- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz Allah razi olsun gercektenBence değişiiiryeni başlamışsın tedavi sürecine ve belli bir sorun var yani yumurtalar büyümüyor diyorsun. Bak ben tüp bebekle hamileyim sorunumuz erkek faktörüydü bende sorun yoktu ona rağmen yumurtalar 10 12 gün kadar bir sürede büyüyor sağlıklı bir bedende. Öyle düşün zamanı var büyüyecek inşallah ❤
Amin hepimizden inşallah kuzum ama stres yapma bu tarz hormonları stres de etkiliyor azıcık sabır ile güzel sonuçlar alacağına inanıyorumCok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz Allah razi olsun gercekten
Var demek ki öyle belirtileri düzelir çok üzme kendini hepimizin imtihanı farklı rabbim çol aratmasınAma bende hic isteksizlik yokYorgunluk cok tabide
Bende değerlere bakarken öğrendim aşkoDüşük değerleri biliyordum canım ama isteksizliği bilmiyordum hiç
Bişey daha öğrendim canım sayendeBende değerlere bakarken öğrendim aşko
Hayir canim onu bilmiyorum bileCanım korunma iğnesi falan vuruluyor musun
Amin hepimizden inşallah kuzum ama stres yapma bu tarz hormonları stres de etkiliyor azıcık sabır ile güzel sonuçlar alacağına inanıyorum
Evet stress tek sorunum basladigimdan beri herseyi yaptim ama atamiyorum kafamdaki dusunceleri stressiVar demek ki öyle belirtileri düzelir çok üzme kendini hepimizin imtihanı farklı rabbim çol aratmasın
Bu çocuk konuları hep içimde bir yara o yüzden tek kurtuluş allahtır o ol der olurEvet stress tek sorunum basladigimdan beri herseyi yaptim ama atamiyorum kafamdaki dusunceleri stressi
Ne kadar yapma desemde insanın elinde değil çok iyi biliyorum fakat neyin stresini azalttığını bulup ona yönel çok çok aşırı takıyorsan psikolog iyi gelir ben gitmeyi düşünüyordum bir dönem ama pandemi falan derken ötelemiştim sonra kendi kendime yollar arayıp bulmuştumEvet stress tek sorunum basladigimdan beri herseyi yaptim ama atamiyorum kafamdaki dusunceleri stressi
Aynen dediğin gibi düşenin halinden düşen anlar birbirimize destek için buradayız rabbim seninde ne muradın varsa versin Allah razı olsun güzel duan için.Gece gece yarama ortak oldunuz gercekten cok tesekkur ediyorum attan dusenin halini attan dusen anliyor sanirim evet birseylere yonelcem boyle olmuyor sabah kalkiyorum aksama kadar igne saatiyle ugrasiyorum Allah verirde birseyler sebeb olur insallah hayirlisi tek bana degil insallah hepimizeAllah ne muradiniz varsa versin kizlar
Adetin ikinci gunu yapildi canim yani degisebiliyor oylemiMagnifiaque canım bu testler adetinin kaçıncı günü yapıldı? O günlere göre değerler, referans aralıkları çok farklılık gösteriyor.
Pko degilim ben ama Allah Allah neden boyle cikti acebaŞimdi bakabildim. Bana da çok ilginç geldi. Amh bu kadar yüksek pkoda olur. Ama ultrason görüntüsü de önemli. Diğerleri neden bu düşüklükte bekleyelim bakalım. Doktor ne diyecek. Takipteyim.
Magnifiaque canım bu testler adetinin kaçıncı günü yapıldı? O günlere göre değerler, referans aralıkları çok farklılık gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?