4. Mü geliyor eyvah eyvahAynen öyle
Mucizemiz geliyor4. Mü geliyor eyvah eyvah
Oda gelecek ve çok oy alacak beklemede kalalımSalçali makarna yapip koyalim desek piyasasi yok ,herkes yemekteyiz elemelerine katilacak seviyede
Yok ben hayalet çizgi görüyorum.Eyvahcinsiyet tahmini de yapıyor musun
Gönül gözün mü açıldıYok ben hayalet çizgi görüyorum.
İlk öyle başlıyor. Devamı ped cinsiyet tahmini olarak devam ediyorYok ben hayalet çizgi görüyorum.
Emeklilik bebesiMucizemiz geliyorKarnımda yer kaldıysa bir köşeye kıvrılır
Kız ne bebesi rahmim çürümüşEmeklilik bebesi
Domatesli, çeri Domatesli, pembe Domatesli, uzun domatesliSalçali makarna yapip koyalim desek piyasasi yok ,herkes yemekteyiz elemelerine katilacak seviyede
3 tane yeter zatenKız ne bebesi rahmim çürümüş
Domatesli, çeri Domatesli, pembe Domatesli, uzun domateslidomates salçalı, biber salçalı, acukali yoğurtlu,sarımsaklı yoğurtlu,süzme yoğurtlu,ev yogurtlu
Ya da şöyle Sarımsaklı yoğurtlu, yoğurtlu sarımsaklıDomatesli, çeri Domatesli, pembe Domatesli, uzun domateslidomates salçalı, biber salçalı, acukali yoğurtlu,sarımsaklı yoğurtlu,süzme yoğurtlu,ev yogurtlu
Ekşın loadiinnnggggg
Senin ki mantarlı mı siz seviyorsunuz mantarYa da şöyle Sarımsaklı yoğurtlu, yoğurtlu sarımsaklı
Kremalı mantarlı, mantarlı kremalı
Resmen ayagimiza sıktın bebeYa da şöyle Sarımsaklı yoğurtlu, yoğurtlu sarımsaklı
Kremalı mantarlı, mantarlı kremalı
Cıks değilSenin ki mantarlı mı siz seviyorsunuz mantar
Bil bakalım KK tarafından en sevilmeyen mantarlı kimdeSenin ki mantarlı mı siz seviyorsunuz mantar
Seninki neyli kıymalı mıResmen ayagimiza sıktın bebe