Eşiniz kafasında bitirmiş gibi gözüküyor malesef,daha çok yeni ama balık baştan kokar derler.Siz bir işe girip çalışın,bu arada korunmaya önem verin.Merhabalar. Eşimle 1.5 yıl önce severek ve bazı zorlukları aşarak evlendik.( Aileler arası anlaşmazlık olmuştu) nişanlıyken ayrılmayı düşünmüştüm bi ara hüngür hüngür ağladı bizi bırakma diye. Ben 8 yıldır özel bi işyerinde çalışıyordum sonra eşimle evlenince işimi bırakıp başka bi yere taşınmak zorunda kaldık. Ben bu süreçte kpss ye hazırlandım olmadı. Bu süreç boyunca da evlilik de tam oturmadığı için eşimle annesi yüzünden tartışmalar vs yaşandı. Geçmişte yaşadıklarımı unutamıyordum sanki. Sevgi her şeyi çözer gibiydi ama daha kötü olmuştu. Eşim de beni savunmadı hiç bir zaman. Hep sen bana bak ben sana iyiysem annemi takma fln diyordu. Sonra baktım olmayacak kv nin suyuna gitmeye başladım birbirimizi çok sevmesekte anlaşıp gidiyoruz. Eşime de artık annen şöyle böyle demiyorum. Ne kadar desem de çözüm bulamıyorum çünkü adam beni savunmuyor. Neyse bundan 1 ay önce fln yine bi tartışmamız oldu. Benim bi kursa gitmem gerekiyordu eşim çok pahalı fln dedi. Sonra bi kaç ay sonra git patron maaşa zam yapacak dedi tamam dedim. Evde olduğum için sürekli fazla bir harcamam fln da olmuyor. Eşimde sürekli geçinmek zor fln diye bana duygu sörmürüsü yapıyo çalışayım diyorum asgari ücretle çalışma diye ona da izin vermiyor. Durumumuz da kötü değil evimiz arabamız var. Kirada oturmuyoruz.Ama eşimin kenarda köşede birikimi var onu biliyorum. Evlenmeden önce anlatırdı şimdi aldığı maaşı zar zor söyletiyorum yalan değilse. Para göz biri de değilim ama söyletemiyorum kendisine. Tartışmadan sonra ben de bu konuyu açtım kenardaki paramızdan harcasaydık fazla pahalanmadan kurslar dedim. Sonra maaşına zam gelince sen üstüne koyardın dedim kavga kıyamet koptu. Resmen içindekileri döktü eskiyi yeniyi kattı. Evlenmeden önce bana iyi düşün demişlerdi şimdi pişmanım keşke onların sözünü dinleseydim dedi. Bilezikleri vermiştim araba için. altınlarını tamamlarım ondan sonra istemiyorsan boşanırız derdin altın senin dedi. Resmen arabayı kıskanıyor benden. Cinsellik desen haftada 1 o da mecburmuş gibi oluyor. Ona bile laf etti canım istemiyor dedi. Sen kuyruğuna basılınca tehlikeli oluyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki. Bi insan eşi için harcamayacaksa ailesi için yapmayacaksa bir şeyler niye çalışıyoruz dimi. Evlendikten bu yana kendime ait talep ettiğim tek şey bu olmuştu. Ne kadar değersiz ve sevilmediğimi hissettim. Onun suyundan gidersem iyiyiz. Ama bi soru sorsam bi şey desem dinlemez hemen of lar. Adam akıllı sohbet edemeyiz. Sanki yıllarca evli kalmışız gibi sürekli elinde telefon düşmez. eve gelir sohbet muhabbet yok. Ayrıca kendinin bi yeri ağrısa öldüm bittim der benim yıllardır geçmeyen ağrılarım var umrunda olmaz. Doktor ne dedi der geçiştirir. Gün içinde aramaz sormaz. Dışarıya karşı hep iyidir. O tartışmamızda da dışarıya hep iyisin diğer insanlarla bayanlarla hep kibar konuşuyorsun eve kötüsün dedim benim evliliğim kan ağlıyor dedi. Şok oldum. Kan ağlayacak ağlatacak kadar ne yaşattım diye kendimi suçlamaya başladım. Sizce de sevilmiyorum dimine yapmalıyım bilmiyorum daha çok yeni evliyiz ne ara tükettik bazı şeyleri anlayamıyorum.
