Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm nedeni bellimi acaba kızlar internette baktım bişe bulamadım

astım krizine girmiş. 112 yi aramışlar, doktorlar gelmiş. ama tüm müdehalelere rağmen kurtarılamamış. allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Allah Rahmet Eylesin
Duyduğumda şok oldum yaa okadar hayat doluyduki hayatı hiç ölmiycekmiş gibi yaşıyodu
Allah geride kalanlara sabır versin..
Ölüm yaşlı genç bakmıyo işte ne zaman ölüceğimizi bilmiyoruz bugün varız yarın yokuz

Astım krizine girmiş
112yi aramışlar gelmiş ama tüm müdahaleye rağmen kurtulamamış

haberturkden alıntıdır

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Defne Joy Foster'ın ölü bulunduğu evin önünden bildiren HABERTÜRK muhabirinin aktardığı bilgilere göre, bir önceki akşam 'Yok Böyle Dans' adlı yarışma programında arkadaşlarıyla birlikte alkol alan genç sunucu, oradan Caddebostan'daki bir arkadaşının evine gitti. Astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaşan Foster'ın arkadaşı eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti.

ya çok üzüldüm ben bu kıza..
çok tatlıydı yaaa
oğlu 2 yaşındaymış
Allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin ya
oğlu vardı küçücük
rabbim mekanını cennet etsin

işte ölüm bu ne zaman geleceği belli olmuyor

genç yaşlı demiyor

Gerçekten çok üzücü.Allah yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun.

çok şaşırdım hayat doluydu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşlh

off çok üzüldüm sabah sabah ne kadar hayat doluydu bide çocuğu varmış allah yakınlarına sabır versin..hayatın çok kısa olduğunu bi kere daha idrak ettim eften püften sebepler yüzünden üzülmeye değmez

offfffffff yaaaaaaaa ben bu kadını çok severdim ...... Hayat dolu bir kadındı bebeğide daha çok kücük Allah rahmet etsin çok üzüldüm çok
şok oldum resmen

ben hala şoku atlatamadım çok üzüldüm ölüm hepimiz için Allah rahmet eylesin..Çocugu cok küçük daha cok yazık oldu

birde birşeye cok sinirliyorum..bu habercilik anlayışı nasıl bir anlayıştır..daha ölüm nedeni resmi acıklamalarla belli olmadan,kafalarına göre yorum yapıp bunu da haber yapmaları yok mu deli oluyorum yok hap aldı bilmem ne bu kadar olmaz

Son düzenleme:
ben de şimdi müge anlı da duydum ve gerçekten çok büyük şok yaşadım... çok severdim insanı rahatlatn bi tarafı vardı...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

ya daha hafta sonu kıpır kıpır izledik
inanamıyorum öldüğüne çok üzüldüm
allah sevenlerine sabır versin allah rahmet eylesin

Şok oldum resmen cıvıl cıvıl bir kızdı

Allah rahmet eylesin....

ben şımarık halleri yüzünden yarışmada antipati duymaya başlamıştım ...
Sabah okuyunca gerçekten çok üzüldüm, çok genç ve çok enerjikti... Özellikle anne olması çok üzdü beni.. bebeği düşündüm ilk önce..
geçen hafta atlayıp zıplayan kız bu hafta vefat ediyor.. hayat gerçekten çok kısa.. yarına ne olacağı belli değil.. o yüzden hiçbirşeyi dert etmememiz gerekiyor..

allah rahmet eylesin rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.. sevdiklerine sabır versin.. dünya böle bi dünya işte.. akşam hiç bişeyin yokken yatıyosun sabah kalkamıyosun... rabbim tüm sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler versin onların yokluğunu bize yaşatmasın AMİNN

ben de şoktayım hala! face i kapanmış hergün kakara kikiri yapardı....inanamıyorum çok üzüldüm

bende üzülldüm
ölüm nedeni belli değilmiş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…