• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defne dağlar dilek

lale48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
5
0
36
İstanbul
500 evler şafak hastanesinde defne dağlar dilek hanımda doğum yapan varmı normal doğumumu yoksa sezaryan mı tercih ediyor hiç onda kontrol yada doğum yapan varmı güzeller

Yorumlarınızı bekliyoruz. İstanbul Şafak Hastesinde doktor.

Ben daha önce Defne hanım a muayene olmuştum, ilgili ve bilgilendirici bir dr. Geçen sene eltim hamileliği boyunca kendisine gitti ve gayet memnundu.Doğumu genelde tüm
dr. lar gibi sezeryan ağırlıklı sanırım ama eltime normal doğum diye baya ısrar etmesine rağmen sezeryan oldu . Ayrıca kuzenim de hamileliğini ve doğumunu gerçekleştirdi. O da normal doğumla oldu.

Ben de şu an tüp bebek tedavim nedeniyle başka bir hastaneye devam ediyorum ve Allaha şükür ki gebelik oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim. İlerleyen dönemlerde ben de Defne Hn. a devam etmeyi düşünüyorum. Hem evime çok çok yakın hem de başta dediğim gibi ilgili bir dr.

Ben daha önce Defne hanım a muayene olmuştum, ilgili ve bilgilendirici bir dr. Geçen sene eltim hamileliği boyunca kendisine gitti ve gayet memnundu.Doğumu genelde tüm
dr. lar gibi sezeryan ağırlıklı sanırım ama eltime normal doğum diye baya ısrar etmesine rağmen sezeryan oldu . Ayrıca kuzenim de hamileliğini ve doğumunu gerçekleştirdi. O da normal doğumla oldu.

Ben de şu an tüp bebek tedavim nedeniyle başka bir hastaneye devam ediyorum ve Allaha şükür ki gebelik oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim. İlerleyen dönemlerde ben de Defne Hn. a devam etmeyi düşünüyorum. Hem evime çok çok yakın hem de başta dediğim gibi ilgili bir dr.

Tebrik ederim canım hamileliğini,Bilgilendirmen içinde teşekkür ederim.

bende defne hanımın hastasıydım doğumu muda yaptırdı sezeryan oldum çünkü ikizdi çok ilgili dikatli ve cana yakın bir dr.kardeşimin eşide kontrol ve doğumunu defne hanıma gitti çok zor oldu ama norlam doğum yaptı hastanın tercihine bırakıyor gece doğuma gelmiyo ve cep tel. nosu vermiyo tek eksisi bu kesinlile tavsiye ederim hastanen,n doğum serviside çok iyi temiz

Tebrik ederim canım hamileliğini,Bilgilendirmen içinde teşekkür ederim.

Ben de hamileliğimin 6. ayında arkadaş tavsiyesi ile kendisine gittim. Çok ilgili ve psikolojik olarak da çok destek oluyor. Ben normal doğum yaptım ve hiç sezeryana yönlendirmesi olmadı. Çıkar gözeten biri değil. Bebek nasıl doğmak isterse öyle dogacak dedi ve normal oldu. Evde sancılarım başladığında yalnızdım telefon ile bana destek oldu bilgilendirdi vs. 5 yıldır da hala kendisine muayene olurum. tek sıkıntı çok yoğun olduğundan boş randevu saati bulabilmek.

Arkadaşım defne hanıma gidiyo ve çok memnun gece gelmesi konusunda ise arkadaşıma kartını vermiş ve ne zaman hangi saatte ararsan ara demiş

Back