- 30 Ocak 2014
- 4.454
- 8.691
- Konu Sahibi telasememuresi
Mesja tekrarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kola istedikten sonra esyaları da nah gorur bıdaha. YuzsuzYanına çekirdek ister misiniz? Diye cevap verin
Kolasını eşyaları verin kapıdan , tekrar muhatap olmayın
Almaya da ürünleri gelmedi,yoldan geçen biri bomba sanmış,polisi ararken yakaladım dedim mesajları gösterdim gelmedi alacak kişi bekledim bekledim gelmedi. Tamam sıkıntı yok dedi. Akıllandım.Kola istedikten sonra esyaları da nah gorur bıdaha. Yuzsuz
Vermeyeceğini sanmış herhaldeAlmaya da ürünleri gelmedi,yoldan geçen biri bomba sanmış,polisi ararken yakaladım dedim mesajları gösterdim gelmedi alacak kişi bekledim bekledim gelmedi. Tamam sıkıntı yok dedi. Akıllandım.
Yok geliyorum yoldayım dedi gelmedi valiliğin ordayım geliyorum falan dedi kaç kere aradım artık bilmiyomVermeyeceğini sanmış herhalde
Light mı olsun zero mu deseydin, ne saçma bir talep
İyilik yaparsın o bile dert olur yaa
18-19.Kaç yaşında bu kişi? Ona göre değişir bence.
Bundan hiç bişey anlamadımAlmaya da ürünleri gelmedi,yoldan geçen biri bomba sanmış,polisi ararken yakaladım dedim mesajları gösterdim gelmedi alacak kişi bekledim bekledim gelmedi. Tamam sıkıntı yok dedi. Akıllandım.
+1000Bundan hiç bişey anlamadım
Birkaç kere de okudum halbuki
Doymuş demek ki. Başka ihtiyaç sahibi bulman lazım.Yaa bişey dicem buralarda bayadır dolanıyorum her şeyi yazıyorum, açıkçası fikir de alıyorum iyi oluyor.
Kıyafet,çanta olmayan eşya vs ayırdığım bir kız vardı. Birkaç eşya ayırdım. Gelip alacaktı. Bana yazmış ki "kola alır mısın bize" diye. Param yok,o ayrı konu ama sizden böyle bir talep gelse ne yaparsınız? Sizden böyle taleplerde bulunuyorlar mı? Maddi olarak yardım yapmıyorum henüz kimseye.
Bizim burda bir berberci abi var. Eskiden muhtarmis. Dükkanının önüne ekmek dolabı,masa ve kıyafet askılığı koymuş. Kıyafet ,mutfak eşyası ,soba , sandalye...vermek isteyenler oraya koyuyoruz. Hatta giyelemeyecek ya da gerçekten pis olan şeyleri ayırıp çöpe atıyor. Kendi cocugunuza giydiremeyeceginiz kadar pis ve yırtık kıyafetleri de getirmeyin diye not asmış. Ben de yıkıyorum katliyorum götürüyorum. Kimse kimseyi görmüyor ihtiyacı olan da alıyor.Almaya da ürünleri gelmedi,yoldan geçen biri bomba sanmış,polisi ararken yakaladım dedim mesajları gösterdim gelmedi alacak kişi bekledim bekledim gelmedi. Tamam sıkıntı yok dedi. Akıllandım.
Senin çocuk arsız değilmiş yaa çocukça bir istek, görmüştür. Ya da ben hala salagimAy aklıma ne geldi. Üstü başı kirli 10-11 yaşlarında bir çocuk dondurmacının önünde abla bana dondurma alır mısın demişti bir gün. Ben de sadece geçiyordum oradan, bir şey de almayacaktım aslında. Üstümde de fazla nakit yoktu zaten. Ama üzüldüm haline, çantamdaki bozuklukları topladım dondurmacıdan rica ettim. Ne kadar ederse verir misin çocuğa dedim. Sağ olsun kırmadı iki top verdi. Neyse ben gideceğim, o sırada çocuk abla abla söyle de fıstık döksün üstüne demez mi.
Ben şok geçirdim o anda.
Arsızlık bambaşka bir şey cidden. Demem o ki gerçekten muhtaç olan öyle kolay kolay istemiyor, istese de arsız arsız taleplerde bulunmuyor.
Can çekmesine gelirsek de hiçbirimiz holding mirasçısı değiliz. Bizim de canımız neler çekiyor, kimseden istemiyoruz. Alamıyorsak susup oturuyoruz. Temel ihtiyaç dışında fazlaca talepte bulunmayı normal bulamıyorum ben.
Ekmek iste, un iste, yağ iste be kardeş kola ne :)Yok mesaj yazmış bize kola alır mısın diye