- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.318
zaten yattigi gunden beri hep kritikti haber bejleyin herseye hazirlikli olun dediler ...hic bir zaman umit vermedi doktor ama nefes aldigi surece umut kesilmiyor ...Durumuda çok iyi değildi demi,burada insan kendini alıştırmaya çalışıyor aslında kolay değil elbette bunu kabullenmekte.
Anlıyorum senide bende yaşadım ya annemde,en son hastanede yattığında tamam dedim bir yerde kendimi hazırladım aslında.Durumu hiçiyiye gitmedi,nefes sorunu vardı hali yoktu,palyatifte kaldı 15 gün hastanın en son kaldığı bölümmüş orasıda.zaten yattigi gunden beri hep kritikti haber bejleyin herseye hazirlikli olun dediler ...hic bir zaman umit vermedi doktor ama nefes aldigi surece umut kesilmiyor ...
esim cok donuk hala kabullrnemedi bence ama belli etmiyor her gun gitmek istiyor mezarina nerdeysehic aglamadi ama ici yaniyor biliyorum
masallah hamarat kız
Sen aldın mımasallah hamarat kız
MaşallahDaha yeni eve gidiyorum.Makarna yapan var mı
İlk tarifimiz geliyorMaşallah
Evet bende merak ediyorumYapan var mı?
Acaba kimİlk tarifimiz geliyor
Ben yapacaktım bi dur alır almaz dedimDaha yeni eve gidiyorum.Makarna yapan var mı
Senin tarifin var mı kaldı mı sanaHayır ben
Mahmutla beraber sakın yapmadim deme nevosHayır ben
YoooooooMakarna yani sonuçta, herkes çabucak yapar bence
NedenYooooooo
Benim makarnam zor bi kere çok zorNedenBende ayın onbesinde anketi baslar belki diyordum İtalya'dan sos mu gelecek yavrum
NiyeBenim makarnam zor bi kere çok zor