Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki haberdar edersinSabah yapıcam canım yarın regl günüm
Bekliyorum güzel haberleriniEderim tabi
Bunlar regl gecmeden net cıkmaz. O yüzden erken gebelik testi al demiştim cok cok silik zoe görünüyor
Erken gebelik oturduğum bölgedeki eczanede yoktu çok uzak diğer eczaneler mecbur kaset aldım ama zor da görünse görünüyor dimi idrarı damlattim 2 dk sonra gördüm silik bı çizgi olduğunuBunlar regl gecmeden net cıkmaz. O yüzden erken gebelik testi al demiştim cok cok silik zoe görünüyor
Bi kaç gün bekle bence bidaha yap cok yeni dahaErken gebelik oturduğum bölgedeki eczanede yoktu çok uzak diğer eczaneler mecbur kaset aldım ama zor da görünse görünüyor dimi idrarı damlattim 2 dk sonra gördüm silik bı çizgi olduğunu
Kafana takmamaya calıs biliyorum zor ama düşünme bekle bakalım bi kaç gün tekrar yaptığında silik görürsen bi kan verirsinİnşallah olmam kasıklarım ve belim ağrıyor sanki olucak gibiyim ve tansiyonum düşük gibi hissediyorum iki gündür
Olucak gibiyim bilmiyorum tansiyonum düşük gibi hissediyorumKafana takmamaya calıs biliyorum zor ama düşünme bekle bakalım bi kaç gün tekrar yaptığında silik görürsen bi kan verirsin
Tansiyon felan düşükse bi doktora görün ozaman senOlucak gibiyim bilmiyorum tansiyonum düşük gibi hissediyorum
Normaldede tansiyon düşüklüğü iyi değil o yüzdenNeden canım
Ne diyeyim kuzum gecmıs olsunSürekli olan bişey değil sabah uyandigimdan beri bı değişik hissediyorum