Kocanız iki yuzluymus anlattığıniza göre 180 derece değişmiş yani ben her zaman söylüyorum sen sadece eşle evlenmiyorsun onun ailesiyle de evleniyorsun diye hatayı ailesiyle anlasmadiginiz halde evlenmekle yapmışsınız ama hatanın neresinden donulse kar çocuk flan olmadan ayrilmalisin bence senden para saklayan sana saygısı olmayan bir adamla ne kadar ilerleyebilirsin ki hakkinda hayırlısı olsunMerhabalar. Eşimle 1.5 yıl önce severek ve bazı zorlukları aşarak evlendik.( Aileler arası anlaşmazlık olmuştu) nişanlıyken ayrılmayı düşünmüştüm bi ara hüngür hüngür ağladı bizi bırakma diye. Ben 8 yıldır özel bi işyerinde çalışıyordum sonra eşimle evlenince işimi bırakıp başka bi yere taşınmak zorunda kaldık. Ben bu süreçte kpss ye hazırlandım olmadı. Bu süreç boyunca da evlilik de tam oturmadığı için eşimle annesi yüzünden tartışmalar vs yaşandı. Geçmişte yaşadıklarımı unutamıyordum sanki. Sevgi her şeyi çözer gibiydi ama daha kötü olmuştu. Eşim de beni savunmadı hiç bir zaman. Hep sen bana bak ben sana iyiysem annemi takma fln diyordu. Sonra baktım olmayacak kv nin suyuna gitmeye başladım birbirimizi çok sevmesekte anlaşıp gidiyoruz. Eşime de artık annen şöyle böyle demiyorum. Ne kadar desem de çözüm bulamıyorum çünkü adam beni savunmuyor. Neyse bundan 1 ay önce fln yine bi tartışmamız oldu. Benim bi kursa gitmem gerekiyordu eşim çok pahalı fln dedi. Sonra bi kaç ay sonra git patron maaşa zam yapacak dedi tamam dedim. Evde olduğum için sürekli fazla bir harcamam fln da olmuyor. Eşimde sürekli geçinmek zor fln diye bana duygu sörmürüsü yapıyo çalışayım diyorum asgari ücretle çalışma diye ona da izin vermiyor. Durumumuz da kötü değil evimiz arabamız var. Kirada oturmuyoruz.Ama eşimin kenarda köşede birikimi var onu biliyorum. Evlenmeden önce anlatırdı şimdi aldığı maaşı zar zor söyletiyorum yalan değilse. Para göz biri de değilim ama söyletemiyorum kendisine. Tartışmadan sonra ben de bu konuyu açtım kenardaki paramızdan harcasaydık fazla pahalanmadan kurslar dedim. Sonra maaşına zam gelince sen üstüne koyardın dedim kavga kıyamet koptu. Resmen içindekileri döktü eskiyi yeniyi kattı. Evlenmeden önce bana iyi düşün demişlerdi şimdi pişmanım keşke onların sözünü dinleseydim dedi. Bilezikleri vermiştim araba için. altınlarını tamamlarım ondan sonra istemiyorsan boşanırız derdin altın senin dedi. Resmen arabayı kıskanıyor benden. Cinsellik desen haftada 1 o da mecburmuş gibi oluyor. Ona bile laf etti canım istemiyor dedi. Sen kuyruğuna basılınca tehlikeli oluyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki. Bi insan eşi için harcamayacaksa ailesi için yapmayacaksa bir şeyler niye çalışıyoruz dimi. Evlendikten bu yana kendime ait talep ettiğim tek şey bu olmuştu. Ne kadar değersiz ve sevilmediğimi hissettim. Onun suyundan gidersem iyiyiz. Ama bi soru sorsam bi şey desem dinlemez hemen of lar. Adam akıllı sohbet edemeyiz. Sanki yıllarca evli kalmışız gibi sürekli elinde telefon düşmez. eve gelir sohbet muhabbet yok. Ayrıca kendinin bi yeri ağrısa öldüm bittim der benim yıllardır geçmeyen ağrılarım var umrunda olmaz. Doktor ne dedi der geçiştirir. Gün içinde aramaz sormaz. Dışarıya karşı hep iyidir. O tartışmamızda da dışarıya hep iyisin diğer insanlarla bayanlarla hep kibar konuşuyorsun eve kötüsün dedim benim evliliğim kan ağlıyor dedi. Şok oldum. Kan ağlayacak ağlatacak kadar ne yaşattım diye kendimi suçlamaya başladım. Sizce de sevilmiyorum dimine yapmalıyım bilmiyorum daha çok yeni evliyiz ne ara tükettik bazı şeyleri anlayamıyorum.
