Tamam canim mutlaka haber ver olur muİnşallah olur canım ben yarın sabah gidip kan vericem olmazsam bu akşam da
Hadi guzel haberlerini alalımTamam canim mutlaka haber ver olur mu
Olur canım veririm mutlaka paylaşırım test sonucumuTamam canim mutlaka haber ver olur mu
Bende haber bekliyorumOlur canım veririm mutlaka paylaşırım test sonucumu
Canım maalesef az önce iki damla kadar açık renk kan geldi henüz devam etmiyor sancım da yok normalde ağrılı geçer bilmiyorum inşallah devam etmez ama oluyorum sanırımBende haber bekliyorum
Yerleşme kanamasıda olabilirCanım maalesef az önce iki damla kadar açık renk kan geldi henüz devam etmiyor sancım da yok normalde ağrılı geçer bilmiyorum inşallah devam etmez ama oluyorum sanırım
Olabiliyormus canımRegli gününde yerleşme olabilir mi daha gelen giden yok agrim da yok
Bekle sen cokda takma kafanaDaha olmadım zaten canım iki damla geldi ne ağrım var ne de kanamam
Sabah ta gelmezse kan vericem en azından biliyim neden böyle olduğunu testlerim de hep silikti belki de geç döllenme olmuş olabilir bat gününde kanama yaşayıp hamile olan çok okudum buradaBekle sen cokda takma kafana
Aynen yarın olmazsan git bakalım bi regl bugümüydü normaldeSabah ta gelmezse kan vericem en azından biliyim neden böyle olduğunu testlerim de hep silikti belki de geç döllenme olmuş olabilir bat gününde kanama yaşayıp hamile olan çok okudum burada
Evet bugundu akşam 6 civarında iki damla çok açık pembe kan geldi bı daha da hiç bişey gelmedi eldivenle ayıptır söylemesi baktım eldivene de kan ya da kahverengi akıntı hiç bişey gelmedi sabah kaşık ağrım baş dönmem vardı şuan yokAynen yarın olmazsan git bakalım bi regl bugümüydü normalde
Yarın ola hayrola dur bakalımEvet bugundu akşam 6 civarında iki damla çok açık pembe kan geldi bı daha da hiç bişey gelmedi eldivenle ayıptır söylemesi baktım eldivene de kan ya da kahverengi akıntı hiç bişey gelmedi sabah kaşık ağrım baş dönmem vardı şuan yok
Canım cok kendini dinliyorsun, bırak bi yarına kadarŞimdi sağlı sollu kasığımda batmalar oluyor anlayamıyorum hiç bişey
Bekle sen cokda takma kafa
İnsallah canım haberdar et
Insallah hamilesindir canim bende 36 yaşındayım 7 aylık evliyim bende bebeğim olsun istiyorum ins. Hepimizin bebegi olur sonucu mutlaka bizimle paylas dualarım seninleKimse bana bişi yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?