- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
Boy takıntım yok.çiflerin çok uygunsuz boy farkları garibime gidiyor.neden ki yani?Boy takintin var galiba
Yoo, ben gayet çirkine çirkin diyorum. Bazi bebeler bile sevimsiz oluyor. Sorun çirkine çirkin dememek değil.
Sorun konusahibi gibi miktiri moktan erkeklerle olup sonra diğer kadınlara mok atmak.
E ama sen o insanların cinsel, kültürel, sosyal, ekonomik olarak beklentilerini karşılamıyorsun ki. Sırf güzelsin(!) diye niye sana gelsinler bütün beklentilerini karşılayan kadın orda dururken?Bence evet.
Dediğim şey şu.insan bir bütündür.niye bir ilişkide sadece gönlüme hitap edilsin ki.hem gözüme hem gönlüme hitap edilmeli.siz de öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki ruhlar aleminde yaşıyoruz.ve hiç çirkin olmayıp, donanımlı, iyi yürekli, anlaşılabileceği kişiler yok.hepsinden biraz biraz olmalı.iyi görünüşlü kişilerin çirkin kişilerle birlikte olmasını garipsemek niye sığlık olsun ki.tüm yakışan kişilerin ilişkisi sığ mi şimdi? ikisi aynı anda olamıyor mu?
Çirkinler bile değer görüyorsa güzeller hayli hayli görmeli demek istemiş.çirkinler değer görmesin demiyor.ama bir düşünsene çirkin bir kadın değer görürken sen güzelim halinle eziyet çekiyorsun.insan güzel olanı ister doğal olarak.böyle düşünmek bence normal.herkes konumuna göre beklentiye girmez mi bu hayatta.derdini anlatmayı tam becerememiş arkadaş.Bu kadar sığ ve boş bakışa ne yazsam bilemedimGüzel olmayan kadınlar (dikjat insanlar değil sadece kadınlar) saygıyı ve değeri hak etmiyor mu yani, güzelliği olmayan kadınlar çöp mü?? Mide bulandırıcı bir bakış açısı ve asla kabul etmiyorum ne ben ne de diğer kadınlar değeri güzellikle ölcülen metalar değiller kardesim. Başarılıyım yazmışsın ama üzgünüm dümdüz akılsızsın, insanların genetik lotoyla random şekilde sahip olduğu ve sadece az bir zaman suresince sahip olduğu bir seye bu kadar anlam yuklemek salaklık. 20 yıl sonra seni üstün yapan guzelliğin solacak, bitecek o zaman insanların sana çöp olarak davranmasını kabul mu edeceksin?,?
Eee fiziksel beklenti yok mu?E ama sen o insanların cinsel, kültürel, sosyal, ekonomik olarak beklentilerini karşılamıyorsun ki. Sırf güzelsin(!) diye niye sana gelsinler bütün beklentilerini karşılayan kadın orda dururken?
Tam nokta atışı, şahane bir yorum olmuş.tebrik ederim.dışarıdan bakınca görsellik olarak ben de çogu kişiyi yakıştıramıyorum
çevremde de yakıştıramadıgım fazlaca insan var fakat artı kbunların tiple , güzellikle olmadıgını anlamıs bulunmaktayım
zevkler tamamen göreceli oldugu için bi başkasının begendigi senin gözüne inanılmaz çirkin gelebilir
o insan onu güzel görmüştür , begenmiştir , onun için dünyadaki en güzel adam/kadın odur
ama sen 2 dünya bir araya gelse ikisinin yanyana yakışmayacagı konusunda tezler de yazsan onlar birbirini begenmstir ve nokta.
Bu saatten sonra kafandaki kırk tilkiyi susturmak zorundasın
Yaşlı teyzelerin meşhur sözü hep kısmet bu işler
İstedigin kadar anlamlandırama ama hep kısmet
Herkes karakter ve görsel olarak begendigi insanla birlikte olmak zorunda ! Bu iki kişi arasındaki etkileşime bakar .3 . kişi o çirkin diye bi taraflarını yırtsın dursun.
Fakat sen dışarıdan o çirkin bu güzel böyle nasıl oluyor diyeee sürekli kafanda kurarsan daha çok kurarsın
Kimsenin kaderini falan da yaşadıgın yok
Belki yetiştirildiğin çevre ve sana dayatılan öğretiler beynine işlemiş olabilir
Bunları fark ettigin anda da bir uzmandan deestek alabilirsin
Kaos çıktı kaçar mıBensiz dööşmeyin 2 dk yemek yiyip gelecem
Ferhans sanki 2 metrelik adamlar kapında sıra oldu da sen istemedin heeEn azından 30 cm fark atan biriyle birlikte olmuyorum yakışanına bakıyorum.
Var işte, onu da o kadın karşılıyormuş. Seni fiziksel olarak çekici bulmuyorlarsa demek.Eee fiziksel beklenti yok mu?
Ben 2 metre istemem zaten.dedim ya zor oluyor.Ferhans sanki 2 metrelik adamlar kapında sıra oldu da sen istemedin hee
Niye bana laf atmaya çalışıyorsun her mesajda.Var işte, onu da o kadın karşılıyormuş. Seni fiziksel olarak çekici bulmuyorlarsa demek.
Ben Ferhans'ı hamile kalabilmeliyim ama doğurmak istemem yorumundan sonra ciddiye alamıyorum.Ferhans sanki 2 metrelik adamlar kapında sıra oldu da sen istemedin hee
Boy takıntım yok.çiflerin çok uygunsuz boy farkları garibime gidiyor.neden ki yani?
Ben de yalnızsın demedim zaten. Seks vaat eden bir kadının cinsel açlığın afrikasında yalnız kalması mümkün değil, hepimiz bunun farkındayız. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Adam minyon seviyor belki.Niye bana laf atmaya çalışıyorsun her mesajda.ben yalnızım dedim mi? Bazı erkeklerde zevk yok diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?