- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Evet bir gün önce, gectiğimiz perşembe silik çizgiyle öğrendim. Bugün regl 3. Günü ama olmadım beta yükselsin diye bekledm yarın gidicem hayırlısı ile güzel sonuclar alırım inşAllahRegli gününüzden önce mi öğrendiniz
Evet bir gün önce, gectiğimiz perşembe silik çizgiyle öğrendim. Bugün regl 3. Günü ama olmadım beta yükselsin diye bekledm yarın gidicem hayırlısı ile güzel sonuclar alırım inşAllah
Canım senin regl varsa bekle gününe kadar benimki birgün önce böyle cıktıEki Görüntüle 2828582 sanki
nhafif bı siliklik var gibi bakar mısın sende rica etsem 3. Dk da hayal meyal gördüm var gibi sanki Eki Görüntüle 2828586
Sadece adet belirtilerim vardıNe gibi belirtilerin vardi
Benim de regl belirtileri bakalım bekliyorumSadece adet belirtilerim vardı
Ins. Bebeklerimiz olur 4 gunu nasil geçireceğim bilmiyorum 7 aydır evliyim ama 36 yaşındayım aslinda çekindiğim nokta da bu bu ayda olmazsa doktora gidecegim.Amin canım inşallah Allah kimseyi sınamasın bununlaben de bekliyorum göğüs uclarimda da hassasiyet var iki gün önce test yapmıştım iki tane ikisinde de silik çizgi çıkmışti daha da yapmadım bekliyorum ama sabırsızlık ta var
Malesef göremedimGördün mü peki çizgi
Bende 6 aylık evliyim rabbim en kısa zamanda ikimize de nasip eder inşallahIns. Bebeklerimiz olur 4 gunu nasil geçireceğim bilmiyorum 7 aydır evliyim ama 36 yaşındayım aslinda çekindiğim nokta da bu bu ayda olmazsa doktora gidecegim.
Amin ins.Bende 6 aylık evliyim rabbim en kısa zamanda ikimize de nasip eder inşallah
Bu belirtiler adet zamanı yaklaşınca da oluyor..ayırt etmek zor..adet gündüzü bekleyin bence en azından birgün geçsin öyle test yapın..inşallah gebesinizdirKızlar hepinize merhabalar 2 gün sonra regl günüm yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı belirti olarak
Göğüs hassasiyeti
Bel ağrısı
Kasık ağrısı
Bacaklarımda dizden aşağı baldırlarımda ağrı
Alakası varmıdır bilmiyorum 3 gündür süren mide ekşimesi
Bı kaç gün süren beyaz akıntım da vardi yoğun şuan hafif durumda
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ve gebelik yaşayanlar ilk gebeliğinizi nasıl öğrendiniz ne gibi belirtileriniz vardı
Bencede öyle yapÇıplak gözle daha iyi görülüyor reglime 2 gün var beklicem olmazsam kan vericem
İnşallah bı Umut bekliyorum ama sanki olucakmisim gibi de Allah hayır etsinBu belirtiler adet zamanı yaklaşınca da oluyor..ayırt etmek zor..adet gündüzü bekleyin bence en azından birgün geçsin öyle test yapın..inşallah gebesinizdir
At bakim bi canımBügun yaptım daha belirgin silik çıktı yarın regl günüm tekrarlican sabah ilk idrarla testi
Diğer çizgide belli değil canım tekrar alıp yap test bozuk olabilir
Hadi bekliyorum stres yapma erken gebelik testi alsana varsa onda daha net cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?