Saç Kesim Şekilleri defrize yaptıran arkadaşlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
merhaba kızlar,
defrize yaptıran arkadaşlar benim saçlarım kıvırcık değil hafif dalgalı daha önce su dalgası istiyordum çünkü defrize çok çok kötü bir işlem olarak biliniyor

ama aslında öyle olmadığını adam akıllı bi yerde yaptırılınca gayet güzel saçların ortaya çıktığını okuum,

şimdi yaptıran arkadaşlarım;
saçları dümdüz olan varmı,
bu işlen ne kadar gidiyor saçlara,
boyalı saçlara yaptıran oldumu
ve fiyatı ne kadar
nerede yaptırdınız

lütfen deneyimlerini paylaşırmısınz benimle

selammm benim de saçlarım kıvırcık yaptırmayı düşünmüştüm fakat boyalı saçlara uygulanamayacağını söyledi kuaför. yani boyalı ise çok yıpranıyormuş.

evet doğru güzel bir yerde boyasız bi saça yapılınca harika duyor. yaptıran bir arkadaştan biliyorum. karşıda bir kuaför varmış o iyiymiş bu konuda.

diplerden çıkacak olan saçlarıda düşünmek gerekir canım.bu işlem saçı çok yıpratır sonuçta fön bile yıpratıyor ki bu işlem daha etkili olacağından daha fazla yıpranma olacağını düşünüyorum.ama en önemlisi yeni gelen saçlar ne olacak.boya gibi bişey diplerden geldikçe yeniletmek gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…