Bu işin gutar yanı yok.her konuda falsolu bir adam.hani beni savunmuyor diyorsunuz ya biz de bu adamı savunacak konu bulamıyoruz.Merhabalar. Eşimle 1.5 yıl önce severek ve bazı zorlukları aşarak evlendik.( Aileler arası anlaşmazlık olmuştu) nişanlıyken ayrılmayı düşünmüştüm bi ara hüngür hüngür ağladı bizi bırakma diye. Ben 8 yıldır özel bi işyerinde çalışıyordum sonra eşimle evlenince işimi bırakıp başka bi yere taşınmak zorunda kaldık. Ben bu süreçte kpss ye hazırlandım olmadı. Bu süreç boyunca da evlilik de tam oturmadığı için eşimle annesi yüzünden tartışmalar vs yaşandı. Geçmişte yaşadıklarımı unutamıyordum sanki. Sevgi her şeyi çözer gibiydi ama daha kötü olmuştu. Eşim de beni savunmadı hiç bir zaman. Hep sen bana bak ben sana iyiysem annemi takma fln diyordu. Sonra baktım olmayacak kv nin suyuna gitmeye başladım birbirimizi çok sevmesekte anlaşıp gidiyoruz. Eşime de artık annen şöyle böyle demiyorum. Ne kadar desem de çözüm bulamıyorum çünkü adam beni savunmuyor. Neyse bundan 1 ay önce fln yine bi tartışmamız oldu. Benim bi kursa gitmem gerekiyordu eşim çok pahalı fln dedi. Sonra bi kaç ay sonra git patron maaşa zam yapacak dedi tamam dedim. Evde olduğum için sürekli fazla bir harcamam fln da olmuyor. Eşimde sürekli geçinmek zor fln diye bana duygu sörmürüsü yapıyo çalışayım diyorum asgari ücretle çalışma diye ona da izin vermiyor. Durumumuz da kötü değil evimiz arabamız var. Kirada oturmuyoruz.Ama eşimin kenarda köşede birikimi var onu biliyorum. Evlenmeden önce anlatırdı şimdi aldığı maaşı zar zor söyletiyorum yalan değilse. Para göz biri de değilim ama söyletemiyorum kendisine. Tartışmadan sonra ben de bu konuyu açtım kenardaki paramızdan harcasaydık fazla pahalanmadan kurslar dedim. Sonra maaşına zam gelince sen üstüne koyardın dedim kavga kıyamet koptu. Resmen içindekileri döktü eskiyi yeniyi kattı. Evlenmeden önce bana iyi düşün demişlerdi şimdi pişmanım keşke onların sözünü dinleseydim dedi. Bilezikleri vermiştim araba için. altınlarını tamamlarım ondan sonra istemiyorsan boşanırız derdin altın senin dedi. Resmen arabayı kıskanıyor benden. Cinsellik desen haftada 1 o da mecburmuş gibi oluyor. Ona bile laf etti canım istemiyor dedi. Sen kuyruğuna basılınca tehlikeli oluyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki. Bi insan eşi için harcamayacaksa ailesi için yapmayacaksa bir şeyler niye çalışıyoruz dimi. Evlendikten bu yana kendime ait talep ettiğim tek şey bu olmuştu. Ne kadar değersiz ve sevilmediğimi hissettim. Onun suyundan gidersem iyiyiz. Ama bi soru sorsam bi şey desem dinlemez hemen of lar. Adam akıllı sohbet edemeyiz. Sanki yıllarca evli kalmışız gibi sürekli elinde telefon düşmez. eve gelir sohbet muhabbet yok. Ayrıca kendinin bi yeri ağrısa öldüm bittim der benim yıllardır geçmeyen ağrılarım var umrunda olmaz. Doktor ne dedi der geçiştirir. Gün içinde aramaz sormaz. Dışarıya karşı hep iyidir. O tartışmamızda da dışarıya hep iyisin diğer insanlarla bayanlarla hep kibar konuşuyorsun eve kötüsün dedim benim evliliğim kan ağlıyor dedi. Şok oldum. Kan ağlayacak ağlatacak kadar ne yaşattım diye kendimi suçlamaya başladım. Sizce de sevilmiyorum dimine yapmalıyım bilmiyorum daha çok yeni evliyiz ne ara tükettik bazı şeyleri anlayamıyorum.
