- 3 Şubat 2009
- 9.753
- 16.543
- 44
-
- Konu Sahibi isimsizdiss
Bu huylanmalar seni asyali gibi yapacakBak aklıma geldi başladım yine kegellere
Siz inanmayan arkadaşlar diyorsunuz da bakın onların rengi belli. İnanmıyor. Ama sizin renginiz belli değil farkında mısınız? inançlıyim deyip inanmayan biri gibi sorgulama yapıyorsunuz. Allah'ın ayetlerinden bir habersiniz. İsra suresi ne diyor. Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık. Siz çaba sarfettiniz de mi böyle konuşma hakkına sahip oluyorsunuz. Herkesin inancı kendine. Herkese kendi çalıştığının karşılığını verir Allah. Bu Bana inanmıyor diye ayırmaz. Ama amellerin hesabı ahirette zaten görülecek. Ama emek verene Allah niye vermesin. Çünkü Allah'ın adaleti böyle işliyor. Lütfen kul kafasıyla düşünmeyin.Ama Allah'a inanmayan ve benden çok daha zayıf, çok daha güzel, çok daha başarılı, çok daha zengin arkadaşlarım var.
Merhaba kadınlarkulubü nün değerli üyeleri.
Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum.
Ben 25 yaşında bir bayanım.
Üniversiteyi ailemden uzak bir şehirde okurken kendi ayaklarımın üzerinde duramadığım için memleketime dönmek zorunda kaldım.
Şu an üniversitenin bitmesine 1 sene kaldı. O dönemde yaşadığım psikolojik rahatsızlık nedeniyle antidepresan hapı kullandım ve ileri derecede kilo alımı ve saç dökülmesi yaşadım.
Yaşıtlarım meslek sahibi olup para kazanırken, evlenirken ben geride kaldım.
Vücudum, bedenim eskisi gibi değil.
Fiziksel görüntümden ve özgüvenimi kaybedişimden dolayı asosyal bir insan oldum.
Bu yaşıma kadar inançlı biri olmaya devam ettim, fakat yaşadığım bu kötü şeyler neden benim başıma geldi diye sürekli düşünüyorum. Sorguluyorum.
Yanlış yaptığım şeylerden, işlediğim günahlardan dolayı rabbim tarafından cezalandırıldığım için ve aynı şeyleri tekrar yapmamam gerektiğini öğrenmem gerektiği için mi bunları yaşadım?
Ya da ben ve ailemden nefret eden birisi bize büyü mü yaptı bunun sonucunda mı kötü şeyler yaşadım ben?
Ben müslümanım arkadaşlar, inançlarımdan hiçbir zaman vazgeçmedim
Ama Allah'a inanmayan ve benden çok daha zayıf, çok daha güzel, çok daha başarılı, çok daha zengin arkadaşlarım var.
Ve benden çok daha özgüvenli, sosyal ve mutlular.
Bazen günlerin boşuna geçtiğini düşünüyorum, fakat hep aynı şeyler, evdeyim, ders çalışıyorum, yemek yiyorum, canım isterse geziyorum öyle işte.
Üniversiteyi bitirip 2024 lisans kpss ile atanmaya çalışıyorum
Atanmak istediğim maaşı iyi bir kurum var
Çok şükür düşünsel bir engelim yok, anne babam kardeşim sağlıklı, evimiz, arabamız, yiyecek ekmeğimiz, geçinecek kadar bütçemiz var ama ben düşünmeden edemiyorum.
Bu fiziksel değişimi neden yaşadım? Allah'ımın benim ders almam ve aynı hataları yapmamam için bana vermesi gereken bir ders miydi? Benim imtihanım bu mu arkadaşlar?
İyi ya da kötü düşüncelerinize ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim, sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum.
Bu ara bunu çok duyuyorum ya antidepresanlar kilo mu aldırıyor? Ben 3 aydır kullanıyorum bu arada kilo da vermeye çalışıyorum 3 ayda 6 kg falan verdim. Bilen varsa bir yeşillendirse sevinirim?O dönemde yaşadığım psikolojik rahatsızlık nedeniyle antidepresan hapı kullandım ve ileri derecede kilo alımı ve saç dökülmesi yaşadım.
Dini konu yasak. Dinle alakası yok ayrıca olanların. Acil psikiyatriye gitMerhaba kadınlarkulubü nün değerli üyeleri.
Üniversiteyi ailemden uzak bir şehirde okurken kendi ayaklarımın üzerinde duramadığım için memleketime dönmek zorunda kaldım.
Şu an üniversitenin bitmesine 1 sene kaldı. O dönemde yaşadığım psikolojik rahatsızlık nedeniyle antidepresan hapı kullandım ve ileri derecede kilo alımı ve saç dökülmesi yaşadım.
Fiziksel görüntümden ve özgüvenimi kaybedişimden dolayı asosyal bir insan oldum.
Bu yaşıma kadar inançlı biri olmaya devam ettim, fakat yaşadığım bu kötü şeyler neden benim başıma geldi diye sürekli düşünüyorum. Sorguluyorum.
Yanlış yaptığım şeylerden, işlediğim günahlardan dolayı rabbim tarafından cezalandırıldığım için ve aynı şeyleri tekrar yapmamam gerektiğini öğrenmem gerektiği için mi bunları yaşadım?
Ya da ben ve ailemden nefret eden birisi bize büyü mü yaptı bunun sonucunda mı kötü şeyler yaşadım ben?
Ama Allah'a inanmayan ve benden çok daha zayıf, çok daha güzel, çok daha başarılı, çok daha zengin arkadaşlarım var.
Bazen günlerin boşuna geçtiğini düşünüyorum, fakat hep aynı şeyler, evdeyim, ders çalışıyorum, yemek yiyorum, canım isterse geziyorum öyle işte.
Çok şükür düşünsel bir engelim yok, anne babam kardeşim sağlıklı, evimiz, arabamız, yiyecek ekmeğimiz, geçinecek kadar bütçemiz var ama ben düşünmeden edemiyorum.
Bu fiziksel değişimi neden yaşadım? Allah'ımın benim ders almam ve aynı hataları yapmamam için bana vermesi gereken bir ders miydi? Benim imtihanım bu mu arkadaşlar?
Büyü değildir büyü olsa duramazdı benceBüyüdür büyü. Atın suçu büyüye ooh. Hayatımızın her daim mükemmel olacağı bize vaad edilmiş gibi.
Allah kimseye dermansız dert vermesin boşluktan ne dusunceginizi şaşırmışsınız gidin bir hastaneye onkoloji bölümüne sonrada elinizde olanlara ve sagliniza sukredin insanlar kilo alabilir aşırı zayıf olabilir çözülemeyecek şeyler değil heleki bu yaşta..Merhaba kadınlarkulubü nün değerli üyeleri.
Sendeki tırnak da neymiş bacım..Bu huylanmalar seni asyali gibi yapacak. Iyidir iyi ahahha