Deforme bir yüz hayatımı kararttı

Çok geçmiş olsun, çok haklısınız asla deneyimlemeden birini önermemek gerekir fakat bende çok uzun süredir konuyla ilgili araştırma yapıyorum hep olumlu yorumları gördüğüm için bir gidip görüşebileceğini söylemek istedim. Deneyimlemiş biriyle karşılaşmak benim için de şans oldu çok teşekkürler. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Bir yıl içinde üç kere ameliyat olmak hele de çene ameliyatı çok zor diye bahsedilen bir ameliyat.
Burada benim lafımla gidip ameliyat olacağını düşünmedim kimsenin herkes kendi doğrusunu kendisi bulabilecektir, ben bile bu ameliyatla ilgili o kadar çok ortodontist ve cerrahla görüştüm ki benim durumuma benzer vakalarda en beğendiğim sonuçları gördüğüm doktor isimlerini de belirtmek istedim. Pek tabi ki önceki operasyonları bizim için karar verme noktasında en önemli faktörler fakat her ameliyat kişiye özeldir ve doktor bile sonucu garanti edemezken ben kimseye kesin düzeltir diyemem.
Konu sahibinin de sizin de en kısa zamanda istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı ve hayata dair ölmek istiyorum gibi düşüncelerden kurtulmanızı diliyorum ..

Allah yardımcın olsun .En sondaki senmısın .Bence kötü gorunmuyor.Amalıatlar çok pahalı .Pekı doktorlara soylemedınmı ?Bu durumu anlatmadın mı.En azından amalıyat yapan doktorlara .Paranı alıp senı yarı yolda bırakamaxlar.

Eskıden kadın programlarında her gun bırıne yardımcı oluolardı.Keske ole bısey olsada aızede yardımcı olsalar.Sana sırf bu yuzden kotu sozler soyleyen ınsanları def et .Bendeyıllarca 55 kılo olmayı ıstıorum ama tek gelebıldıgım nokta 68 .Yemek yemeye bayılıorum.

Su an virus oldugu icin herkes maske takiyor sen de disari ciktigin zaman maske takacagin icin daha az dikkat ceker diye dusunuyorum
Umarim en yakin zamanda sana uygun doktoru bulursun. Uzme kendini

Son düzenleme:

Çok sağ olun. Amaliyat olmadan hekim seçiminde çox araşdırın. Benim kimi Selçuk Basanın instaqramda olumlu paylaşımlarına güvenmeyin.Hayatımı mahv etdi çox az problemim vardır. Dışardan heç problemim görükmüyordu. Gülerken, konuşarken meni çox rahatsız edirdi. Kendisini iyi doktor olaraq seçdim keşke instaqram hesabı çıxmasaydı karşıma. O, kadar peşmanamki anlatamam. Yüzüm çok götü bir durumda düzelib düzelmiyeceyinide bilmiyorum. Önceki sonrakı resmimi görseniz gercekten şaşqınlıq içinde olarsızsizin ücünde hayırlısı olsun. Teşekkür edirem

soru sahibi ne yaptınız? fotoğrafları göremedim tekrar ekler misiniz? bana da kötü bir çene ameliyatı yapıldı çok mutsuzum.

Ne hissettiğini anlayamayız ama lütfen iyi ol benim de bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş yüzünün bir tarafı ezilmişti çocukken olmuş bu ama hep pozitifti iyi arkadaşlıklar kurmuştu evlendi ve çocuğu var şu an yani hiç kusurlu olduğunu düşünmüyordu ki bence de değil çok pozitifti umarım sizde öyle olursunuz

Zaten psikolojisi çökmüş birine ondan daha kötülerinin olduğunu söyleyip şükretmesini beklemek nasıl bi mantık ya? Kusura bakmayın daha kötü bi derdi olmadığı için, elinden bu kadarı gelmiş.

gercekten yasamayan birinin anlamasi zor bir durum. oncelikle ben sizin yerinizde olsam degistirebilecegim durumlar olup olmadigina bakardim. bazi insanlarin yuzunde kemik sekillerinden dolayi orantisizlik oluyor ve genelde plastik cerrahlar bu kisilere ameliyat yapiyor. siz nasil bir ameliyat oldunuz? sadece burun vs duzeltmekle olmaz. bu ameliyatlarlara da craniofacial surgery diyorlar. mesela gozler birbirine cok yakin ya da cok uzak, kafa sekli normalden farkli gibi. bunun icin bence universite hastanesine gitmeniz ve danismaniz lazim. oradaki doktorlar size zaten tibbi olarak bir orantisizlik var mi soylerler. ama o kadar kotu degilse ve siz psikolojik olarak takiyorsaniz, o zaman terapiye devam etmenizi tavsiye ederim.

Rabbim şifa versin inşallah
dualarımız seninle..

Rabbim her kulunu ayrı bir güzellikte yaratmış.inan buna. Senin bir saçının teline hangimizin gücü yeter. Sen bir.mucizesin bunu unutma...
Hayat herşeye rağmen çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…