- 21 Kasım 2017
- 27.516
- 120.218
Geçmiş olsun abla.Şimdi geldim dr başkaydı bu sefer,el için kemik kisti dedi mr istedi ayın 9.da gidecem çekim için.
Çok sağol halecim ..Geçmiş olsun abla.
Geçmiş olsun ablacımŞimdi geldim dr başkaydı bu sefer,el için kemik kisti dedi mr istedi ayın 9.da gidecem çekim için.
Çok sdağol nevoşcumGeçmiş olsun ablacım
Geçmiş olsun şekerciğimŞimdi geldim dr başkaydı bu sefer,el için kemik kisti dedi mr istedi ayın 9.da gidecem çekim için.
Geçmiş olsun gül goncam, Allah acil şifalar versinŞimdi geldim dr başkaydı bu sefer,el için kemik kisti dedi mr istedi ayın 9.da gidecem çekim için.
Geçmiş olsun şekerciğim
Geçmiş olsun gül goncam, Allah acil şifalar versin
Etiketini göreydim bende dün iyiydiAldim.beybiii konuyu açtığı an msj attım Hhahahah
GormedinnEtiketini göreydim bende dün iyiydi
Olmak üzere
Yeni makarnalar deneyeceğizOlmak üzere
amin insallah ablacim yarin haftasi olacak yazmistim duvarda ama gormemissindir ..yerinde dinlendirsinHiç haberim olmadı canım,başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
nerden buluyorlar bu kadar cesidiOlmak üzere
1 hafta olmuş baksana ,hiç haberim olmadı profillerede çok bakmadığım için ondan duymadım.amin insallah ablacim yarin haftasi olacak yazmistim duvarda ama gormemissindir ..yerinde dinlendirsin
oykedir ablacim bazen kaciyor gozden ya tam bir hafta oldu hala inanamiyoruz cocuklar bile inanamiyor ..kucukckizim geri gelsin diye dua ediyor hala şaka gibi geldi gecti :/1 hafta olmuş baksana ,hiç haberim olmadı profillerede çok bakmadığım için ondan duymadım.
Buradada hç denk gelmedim,zaman o kadar çabuk grçiyor ki anlaıyorsun bile bir bakmısın 1 sene olmuş bile.oykedir ablacim bazen kaciyor gozden ya tam bir hafta oldu hala inanamiyoruz cocuklar bile inanamiyor ..kucukckizim geri gelsin diye dua ediyor hala şaka gibi geldi gecti :/
ayben oyle ablam yaBuradada hç denk gelmedim,zaman o kadar çabuk grçiyor ki anlaıyorsun bile bir bakmısın 1 sene olmuş bile.
Durumuda çok iyi değildi demi,burada insan kendini alıştırmaya çalışıyor aslında kolay değil elbette bunu kabullenmekte.ayben oyle ablam yainan hayrini uaparken bile hep insan cık cik ediyir icinden hani bekliyorduk zaten ama olum kabullenilmiyor