Bence uzlaşmaya çalış baktın olmuyor güle güle de gitsin hiçbir zamanımız geri gelmiyor bebeğin olmadan gençliğin elden gitmeden doğru kararlar ver .Merhabalar. Eşimle 1.5 yıl önce severek ve bazı zorlukları aşarak evlendik.( Aileler arası anlaşmazlık olmuştu) nişanlıyken ayrılmayı düşünmüştüm bi ara hüngür hüngür ağladı bizi bırakma diye. Ben 8 yıldır özel bi işyerinde çalışıyordum sonra eşimle evlenince işimi bırakıp başka bi yere taşınmak zorunda kaldık. Ben bu süreçte kpss ye hazırlandım olmadı. Bu süreç boyunca da evlilik de tam oturmadığı için eşimle annesi yüzünden tartışmalar vs yaşandı. Geçmişte yaşadıklarımı unutamıyordum sanki. Sevgi her şeyi çözer gibiydi ama daha kötü olmuştu. Eşim de beni savunmadı hiç bir zaman. Hep sen bana bak ben sana iyiysem annemi takma fln diyordu. Sonra baktım olmayacak kv nin suyuna gitmeye başladım birbirimizi çok sevmesekte anlaşıp gidiyoruz. Eşime de artık annen şöyle böyle demiyorum. Ne kadar desem de çözüm bulamıyorum çünkü adam beni savunmuyor. Neyse bundan 1 ay önce fln yine bi tartışmamız oldu. Benim bi kursa gitmem gerekiyordu eşim çok pahalı fln dedi. Sonra bi kaç ay sonra git patron maaşa zam yapacak dedi tamam dedim. Evde olduğum için sürekli fazla bir harcamam fln da olmuyor. Eşimde sürekli geçinmek zor fln diye bana duygu sörmürüsü yapıyo çalışayım diyorum asgari ücretle çalışma diye ona da izin vermiyor. Durumumuz da kötü değil evimiz arabamız var. Kirada oturmuyoruz.Ama eşimin kenarda köşede birikimi var onu biliyorum. Evlenmeden önce anlatırdı şimdi aldığı maaşı zar zor söyletiyorum yalan değilse. Para göz biri de değilim ama söyletemiyorum kendisine. Tartışmadan sonra ben de bu konuyu açtım kenardaki paramızdan harcasaydık fazla pahalanmadan kurslar dedim. Sonra maaşına zam gelince sen üstüne koyardın dedim kavga kıyamet koptu. Resmen içindekileri döktü eskiyi yeniyi kattı. Evlenmeden önce bana iyi düşün demişlerdi şimdi pişmanım keşke onların sözünü dinleseydim dedi. Bilezikleri vermiştim araba için. altınlarını tamamlarım ondan sonra istemiyorsan boşanırız derdin altın senin dedi. Resmen arabayı kıskanıyor benden. Cinsellik desen haftada 1 o da mecburmuş gibi oluyor. Ona bile laf etti canım istemiyor dedi. Sen kuyruğuna basılınca tehlikeli oluyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki. Bi insan eşi için harcamayacaksa ailesi için yapmayacaksa bir şeyler niye çalışıyoruz dimi. Evlendikten bu yana kendime ait talep ettiğim tek şey bu olmuştu. Ne kadar değersiz ve sevilmediğimi hissettim. Onun suyundan gidersem iyiyiz. Ama bi soru sorsam bi şey desem dinlemez hemen of lar. Adam akıllı sohbet edemeyiz. Sanki yıllarca evli kalmışız gibi sürekli elinde telefon düşmez. eve gelir sohbet muhabbet yok. Ayrıca kendinin bi yeri ağrısa öldüm bittim der benim yıllardır geçmeyen ağrılarım var umrunda olmaz. Doktor ne dedi der geçiştirir. Gün içinde aramaz sormaz. Dışarıya karşı hep iyidir. O tartışmamızda da dışarıya hep iyisin diğer insanlarla bayanlarla hep kibar konuşuyorsun eve kötüsün dedim benim evliliğim kan ağlıyor dedi. Şok oldum. Kan ağlayacak ağlatacak kadar ne yaşattım diye kendimi suçlamaya başladım. Sizce de sevilmiyorum dimine yapmalıyım bilmiyorum daha çok yeni evliyiz ne ara tükettik bazı şeyleri anlayamıyorum.
