• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Defne Sabunu Tuylenme yapıyor mu??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melissa96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
16
1
1
29
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır sadece bu sabunla yüzümü yikiyorum ve yüzümdeki sivilceleri yok etti fakat sanki hafif hafif tuylenme oldu gibi. Defne sabunu kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?? Bu tüyler dikkatli bakınca belli oluyor sizce kullanmalı mıyımm korktum biraz yardım kızlar

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır sadece bu sabunla yüzümü yikiyorum ve yüzümdeki sivilceleri yok etti fakat sanki hafif hafif tuylenme oldu gibi. Defne sabunu kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?? Bu tüyler dikkatli bakınca belli oluyor sizce kullanmalı mıyımm korktum biraz yardım kızlar
bende mehmet aydın defne sabunu kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır herhangi bir tüylenme problemi yaşamadım

bende mehmet aydın defne sabunu kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır herhangi bir tüylenme problemi yaşamadım

Ben de aldım ondan zeytinyağlı meşhur Hatay'ın defne sabunu.Dikkat etmedim hiç vücuduma da sürüyorum hatta.Umarım yapmıyordur kıllanma

kutuda 3 adet var benimkinin.1 ini vücuduma diğerini yüzüme kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım ben :)
Evet 3 adet.Bimden almıştım ama heryerden satılıyormuş yeni farkettim.İçinden birini aldım kullandım diğerleri aynıdır diye hiç bakmadım bile :)

Arkadaşlar yapmıyormuş sevindim şimdi çünkü sivilcelerime çok iyi geliyor bir de ben cay ağacı yağını segreltip yüzümü bu sabunla yikadiktan sonra onla tonikliyorum harika oluyor hepinize tavsiye ederim cildi ferahlatıyor

Arkadaşlar yapmıyormuş sevindim şimdi çünkü sivilcelerime çok iyi geliyor bir de ben cay ağacı yağını segreltip yüzümü bu sabunla yikadiktan sonra onla tonikliyorum harika oluyor hepinize tavsiye ederim cildi ferahlatıyor
evet çay ağacı yağı sivilceleri hemen kurutuyor bende sivilcem çıktığında üstüne gece sürüyorum sabah sönmüş oluyor sivilce

Back