- 12 Şubat 2017
- 17
- 2
- 36
- 35
- Konu Sahibi Nane sekeri
-
Ben daha önce kavga ettim kustum de ama vicdan azabı çekip ben Özür Diledim annemle kavga etsem babamı doldurur oda bana sırtını döner gidip kendime dna testi yaptıracam nerdeyseAnne baba hakkı ayrı biseydir eyvallah da evlat hakkı diye bisey de var.
Bana haksızlık yapan kim olursa olsun karşı çıkarım savunurum kendimi karşımdaki annem babam dahi olsa.
Bu yüzden uzun zamandır ikisiyle de konuşmuyorum görüşmüyorum. Ozlemiyorum sevmiyorum.
Evet doğru degil ama sizin yaşadıklariniza benzer şeyleri yaşadım sesini çıkarmadım sustum sustum bi yerden patladım pişman degilim.
Bazen cırlamak gerekiyor.Kardesin gibi davran. Kim uzulurse uzulsun, niye hep sen uzulecekmissin? Annen baskalarinin yaninda asagilarsa da cevabini ver sustur. Rezil olmamak icin bak bir daha yapiyor mu.
Kimse kusura bakmasin da cahil insanimiz naif insan gorunce kaplan kesilir, biraz ariza birine rastlarsa kedi olur. Bunu gundelik hayatta da gormuyor muyuz? Isimizi hallettirmek icin kac defa insan gibi konusmamiz karetmedi, karsimizdakine sertlesmek zorunda kaldik. Madem karsinizdakiler oyle, sen de o sekilde davranacaksin.
Ben de evlenmeden once benzer bir durum vardi. Erkek kardesimin sozu gecerdi. Mesela kursa gittigim zaman duzenli olarak internet lazim olurdu ve modem ikidebir kopuyordu. Kardesimin "ben bilgisayardan anliyom ki" edalariyla bagladigi orumcek agina donmus kablolarin arasindan modemi bulup resetlemek zorunda kalirdim. Yeni modem almaya param da yoktu (evde oturan kizin neden paraya ihtiyaci olsun ki dimi ama). Modemi degistirin dedigimde de "kardesin halledecek" deyip dururlardi. Cunku o her isten anliyor. Cunku o erkek, ne zaman keyfi gelirse o zaman degistirilir. Bir gun yine proje yapiyorum, internet gidiyor, ikidebir modem resetlemekten fenalik geldi. Bi ara gozum dondu aldim modemi ayagimin altina aldim bir guzel parcaladim. Parcalarini da oylece biraktim. Normalde temizlik isi olunca en aranan kisi oldugum halde baktim annem usul usul temizliyor. Ertesi gun de baktim yeni modem gelmis. O gun hayatin sirrini ogrenmistim ve hic bir sey eskisi gibi olmadi
kendini çok ezdirmişsin, dayılık yapanlar saygı görmüş, uyumlu olan sen hep ezilmişsin
o yüzden görüşmiceksin kıymet bilmeyen insanlarla, zaten emin ol ilerde orta yaşa doğru insan olgunlaşıyor ve ona değer vemeyenlere değer vermiyor, sen şimdiden başla bi sürü vakit kazan, çünkü genç olduğunu tahmin ediyorum, kimseye bi bedel ödetmemişsin kendini ezdirmeye devam ediyorsun çünkü
bayram seyran kandil o kadar, annenin her telefonunuda açma, derdini tasasını sorma, o sana bişey anlatınca sohbeti açacak bişeyler söyleme yani, hıım, tamam, oldu, kader, napcan vs diye konuşmayı kısa tut, yavaş yavaş elini eteğini çek
memuniyetsiz insanları memnun etmeye çalıştıkca tepene çıkarlar çünkü, madem kardeşlerin değerli takılsınlar onlarla işte
Çocuklarınız yalnız kalacak diye düşünmeyin Siz yetersizniz.Çocuklarımın gördüğü başka kimse yok ben ailemden kusunce onlarda yanlız kalıyorlar
Çocuklarımın gördüğü başka kimse yok ben ailemden kusunce onlarda yanlız kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?