Yaşını göremedim ama kpss ye çalış bir işe gir kendin için,eşin sinsi biri.maaşını eşinden saklayan adama güvenmem,sende güvenme bence..para biriktirebilirsen biriktir kendini geliştir her anlamda .Eşin seviyomu sevmiyomu bu konuda da hislerine güven.Kadınların hisleri güçlüdürMerhabalar. Eşimle 1.5 yıl önce severek ve bazı zorlukları aşarak evlendik.( Aileler arası anlaşmazlık olmuştu) nişanlıyken ayrılmayı düşünmüştüm bi ara hüngür hüngür ağladı bizi bırakma diye. Ben 8 yıldır özel bi işyerinde çalışıyordum sonra eşimle evlenince işimi bırakıp başka bi yere taşınmak zorunda kaldık. Ben bu süreçte kpss ye hazırlandım olmadı. Bu süreç boyunca da evlilik de tam oturmadığı için eşimle annesi yüzünden tartışmalar vs yaşandı. Geçmişte yaşadıklarımı unutamıyordum sanki. Sevgi her şeyi çözer gibiydi ama daha kötü olmuştu. Eşim de beni savunmadı hiç bir zaman. Hep sen bana bak ben sana iyiysem annemi takma fln diyordu. Sonra baktım olmayacak kv nin suyuna gitmeye başladım birbirimizi çok sevmesekte anlaşıp gidiyoruz. Eşime de artık annen şöyle böyle demiyorum. Ne kadar desem de çözüm bulamıyorum çünkü adam beni savunmuyor. Neyse bundan 1 ay önce fln yine bi tartışmamız oldu. Benim bi kursa gitmem gerekiyordu eşim çok pahalı fln dedi. Sonra bi kaç ay sonra git patron maaşa zam yapacak dedi tamam dedim. Evde olduğum için sürekli fazla bir harcamam fln da olmuyor. Eşimde sürekli geçinmek zor fln diye bana duygu sörmürüsü yapıyo çalışayım diyorum asgari ücretle çalışma diye ona da izin vermiyor. Durumumuz da kötü değil evimiz arabamız var. Kirada oturmuyoruz.Ama eşimin kenarda köşede birikimi var onu biliyorum. Evlenmeden önce anlatırdı şimdi aldığı maaşı zar zor söyletiyorum yalan değilse. Para göz biri de değilim ama söyletemiyorum kendisine. Tartışmadan sonra ben de bu konuyu açtım kenardaki paramızdan harcasaydık fazla pahalanmadan kurslar dedim. Sonra maaşına zam gelince sen üstüne koyardın dedim kavga kıyamet koptu. Resmen içindekileri döktü eskiyi yeniyi kattı. Evlenmeden önce bana iyi düşün demişlerdi şimdi pişmanım keşke onların sözünü dinleseydim dedi. Bilezikleri vermiştim araba için. altınlarını tamamlarım ondan sonra istemiyorsan boşanırız derdin altın senin dedi. Resmen arabayı kıskanıyor benden. Cinsellik desen haftada 1 o da mecburmuş gibi oluyor. Ona bile laf etti canım istemiyor dedi. Sen kuyruğuna basılınca tehlikeli oluyorsun dedi. O kadar zoruma gitti ki. Bi insan eşi için harcamayacaksa ailesi için yapmayacaksa bir şeyler niye çalışıyoruz dimi. Evlendikten bu yana kendime ait talep ettiğim tek şey bu olmuştu. Ne kadar değersiz ve sevilmediğimi hissettim. Onun suyundan gidersem iyiyiz. Ama bi soru sorsam bi şey desem dinlemez hemen of lar. Adam akıllı sohbet edemeyiz. Sanki yıllarca evli kalmışız gibi sürekli elinde telefon düşmez. eve gelir sohbet muhabbet yok. Ayrıca kendinin bi yeri ağrısa öldüm bittim der benim yıllardır geçmeyen ağrılarım var umrunda olmaz. Doktor ne dedi der geçiştirir. Gün içinde aramaz sormaz. Dışarıya karşı hep iyidir. O tartışmamızda da dışarıya hep iyisin diğer insanlarla bayanlarla hep kibar konuşuyorsun eve kötüsün dedim benim evliliğim kan ağlıyor dedi. Şok oldum. Kan ağlayacak ağlatacak kadar ne yaşattım diye kendimi suçlamaya başladım. Sizce de sevilmiyorum dimine yapmalıyım bilmiyorum daha çok yeni evliyiz ne ara tükettik bazı şeyleri anlayamıyorum.