- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Cnm onun için hastanye gtmem gerek hast cok uzak beklicem mecburemHmm anladım canım bugun daha yapma yarın yada dıger gun ilk idrarla yap yada en kolayı benım gıbı kan ver cunku böyle testler moram bozuyor suan ne dusuncegımı hıc bilmiyorum herbırısı birbirinden farklı
Hmm o kötu olmus saglık ocagu yakınsa oraya git banada hastane uzak bende saglık ocagına verdım yada ıkı gun sonra test yap koyulasma varmı dıyeCnm onun için hastanye gtmem gerek hast cok uzak beklicem mecburem
Cnm saglık ocagıda sabah alıyor kan tahlilni beklerim ya yarın bidaha yapcam koyulaşmışmı bakarmHmm o kötu olmus saglık ocagu yakınsa oraya git banada hastane uzak bende saglık ocagına verdım yada ıkı gun sonra test yap koyulasma varmı dıye
Canım yarın alacagı e nabızda hala gözukmuyorumutlu kan sonucun çıktımı
Bende bugün kan verdim sonuç yarına kalmış aradım sordum inşallah hayırlı güzel haberler alırızCanım yarın alacagı e nabızda hala gözukmuyor
Amin inş yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben temmuzda kimyasal yasadım ıns yine oyle olmazBende bugün kan verdim sonuç yarına kalmış aradım sordum inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Kötü düşünme olumsuzu çağırma benimde ağrıım var ama düşünmemeye çalışıyorumAmin inş yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben temmuzda kimyasal yasadım ıns yine oyle olmaz
İnşallah canım yarın ola hayrolaKötü düşünme olumsuzu çağırma benimde ağrıım var ama düşünmemeye çalışıyorum
Cnm bidaha test yapcam birini 12 de yaptım öglen şimdi yapsam dogru sonuc verrmiKizlar merhaba iki gün önce test yaptım adetime bir gün vardı ilk test silik cikti bu ikisi ilk test ışıklı ışıksız haliyle
Belki cok yeni oldugu ıcjn aksam cıkmamıstır sabah ilk idrarla tekrar yap inş vardır ya hayırlısı ıleYptım testi negatf cktı bu seferde
Sanmam kz olsa yinede ckardı ümidim kalmadı cok üzgnmBelki cok yeni oldugu ıcjn aksam cıkmamıstır sabah ilk idrarla tekrar yap inş vardır ya hayırlısı ıle
Hiç belli olmaz sabah zaten cok asırı silik Dı sen yinede sabah bır defa daha yap bak benimkide sılıklesmeye basladım sonra bir anda belırgunlesmeye basladım ınsallah ıkımızınkıde hayırlı sknuclar olurSanmam kz olsa yinede ckardı ümidim kalmadı cok üzgnm
İnş baklm cuma yapayım 2 gün geçsin beklerimHiç belli olmaz sabah zaten cok asırı silik Dı sen yinede sabah bır defa daha yap bak benimkide sılıklesmeye basladım sonra bir anda belırgunlesmeye basladım ınsallah ıkımızınkıde hayırlı sknuclar olur
rSimdi yaptım bunuda
tüp bebeklemi tuttu cnım bebeğinKızlar saglık ocagından sonucumu aldım 153cıkmıs ama doktor pazartesi gel tekrarlayalım kesin bırsey diyemem sen bide tup bebek hastası sın hersey olabılır dedi
Lekelenmelerım sordum suan yapacak bırsey ım yok pazartesi sonuca gore kadın doguma yonlerırız o bakar dedi dua edın
Canım hikayem o kadar uzun ki benim ıkı tup kapalı ıdı tup bebek yaptım o sekılde tuttu ama kalbi durdu kurtaj oldum sonra tup bebek yapamadım bitkisel hacamat arastırıp onları yaptırdım bir bucuk yıl ince sukur tupler acildi ılk defa temmuz ayında kimyasal gebelik yasadım sımdı de Allah nasip eder mı bılmıyom ikinci haberim iste olursa eger dogal yoldan olcaktüp bebeklemi tuttu cnım bebeğin
Cnm Dr unu ara iğne yapar hemen tedbirini alKızlar saglık ocagından sonucumu aldım 153cıkmıs ama doktor pazartesi gel tekrarlayalım kesin bırsey diyemem sen bide tup bebek hastası sın hersey olabılır dedi
Lekelenmelerım sordum suan yapacak bırsey ım yok pazartesi sonuca gore kadın doguma yonlerırız o bakar dedi dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?