öncelikle şunu yazayım acayip üzgünüm , moralim çok bozuk 2 gündür. çok severdim.hep takip ederdim. rabbim rahmet eylesin, ailesine sabır versin. çocuğuna sabır versin. annesini bilmeden büyüyecek.
bu acayip yorumları yapanların acaba hiç mi evladı , yakını yok. böyle saçmalık olur mu ya ? ölen ölmüş, kime ne ki. bir can gitmiş , anne her şeyden önce. onu yargılamak bize düşmez.bırakın da onun kararını başkası versin.bu yorumum ölümü ile ilgili acayip yorum yazanlaradır. kimse üstüne alınmasın.
ilk duyduğumda çok üzüldüm fakat bi konuda üzülmüorum ..evet insandır genç yaşta ölmüş olması üzdü...ama evli çocuklu kadın gece barda eğlendi içti onu anladık ama neden barda tanıştığı adamın evine gidio üstelik duygusal yakınlaşmalarıda olmuş..yazık sadece eşine ve çocuğuna üzülüorum
Düşüncene saygı duyuyorum ,haklı da olabilirsin ama .. Ölmüş insanın arkasından konuşmak da bence çok doğru değil .. Gerçekler onunla beraber gitti .. Allah rahmet eylesin .. Yakınlarına sabır versin demekden başka da elden bişey gelmiyor ...
sakın yanlış anlama arkasında konuşma gibi durum yok sadece yapmaması gerek bişi yapmış diyorum..bende üzülüorum hepimizin başına gelebilir..allah rahmet eylesin.. ona bakarsanız gazeteler tv ler de bi sürü şey söylüo arkasından konuşmak olmuo ki bu ..ben sadece yorum yaptım yanlış yapmış keşke gitmemiş olsaymışta ailesinin yanında eşinin yanında ölseymiş eceliyle...üzüldüğüm nokta oğlunu bile göremeden gitmesi ...yazık
arkadaşım sende yanlış anlama çok haklısın belki diorum ya ,bende farklı şeyleri düşünmüyorum ama :6Bişeyler de kader işte .. Çocugunu göremeden gitti birde alkollü ..!! Allah rahmet eylesin ...:
ilk duyduğumda çok üzüldüm fakat bi konuda üzülmüorum ..evet insandır genç yaşta ölmüş olması üzdü...ama evli çocuklu kadın gece barda eğlendi içti onu anladık ama neden barda tanıştığı adamın evine gidio üstelik duygusal yakınlaşmalarıda olmuş..yazık sadece eşine ve çocuğuna üzülüorum
Bir konuda üzülmemek demek ne demek?
İşte bu düşünceye çok kızıyorum.Tamam,haklı olunabilir belki.Ama ne belli olayların böyle geliştiği? Gencecik bir kadın öldü,arkasında bir sürü soru işareti bırakarak.Hayatta değil,kendini savunamayacak bir insan hakkında,bir anne hakkında olmadık yorumlar yapılıyor.Evet insanın aklından binbir türlü şey geçiyor.Ama inanın ben bunu dile getirmekten KORKUYORUM! Olması gereken de bu olmalı diye düşünüyorum...
Bence en büyük ayıbı,erkek olduğunu düşünen o zavallı yaptı.Doğru da olabilir,yalan da.Bu sadece bir iddia olarak kalacak.Ya da 1,5 ay sonra onun aleyhine bir sonuç çıkacak.Her kafadan bir ses çıkıyor,herkes farklı yorum yapıyor.Bilmedikleri halde.
Az önce birkaç sitede yapılan yorumları okudum.Gerçektende herkes farklı bir düşünce atmış ortaya.
Bu adamın yaptığı açıklamaya inanmak istemiyorum ben.İnanmıyorum da diyebilirim hatta.Ölüm gibi bir gerçek bırakıldı,ölenin özel hayatı yargılanmaya başlandı.Çok üzücü...
[/QUOTE
kesinlikle arkadaşım yazdıklarına katılıyorum.ne biçim ne acımasız yorumlar yapılmış,nasıl bir toplumuz biz yazık günah ya gencecik bir insan evladı ölmüş arkasında gözü yaşlı ailesi ve sevdikleri ağlıyor.sizin yaptığınız mide bulandıran konuşmaları ben kaldıramadım.herkes kendi hayatından sorumlu,acımasız eleştirilerinizi bir kenara bırakın.ne yaşadığını biz bilemeyiz ve kendisini savunamayan,şuan hayatta olmayan bir insan için bu konuşmaları yapmayın lütfen.empati kurun ve ölenin arkasından daha güzel şeyler yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?