Tatlı Tarifi Degisik gul tatlisi (resimli)

Süper süper süper... :sm_cool:
ellerine kollarına sağlık... hemen denemem lazım bunu bir tatlı manyağı olarak... eğer becerebilrisem resimlerini çekerim bende... a.s.a.s.

yapilis seklini tek tek koydum eminimki becerirsin kesinlikle resimlerini bekliyorum ,benimkinden daha guzel olcagindan eminim

evet canim oranin tarifleri super oluyo, insallah bana kizmaz, resmi ve tarifi alinti yaptigim icin gerci yazdim alinti diye
demek begendiniz ha tatliyi, serbeti nasil guzel cekmsmi, en kisa zamanda ekle resimleri tamam
bu tarifide yaparsan bunuda ekle

Sincik yaptim sympathosss, serbetini çekiyor, tabaga servis yapip, resmini çekip koyacam. Yapasaya kadar belim koptu. Bu tati arti senin etimek prensesin 3 saatimi aldi haaaaaaaaa

[/IMG]

Ve sonuçççç mûkkemelll!!!!!!! Emegime degdi vallah. Halen belim agriyor, ama tadi çok güzel yaaaa.

ellerine saglik bidenem ya ,ni gunde iki tatlimii yaptin ,ikiside ayni misafir icinmi desene misafirlerin yasadi
vallahi cok harika gorunuyor, benimkinden bile cok guzel ,benimkinin goruntusu iyi degildi,
evet canim ya ,bende bu tatliyi yaptigim gun ,bide firinda manti yaptim o zormu zir, bunu yaptim uzerine, vallahi kalkamamistim ,ama degdi sonucta
sen malzemenin hepsinimi yaptin ,hepsini yapinca baya cok oluyo,

Yok hayatim, tarifi ikiye böldüm, 13-15 arasi çikti. 1 tepsi yani. Misafirlerim begendiler.
Az hamarat degilim hanii kaydirigubbakcemile3

ayyy kuzucum cok guzel anlatmissin bende yapceyimmm:)) bu arada hatice hanim kim giiiiiiiii?????

heee portakal agacindanmi bahsediyorsunuz bende cok takiliyorum oraya tarifler super :))

entereasan görünüyo ya kıtır kıtır gbi
bilemiyorum denesem mi acaba ya
tadı muhteşem mi ona göre yapayım bari

offff ağzım sulandı valla ben tatlı kolik olduğuma göre tam ağzıma layık ellerine sağlık ellerin dert görmesin arkadaşımmm

enfes görünüyor eminim tadıda öyledir arkadaşlar içinizde yapan var mı?

Eline koluna sağlık canım Ben tadını çok merak ettim nasıl yumuşakmı sertmi?

super yaaa canim maasallah cok beceriklisin.yemek tariflerini takip ediyorum

tesekkur ederim canim
cok fazla yemek yapamiyoru ,ama yaptigim degisik tarifler oldugunda eklemeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…