Değişik bir örümcek mi

Dobra anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
733
987
Hanımlar bunu demin koridorda, halının üstünde buldum. Evi havalandırırken girmiş sanırım ne olduğu hakkında fikri olan var mı görünce iyice kaşınmaya da başladım bir örümcek türü herhalde, internette araştırdım ama hepsi birbirine benziyor anlamadim🫤🫤

Eklentiler

• IMG_20230810_231631.jpg
    IMG_20230810_231631.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 228
Hanımlar bunu demin koridorda, halının üstünde buldum. Evi havalandırırken girmiş sanırım ne olduğu hakkında fikri olan var mı görünce iyice kaşınmaya da başladım bir örümcek türü herhalde, internette araştırdım ama hepsi birbirine benziyor anlamadim🫤🫤
Ay bu nee tövbe bismillah 😱 yüzüklerin efendisinde mağarada frodoyu yemeye çalışan dev örümceğe benziyor. Fotodan kaynaklı mı bu kadar büyük çıktı?

Fotoğrafa bakarken bile kalp krizi geçiriyordum 😱
Bununla karşılaşsam fotoğraf çekebilecek kadar soğukkanlı olamazdım örümcek korkusu olan biri olarak tebrik ediyorum sizi
Tarantula mıdır nedir o cinse benziyor sanki zehirli falan değildir inşallah

Fotoğrafa bakarken bile kalp krizi geçiriyordum 😱
Bununla karşılaşsam fotoğraf çekebilecek kadar soğukkanlı olamazdım örümcek korkusu olan biri olarak tebrik ediyorum sizi
Tarantula mıdır nedir o cinse benziyor sanki zehirli falan değildir inşallah
Normalde hayatta yanından geçemem kaçmasın diye hemen yakaladım kene mıdır akrep mıdır ne yaratiksa emin olim diye belgeleyeyim dedim 🫤🫤🫤

KOmşunun evinden kaçmış örümcek olmasın bu? Ölçü olarak ne kadar büyüklükte?

X