• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Degerlerim 🤤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence değişiiir🤗 yeni başlamışsın tedavi sürecine ve belli bir sorun var yani yumurtalar büyümüyor diyorsun. Bak ben tüp bebekle hamileyim sorunumuz erkek faktörüydü bende sorun yoktu ona rağmen yumurtalar 10 12 gün kadar bir sürede büyüyor sağlıklı bir bedende. Öyle düşün zamanı var büyüyecek inşallah ❤
Cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz Allah razi olsun gercekten ❤️😍rabbim senin bebegini hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin bizede birtane nasip olsun insallah

Amin hepimizden inşallah kuzum ama stres yapma bu tarz hormonları stres de etkiliyor azıcık sabır ile güzel sonuçlar alacağına inanıyorum 🤗

Var demek ki öyle belirtileri düzelir çok üzme kendini hepimizin imtihanı farklı rabbim çol aratmasın 🙏
Evet stress tek sorunum basladigimdan beri herseyi yaptim ama atamiyorum kafamdaki dusunceleri stressi 🤦🏻‍♀️

Evet stress tek sorunum basladigimdan beri herseyi yaptim ama atamiyorum kafamdaki dusunceleri stressi 🤦🏻‍♀️
Ne kadar yapma desemde insanın elinde değil çok iyi biliyorum fakat neyin stresini azalttığını bulup ona yönel çok çok aşırı takıyorsan psikolog iyi gelir ben gitmeyi düşünüyordum bir dönem ama pandemi falan derken ötelemiştim sonra kendi kendime yollar arayıp bulmuştum 🤷‍♀️ Başka çare yok. Dilerim rabbimden ne istiyorsan bin katını versin 💜

Gece gece yarama ortak oldunuz gercekten cok tesekkur ediyorum attan dusenin halini attan dusen anliyor sanirim evet birseylere yonelcem boyle olmuyor sabah kalkiyorum aksama kadar igne saatiyle ugrasiyorum Allah verirde birseyler sebeb olur insallah hayirlisi tek bana degil insallah hepimize 💚Allah ne muradiniz varsa versin kizlar 🧡

Gece gece yarama ortak oldunuz gercekten cok tesekkur ediyorum attan dusenin halini attan dusen anliyor sanirim evet birseylere yonelcem boyle olmuyor sabah kalkiyorum aksama kadar igne saatiyle ugrasiyorum Allah verirde birseyler sebeb olur insallah hayirlisi tek bana degil insallah hepimize 💚Allah ne muradiniz varsa versin kizlar 🧡
Aynen dediğin gibi düşenin halinden düşen anlar birbirimize destek için buradayız rabbim seninde ne muradın varsa versin Allah razı olsun güzel duan için.💜 Rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile 🙏

Şimdi bakabildim. Bana da çok ilginç geldi. Amh bu kadar yüksek pkoda olur. Ama ultrason görüntüsü de önemli. Diğerleri neden bu düşüklükte bekleyelim bakalım. Doktor ne diyecek. Takipteyim.

Eğer pko yoksa Amh değeriniz çok iyi çıkmış, yumurta rezervlerininiz önümüzdeki 30 yıl daha aktif olur. Ama pko rahatsızlığı olanlarda da amh yüksek çıkabiliyor.
Diğer hormonlar hakkında çok bir bilgim yok ama arkadaşların dediği gibi 0'lı değerler bende hiç görmedim. Belki bi yanlışlık olmuştur.

Magnifiaque Magnifiaque canım bu testler adetinin kaçıncı günü yapıldı? O günlere göre değerler, referans aralıkları çok farklılık gösteriyor.

Şimdi bakabildim. Bana da çok ilginç geldi. Amh bu kadar yüksek pkoda olur. Ama ultrason görüntüsü de önemli. Diğerleri neden bu düşüklükte bekleyelim bakalım. Doktor ne diyecek. Takipteyim.
Pko degilim ben ama Allah Allah neden boyle cikti aceba
Ikinci kan ve ultrason bu sali insallah haber ederim sizi

Back
X