Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Defolu Aslan

neden zirveleri hep biz aslanlar paylaşıyoruz acaba?ve neden bukadar kıskanılıyoruz?anlamadım gitti.kıskanma nolur çalış seninde olur dicem amaaa.....geç oluyor!

Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.

"Kahrolsun Aslanlar" demeyi unutmuşsun da haddim olmayarak ekleyeyim dedim...Kötü Kazen :eek:klava: tatlicadiarzu

kızlar aslan burcu girdiği ortamda dikkat çeken tek burç çünkü güneş gezegeni

bende aslan burcuyum övünerek sölüyorum çünkü kendimibegenmişim sanırım o elif arkadsımız aslan burclu birinden darbe almış onu kesin havasını söndürüp dümdüz etmiş bayanlar ondan çok çekmiş belli sevmiyo o buclu insanları eh napalım güzelim bizde kendimizi begenmiş insanlarız yani kendimize güvenen basarılı çekici ayrıca kendini begenmiş inasn daima saygı görülmemiş gibi görünsede saygı görür çünkü kimseyi kolay kolay begenmediğinden dogru konuşur o yüzden onun düşüncelerine çok önem verilir biz kendimizze güvenen aslan burclarıyız buda halk dilinde kendini begenmişlik oluyo bilmeyen cahil kavramdan insan tarafından yani.

Arkadaşım çok ayıp, elif bunları espri amaçlı yazdı ve hatta sadece aslan burcunda değil; tüm burçların böyle esprili açıklaması var !
Maksat eğlence olsun diye yani:1closedeyes:

6 yıllık aslan burcunda olan bir sefkili:1no2: süper haklsın hem burnu acayip yukarda yaaa herşeydeee bennnn bennn bennnn bennn :eek:klava:

Kızlaar bende Aslan burcuyum ama kimse inanmıyo, kimlikte 20 gün geç yazılmışım, kimliğime bakan sen Aslan burcu değilsin diyo, beni tanımaya başlayan yoo hayır imkansız sen Aslan burcu olamassın diyo, ne dersiniz sizce gerçekten öyle midir. Yani Aslan burcu olan herkesin karakteri yada duyguları aynı olmak zorunda mı yaa!

vatan sağolsun şehıtler ölmez vatan bölünmez. ayrıca kızlar bede bır aslan burcu olarak çok ama çok mutluyum burcumu sevıyorum.

Kızlaar bende Aslan burcuyum ama kimse inanmıyo, kimlikte 20 gün geç yazılmışım, kimliğime bakan sen Aslan burcu değilsin diyo, beni tanımaya başlayan yoo hayır imkansız sen Aslan burcu olamassın diyo, ne dersiniz sizce gerçekten öyle midir. Yani Aslan burcu olan herkesin karakteri yada duyguları aynı olmak zorunda mı yaa!

tatlım endişelenme.. biz aslanlar erişilmmeziz. kim nederse desinn.. hangi kadın bize yanaşabilir ki.. yanaşırım diyen beri gelsinn.. :) sen bence bastırıyorsun.. içinedki aslan uyuyor olmalı... onu tetikleyecek birşey elbette vardırr..

ne demek şımarıkız.. biz aslanlar saygın kişiliklerizz... hepimiz birer mücevherr...ne mutlu aslan kadını sevgilisi olan erkeklerrree :)

ormanın kralı bizizz beaaa
bizim gibiii güzel bizim gibi alımlı bizim gibi mütavazi burç varmı beeeeeee:KK70:

kızlarr bosuna sinirlenmeyin. Aslan burcu günes gibi parlayan, etrafına ısık sacan pozitif enerji veren, merhametli, iyi kalpli, liderlik vasıflarını tasıyan, yönetici,bakımlı,planlı ,zeki tüm güzellikleri icinde barındıran özel bir burc. Bu özel burcu sinirlendirdiginizde olacakları söylememe gerek yok :) Ben seviyorum burcumu ya.

Vanilya çok güzel anlatmışsın bizi:1hug: ama ne kadar kızarsa kızsın bir kaç dakika sonra unutur kinci değildir ve kesinlikle çok güzel işler başarır zekası ve cana yakınlığı ile dimi ? ne yapalım biz böyleyiz.......:nazar:

X