- 11 Mayıs 2007
- 128
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.
bende aslan burcuyum övünerek sölüyorum çünkü kendimibegenmişim sanırım o elif arkadsımız aslan burclu birinden darbe almış onu kesin havasını söndürüp dümdüz etmiş bayanlar ondan çok çekmiş belli sevmiyo o buclu insanları eh napalım güzelim bizde kendimizi begenmiş insanlarız yani kendimize güvenen basarılı çekici ayrıca kendini begenmiş inasn daima saygı görülmemiş gibi görünsede saygı görür çünkü kimseyi kolay kolay begenmediğinden dogru konuşur o yüzden onun düşüncelerine çok önem verilir biz kendimizze güvenen aslan burclarıyız buda halk dilinde kendini begenmişlik oluyo bilmeyen cahil kavramdan insan tarafından yani.
Kızlaar bende Aslan burcuyum ama kimse inanmıyo, kimlikte 20 gün geç yazılmışım, kimliğime bakan sen Aslan burcu değilsin diyo, beni tanımaya başlayan yoo hayır imkansız sen Aslan burcu olamassın diyo, ne dersiniz sizce gerçekten öyle midir. Yani Aslan burcu olan herkesin karakteri yada duyguları aynı olmak zorunda mı yaa!
kızlarr bosuna sinirlenmeyin. Aslan burcu günes gibi parlayan, etrafına ısık sacan pozitif enerji veren, merhametli, iyi kalpli, liderlik vasıflarını tasıyan, yönetici,bakımlı,planlı ,zeki tüm güzellikleri icinde barındıran özel bir burc. Bu özel burcu sinirlendirdiginizde olacakları söylememe gerek yok :) Ben seviyorum burcumu ya.