ben bi ara zeytinyağlı sabun denemiştim ama saç bööle lastik gibi uzadı kopmuyo ama doğalda durmuyo pırçık pırçık oldu sonra burdaki konuların birinde dimeticonsuz şampuan kullanmanın dökülmeyi önlediğini okudum... şimdi kremimde ve sampuanımda dimeticonsuz.. ve hiç dökülme yok seyrek olarak 3 5 tane
saçlarım kötü bir şekilde dökülüyordu oysa uzun ve bakımlıydı ne yaptımsa dökülmeyi durduramadım bir arkadaşım defne sabunu nu önerdi dökülme azda olsa biraz durdu sabun saçları ilk kulanmada saçları birz sertleştiriyor vazgeçmeyin bir kaç yıkamadan sonra iişe yaradığınıu göreçeksiniz az da olsa sabundan ben memnun kaldım kaydirigubbakcemile5
saçlarım kötü bir şekilde dökülüyordu oysa uzun ve bakımlıydı ne yaptımsa dökülmeyi durduramadım bir arkadaşım defne sabunu nu önerdi dökülme azda olsa biraz durdu sabun saçları ilk kulanmada saçları birz sertleştiriyor vazgeçmeyin bir kaç yıkamadan sonra iişe yaradığınıu göreçeksiniz az da olsa sabundan ben memnun kaldım kaydirigubbakcemile5
bendede bu sabundan var yalnız saçlarımı çok kurutuyor diye kullanamadım yaa iyi gelirmi acaba çok dökülüyor saçlarım çünkü uff durduramadım bi türlüsenağlama
Dimeticon nedir? Siz nasıl seçtiniz şampuanınızı?
şampuanın içindekiler bölümünde "dimeticon" olarak yazar mı acaba yoksa başka kimyasal bir adı var mıdır?
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?