- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
"Ben senin anani .... "Diye pankart acanin basina bisi gelmediyse eminim sizede bisey olmaz.
Doğrudur bu ülkede kimsenin başına bişey gelmiyor... Hıhı evet..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ben senin anani .... "Diye pankart acanin basina bisi gelmediyse eminim sizede bisey olmaz.
Oyle bir sey demedim. Sordunuz ornekle cevap verdim. Yaşınız kaç bilmiyorum ama "düşünce suçluları"nı bilmiyorsunuz sanırım.Doğrudur bu ülkede kimsenin başına bişey gelmiyor... Hıhı evet..
Oyle bir sey demedim. Sordunuz ornekle cevap verdim. Yaşınız kaç bilmiyorum ama "düşünce suçluları"nı bilmiyorsunuz sanırım.
Biliyorsanız alakasını anlayacak kadar kafanız basması lazım.Alaka???
Yaşımla ne alakası var, bu ülkede düşünce suçlularını 12 yaşındaki çocuklar da biliyor. 12 yaşından büyüğüm.
Biliyorsanız alakasını anlayacak kadar kafanız basması lazım.
Diktatör demeye getirdiğiniz kişide aynı sebeplerden hapise atılmıştır. Ben hakaret ve hareket harici ceza alanı görmüyorum şuanda.
Çok komiksiniz, çocukça tartışmak yerine örneklerle gelin bana.Göremiyorsanız gözlerde bi problem olabilir. Bir oftalmolog görse iyi olur..
Çok komiksiniz, çocukça tartışmak yerine örneklerle gelin bana.
Bu olay Türkiye de olsaydı mı ?
Bu pankarttan çok daha fazlaları o kadar çok açıldı ki bu ülkede .
Katil , hırsız , faşişt , öl , defol ...
Daha ömür boyu müebbet alan duymadım.![]()
Tam isabetBu olay Türkiye de olsaydı mı ?
Bu pankarttan çok daha fazlaları o kadar çok açıldı ki bu ülkede .
Katil , hırsız , faşişt , öl , defol ...
Daha ömür boyu müebbet alan duymadım.![]()
Gecen Figen yuksekdag gibi bir şahsiyet "salak" dedim diye ban yedim ya laBurdaki üyelere bile "gerizekalı" diyince suç olup ceza yiyoruz.
Tabikide cumhurbaşkanına hakaret eden de ceza almalı..
İyi o zaman fikir özgürlüğü diye bende önüme gelene saydırayım..![]()
Katil, faşist, hırsız hakaret değil demişsiniz. Bu niteleyici sıfatlar (!) Atatürk'ün adının önünde kullanılsa da hakaret değildir diyecek misiniz?İyi de katil, hırsız, faşist üçlemesi hakaret değil ki; niteleyici sıfatlar.
Katil, faşist, hırsız hakaret değil demişsiniz. Bu niteleyici sıfatlar (!) Atatürk'ün adının önünde kullanılsa da hakaret değildir diyecek misiniz?
İyi de katil, hırsız, faşist üçlemesi hakaret değil ki; niteleyici sıfatlar. İnsanın cumhurbaşkanı olması hırsız olmadığı anlamına gelmez. Mesela şansölye Hitler de diktatör olmadan önce seçimle gelmiş bir politikacıdır. Bu psikopat olduğu gerçeğini değiştirmez. Seçimle gelenler hırsız, katil , psikopat olamaz diye bir şey yok yani.
Defol, "ananı da al git" incisine cevap, sen git manasında.
Öl temennisinin hiçbir manası yok, halkımız bu kafayla gittiği sürece RTE ölse bile başka bir diktatör bulup onu baştacı yaparlar.
Bu sıfatlar Tayyip Erdoğan'ın adının önünde kullanıldığında da, YANLIŞ olduğu için suçlama ve hakarete giriyor işte. Size göre doğru olabilir ama ona oy veren %52 bu suçlamalara inanarak oy vermedi tabiki! Bunların mesnetsiz suçlamalar olduğunu, çamur atıldığını düşünerek oy verdi bu kadar insan.İyi de Atatürk bunların hiçbiri değil ki.
Bu sözcükler durum doğruysa sıfat, yanlışsa suçlama ve hakarettir. Bu sebeple Atatürk'e yapılırsa hakarettir tabi ki.
Düşüncelerime tercümanKatile katil demek niteleyici sıfattır evet , katilin kelime anlamına dönmemize gerek yok sanırım .
Evet evimize giren hırsıza da '' evimden eşya almaya kalkışan beyefendi '' demeyiz , hırsız deriz .
Ama bunlar suçtur değil mi , yani birine yakışıklı , akıllı demekten bahsetmiyoruz .Birini adam öldürmekle , çalmakla suçluyoruz . O vakit ''sıfat'' diyerek geçiştirmek ne derece komik kalıyor bir düşün istersen .
Yani bu belirtici sıfat dersine gerek yok değil mi sevgili misscherry .
Bakınız , mesela Erdoğan ölse bu insanlar başka bir diktatör seçer diyerek , bu seferde Erdoğanı diktatör sıfatı ile anıyorsunuz .
Ama bunlar münferit görüşler . Siz onun katil , hırsız ve diktatör olduğunu düşünüyorsunuz . Ama o eline silah alıp adam öldürmedi , hırsızlık yaptığı ispatlanarak hüküm giymedi .
İnsan haklarından 7 gün 24 saat dem vururken , bir insanı böyle yerden yere mesnetsiz eleştirmek ''sıfat'' diyerek geçiştirilebilir mi sizce ?
Erdoğanın cinayetleri , hırsızlıkları mahkemece onayladı da hüküm mü giydi ? Ha şimdi bana görmek istemeyene ne anlatsak boş muhabbetine girmeyin rica edeceğim . Ben de görmek istediğinden başkasını görmeyene ne anlatsam boş diyerek bu kadar uzun uzun yazmazdım şahsınız için .
Ve zaten konumuzda bu değildi ... Ülkemizde ''defol git gerizekalı'' dense müebbet yatılacağını iddia eden arkadaşa ; çok daha fazlası söylendi ...hani kim müebbette ???
Nefretleriniz kılıcınız olmuş , anlamaya çalışıyorum sizi de . Ama benim insanlık terbiyeme üç-beş gömlek fazla bu ''sıfatlar '' (!)
Ve böyle kin güderek hiç bir yere varılmaz .
Bu sıfatlar Tayyip Erdoğan'ın adının önünde kullanıldığında da, YANLIŞ olduğu için suçlama ve hakarete giriyor işte. Size göre doğru olabilir ama ona oy veren %52 bu suçlamalara inanarak oy vermedi tabiki! Bunların mesnetsiz suçlamalar olduğunu, çamur atıldığını düşünerek oy verdi bu kadar insan.