.doktorlarda öyle diyor zaten.

bizde aptamil 1 yedik sonra hazımsızlık yaptı değiştik sma gold içiyoruz çokda memnunuz ama sma alınca elimde aptamil vardı daha bitmemişti onunla karıştırp vemiştim bişey olmadı

Son düzenleme:
Back