- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
TobeKız hayatımda ilk defa 0 değerli fsh ve lh gördüm
BendeKız hayatımda ilk defa 0 değerli fsh ve lh gördüm
Canım korkma hemen ama yanlışlık olmalı ikisi de sıfır yazmışDoktora email atim sifir neymis korktum
Amh hakkında pek bilgim yok ama bence yanlışlık var bakılmadımı acaba 0 yazıyor ikiside.Korkutma hemen kendini inşallah kötü birşey yokturDeğerlerin hakkında bilgim yok fakat bu şekilde ben de görmedim doktorun bi yorumlasın bakalım ne diyecek.. Belki bilen biri yazar konun üste çıksın diye yazmak istedim
Amh çok değilde azıcık yüksek duruyor bildiğim kadarı ile. Diğer değerler düşük amh yüksek ise aklıma hoş şeyler gelmiyor ama felaket tellallığı yapmak istemiyorum önce doktor yorumlasın ☹ arkadaşı gereksiz panik yaptırmak istememAmh den pek anlamıyorum
Amh hakkında pek bilgim yok ama bence yanlışlık var bakılmadımı acaba 0 yazıyor ikiside.
İnşallah yoktur bişeyAmh çok değilde azıcık yüksek duruyor bildiğim kadarı ile. Diğer değerler düşük amh yüksek ise aklıma hoş şeyler gelmiyor ama felaket tellallığı yapmak istemiyorum önce doktor yorumlasın ☹ arkadaşı gereksiz panik yaptırmak istemem
İnşallah insallahİnşallah yoktur bişey
Amh 5.07 değil mi basta yazıyorAmh den pek anlamıyorum
Amh hakkında pek bilgim yok ama bence yanlışlık var bakılmadımı acaba 0 yazıyor ikiside.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?