- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Doğruyu söylemek gerekirse çok net göremedimKuzum çizgi gördün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğruyu söylemek gerekirse çok net göremedimKuzum çizgi gördün mü
Test yaptiniz miSabah yapıcam canım yarın regl günüm
Evet yaptım çok silik çizgi çıktı ve henüz regli olmadım bugün olmam gerekiyordu inşallah olmam gün içinde ve olmazsam yarın sabah tekrar testi tekrarlicamTest yaptiniz mi
Benimde belirtiler var ama adetime iki gün var bazen bir iki gün gecikebiliyor cumaya kadar olmazsam cuma test yapmayi dusunuyorum ins. Hamileyizdir.Evet yaptım çok silik çizgi çıktı ve henüz regli olmadım bugün olmam gerekiyordu inşallah olmam gün içinde ve olmazsam yarın sabah tekrar testi tekrarlicam
İnşallah benim akıntım var şuan bazen şeffaf bazen beyaz geliyor bakalım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeBenimde belirtiler var ama adetime iki gün var bazen bir iki gün gecikebiliyor cumaya kadar olmazsam cuma test yapmayi dusunuyorum ins. Hamileyizdir.
Canım benim yaptığım testler silik çıkıyor bugün regli günümdu henüz olmadım bu yüzden testi tekrarlayacagim bugün olmazsam yarın sabah ta olmazsam gidip kan tahlili vereceğimAdet gününden önceki belirtiler adet belirtileriyle aynı oluyor. en erken belirti adet gunun geçmesı. ozellikle mide bulantısı felan bunlar psikolojik olabiliyor hamilelikten kaynaklı mide bulantiları hemen başlamıyor çünkü.
Ben beklenen adet tarihinde 3 4 gun sonra adet olmayımca tek kaset testle öğrenmistim iki hamileliğimide.
Canım ben test yaptım yine silik çıktıBenimde belirtiler var ama adetime iki gün var bazen bir iki gün gecikebiliyor cumaya kadar olmazsam cuma test yapmayi dusunuyorum ins. Hamileyizdir.
Yani canım git bi hastaneye kan ver bi
Canım hepsi bugüne ait dün ve bugün yaptım dün yaptigim test bozuktu bu sabah öğlen ve az önce yaptım çünkü hep silik çıkıyor ve farklı marka testlerCanım bunlar kaç gündür silik çıkmış testlerde bi sorun olabilir mi. Çünkü normalde gün geçtikçe kırmızı artar diye biliyorum. Ya da ilk idrarınla dene testleriumarım hamilesidir
İnsallah canım haberdar etÇok çok silik regl de olmadım henüz yarın sabah gidip vericem olmazsam inşallah olmam
Umarım vardır kaset testte çıkıyorsa genelde pozitif oluyorCanım hepsi bugüne ait dün ve bugün yaptım dün yaptigim test bozuktu bu sabah öğlen ve az önce yaptım çünkü hep silik çıkıyor ve farklı marka testler
Canım çok silik zaten bugün regl olucaktim olmadım bugün zaten tansiyonum düşük gibi hissediyorum yarın da olmazsam eğer sabah kan tahlili vermeye gidicem inşallah güzel sonuç alırımUmarım vardır kaset testte çıkıyorsa genelde pozitif oluyor![]()
Amin ins. Canimm o kadar çok istiyorum ki her an dua ediyorum. Benimde son bir haftadır bazen seffaf bazen beyaz su gibi akintilarim hayirlisi olsun ama bebeklerimizde olsun saglikli guzelİnşallah benim akıntım var şuan bazen şeffaf bazen beyaz geliyor bakalım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize![]()
İnşallah olur canım ben yarın sabah gidip kan vericem olmazsam bu akşam daAmin ins. Canimm o kadar çok istiyorum ki her an dua ediyorum. Benimde son bir haftadır bazen seffaf bazen beyaz su gibi akintilarim hayirlisi olsun ama bebeklerimizde olsun saglikli guzel